Sahi, Gezi’ciler nerede?

rica ederim bilmediğiniz den değil vurgulamak amaçlı söyledim ...
ama nedense genellemeyi siz yaptınız "herkes bir kahraman edinme çabası " içerisin de hııım demek genelliyorsunuz :)

Olmaz yapılması lazım başka türlüsünü bilmiyorlar ki. Aynı Akp yi eleştiriyorsan Chpli olduğun gibi.

Bu bana uyan bir tercih değil.
Ben halktan biriyim hükümette muhalefette benim için var.
Tabikide yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceğim. Bile bile yanlışları alkışlayacak biri olmadım olmayacağım.

Ben Chpli değilim . O vakit terörist grubuna giriyorum zaar.Fenerbahçe kontenjanindan terorist olduysam demek. Malum Başbakan tarafından teroristlikle suclanmistik.

Canımm senlee pek anlaşamasaktaa bu konuda aynı fikirdeyizzz :97:
olsun ,önemli değil ,önemli olan ülkeyi ilgilendirren konularda hemfikir olabilmek

he canım hee ,o saydıkların vardı da benim saydıklarım yoktu
biz de yedik ..
dev,solcular ,dhkp-c liler bu ülkenin kaosa girmesi için düzenlenmiş her türlü eyleme katılırlar ,siz de azıcık siyasi bilginiz olsa bunları bilirdiniz
ama nerdeeee..

rica ederim bilmediğiniz den değil vurgulamak amaçlı söyledim ...
ama nedense genellemeyi siz yaptınız "herkes bir kahraman edinme çabası " içerisin de hııım demek genelliyorsunuz :)

:) evet yanlış olmuş haklısınız genellemek hata.
bağzı insanlar demek istedim aslında yanlış ifade ettim.
neyse ki o insanlardan değilim.

Bana da uymuyor pelin ama şu.dönemde biz gibiler yok gösteriliyor.

artık nasıl bir korku, telaşsa bu ülkeyi size vermeyeceğiz diyor ya
şu bazı akplilerin ülkeyi kendilerinin sanması da oyuncagı paylasamayan cocuktan bile beter bir hal yani
Allah akıl versin

Ben Chpli değilim . O vakit terörist grubuna giriyorum zaar.Fenerbahçe kontenjanindan terorist olduysam demek. Malum Başbakan tarafından teroristlikle suclanmistik.
Öyle zannediliyor zaar.Gezi'de CHP'liler ve CHP'Li olmayan teröristler vardı,ya da CHP'li teröristler de olabilir

artık nasıl bir korku, telaşsa bu ülkeyi size vermeyeceğiz diyor ya
şu bazı akplilerin ülkeyi kendilerinin sanması da oyuncagı paylasamayan cocuktan bile beter bir hal yani
Allah akıl versin

Rahmetli Turgut Özal'ın bir lafı vardı..
Benim hayallerime kimse yetişemez derdi..
Bırak arkadaşta kendi hayalleriyle avunsun..

Rahmetli Turgut Özal'ın bir lafı vardı..
Benim hayallerime kimse yetişemez derdi..
Bırak arkadaşta kendi hayalleriyle avunsun..

her yere bu yorumları mevcut zaten sevgili üyenin
ülke bizimm ülke bizimmmm diye pankart açıp gezecek yakında

bu gezi sayesinde iftiraın da biri bin para oldu
günahlarımızı ala ala bizde günah bırakmadılar sağolsunlar

Çılgın anne; senin kafan karışmış git dinlen biraz. Senin olmayan bir seyi veremezsin zaten rahat ol kasma

Çılgın anne; senin kafan karışmış git dinlen biraz. Senin olmayan bir seyi veremezsin zaten rahat ol kasma

ay çok yaşa emi sanki para verip almışlar da siz para vermediniz hakkınız yok deyip gidin diyorlar. Atatürk bu toprakları tüm Türk vatandaşı için aldı, o yoklukta, kıtlıkta kazandı o savaşları bize armağan etti. Biz çıkın gidin diyor muyuz. Ama başbakan bir metro, hızlı tren, duble yol yaptı ya bizim kullanmaya da hakkımız yok yahuu sanki kendi cebinden yaptı. Götürdüklerinin yanında yaptıkları ne ki yani bizim vergilerimizle yapıldı hepsi

vergi vereceksin ama ülke onların lütfen

fanatiklik de bambaşka bir şey tabi.

Ben bir tek fotbol takımı fanatikliği biliyorum ki onda da fanatik değil ay banane o kadar kişi top koşturuyor maçı kazanıyor kazandıkları para benim cebime giriyor sanki aynen o mesele işte burada başbakanda başbakan yedirmeyiz filan sanki onların cebine gire milyonlar bunların da cebine giriyor. Zaten yemek isteyen de yok başbakanınızı maazallah zehirler adamı

Sizin saydıklarınıza ek olarak saydım,her görüşten her gruptan insan vardı diye belirttim zaten.
Burada siyasi bilgimi sizle tartışacak değilim heralde,hele ki sizle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…