Olabilir kelimesinin anlamını biliyorum açıklamanız için teşekkür ediyorum yinede :)
Ewet malesef var böyle insanlar kendileri bilirler tabi ki.
Kimsenin kimsenin peşinden gitmesine hacet yok halbuki herkese kendi aklı yetecekte işte öyle olmuyor malesef.
Herkes bir kahraman edinme çabasında bu da insanları tarafsızlıktan uzaklaştırıyor yanlışa sürüklüyor ben böyle düşünüyorum.
Olmaz yapılması lazım başka türlüsünü bilmiyorlar ki. Aynı Akp yi eleştiriyorsan Chpli olduğun gibi.
Ben Chpli değilim . O vakit terörist grubuna giriyorum zaar.Fenerbahçe kontenjanindan terorist olduysam demek. Malum Başbakan tarafından teroristlikle suclanmistik.He yav he CHP'li olmayan Geziciler de teröristti tabii.Çok güzel takip etmişsiniz eylemleri gerçekten.
Hadi yine bi bilgi daha vereyim,Akp dışında her dünya görüşünden,partiden insan vardı Gezi'de.CHP,MHP,TKP,Antikapitalist Müslümanlar,Çarşı,LGBT'ler ve daha şu an aklıma gelmeyen bir sürü grup oradaydı.
Bak kendinizle çelişiyorsunuz,hem oradakiler Dev-sol'cu,dhkp-c'li bilmemneydi deyip,hem de Kılıçdaroğlu'nun icraatıydı o gaza getirdi filan diyorsunuz.Yahu dev-sol'cu Kılıçdaroğlu'nun lafıyla oraya çıkıp canını tehlikeye atar mı?Kimse atmaz Chp'li bile atmaz.Kılıçdaroğlu'nun kimse üzerinde böyle bir yaptırım gücü yok ki.Oraya çıkan herkes sabrı taştığı için oradaydı.
Burada eylemin ne kadar sakin giderken kimler tarafından çığırından çıkarıldığını dün akşam burada konuştuk zaten bi zahmet o mesajları dönüp okuyun.
Benden bu kadar
olsun ,önemli değil ,önemli olan ülkeyi ilgilendirren konularda hemfikir olabilmekCanımm senlee pek anlaşamasaktaa bu konuda aynı fikirdeyizzz :97:
He yav he CHP'li olmayan Geziciler de teröristti tabii.Çok güzel takip etmişsiniz eylemleri gerçekten.
Hadi yine bi bilgi daha vereyim,Akp dışında her dünya görüşünden,partiden insan vardı Gezi'de.CHP,MHP,TKP,Antikapitalist Müslümanlar,Çarşı,LGBT'ler ve daha şu an aklıma gelmeyen bir sürü grup oradaydı.
Bak kendinizle çelişiyorsunuz,hem oradakiler Dev-sol'cu,dhkp-c'li bilmemneydi deyip,hem de Kılıçdaroğlu'nun icraatıydı o gaza getirdi filan diyorsunuz.Yahu dev-sol'cu Kılıçdaroğlu'nun lafıyla oraya çıkıp canını tehlikeye atar mı?Kimse atmaz Chp'li bile atmaz.Kılıçdaroğlu'nun kimse üzerinde böyle bir yaptırım gücü yok ki.Oraya çıkan herkes sabrı taştığı için oradaydı.
Burada eylemin ne kadar sakin giderken kimler tarafından çığırından çıkarıldığını dün akşam burada konuştuk zaten bi zahmet o mesajları dönüp okuyun.
Benden bu kadar
rica ederim bilmediğiniz den değil vurgulamak amaçlı söyledim ...
ama nedense genellemeyi siz yaptınız "herkes bir kahraman edinme çabası " içerisin de hııım demek genelliyorsunuz :)
Bu bana uyan bir tercih değil.
Ben halktan biriyim hükümette muhalefette benim için var.
Tabikide yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceğim. Bile bile yanlışları alkışlayacak biri olmadım olmayacağım.
Öyle zannediliyor zaar.Gezi'de CHP'liler ve CHP'Li olmayan teröristler vardı,ya da CHP'li teröristler de olabilirBen Chpli değilim . O vakit terörist grubuna giriyorum zaar.Fenerbahçe kontenjanindan terorist olduysam demek. Malum Başbakan tarafından teroristlikle suclanmistik.
artık nasıl bir korku, telaşsa bu ülkeyi size vermeyeceğiz diyor ya
şu bazı akplilerin ülkeyi kendilerinin sanması da oyuncagı paylasamayan cocuktan bile beter bir hal yani
Allah akıl versin
Öyle zannediliyor zaar.Gezi'de CHP'liler ve CHP'Li olmayan teröristler vardı,ya da CHP'li teröristler de olabilir
Rahmetli Turgut Özal'ın bir lafı vardı..
Benim hayallerime kimse yetişemez derdi..
Bırak arkadaşta kendi hayalleriyle avunsun..
her yere bu yorumları mevcut zaten sevgili üyenin
ülke bizimm ülke bizimmmm diye pankart açıp gezecek yakında
Ben Chpli değilim . O vakit terörist grubuna giriyorum zaar.Fenerbahçe kontenjanindan terorist olduysam demek. Malum Başbakan tarafından teroristlikle suclanmistik.
Biat böyle birşey demekki
Çılgın anne; senin kafan karışmış git dinlen biraz. Senin olmayan bir seyi veremezsin zaten rahat ol kasma
ay çok yaşa emi sanki para verip almışlar da siz para vermediniz hakkınız yok deyip gidin diyorlar. Atatürk bu toprakları tüm Türk vatandaşı için aldı, o yoklukta, kıtlıkta kazandı o savaşları bize armağan etti. Biz çıkın gidin diyor muyuz. Ama başbakan bir metro, hızlı tren, duble yol yaptı ya bizim kullanmaya da hakkımız yok yahuu sanki kendi cebinden yaptı. Götürdüklerinin yanında yaptıkları ne ki yani bizim vergilerimizle yapıldı hepsi
buna göre yüzde 54 ü yanı yarısından fazlası terketmeli
her yere bu yorumları mevcut zaten sevgili üyenin
ülke bizimm ülke bizimmmm diye pankart açıp gezecek yakında
fanatiklik de bambaşka bir şey tabi.
Sizin saydıklarınıza ek olarak saydım,her görüşten her gruptan insan vardı diye belirttim zaten.he canım hee ,o saydıkların vardı da benim saydıklarım yoktu
biz de yedik ..
dev,solcular ,dhkp-c liler bu ülkenin kaosa girmesi için düzenlenmiş her türlü eyleme katılırlar ,siz de azıcık siyasi bilginiz olsa bunları bilirdiniz
ama nerdeeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?