• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahi, Gezi’ciler nerede?

tabiki hepsi chpli değil gezicilerin ,içerisinde dev-solcular ,dhkp-cliler de var ,onları unutmuşum ..
lakin chp sponsorluğunda olduğunu artık biliyoruz
kılıçdaroğlunun icraatıydı ,gazı da o verdi ,insanları da o kışkırttı ,polise suç atmak kolay tabi ama polis açısında hiç bakanınız yok tabi
acaba ne taşkınlıklar yapıldı da polis zor kullanmak zorunda kaldı diye sormazlar mı adama ?
biz de eylemlere katıldık ,polisleri de biliriz az çok ,poliste yanlış yapanlar da var onu kabul ediyorum ,yanlış yere kuvvet kullananlar da var .
fakat aynı zamanda polisi kışkırtıp ,sınırları aşıp ,yakıp ,yıkıp dökmeye çalışan bir kitle de vardı ki bunlara polisin müdahale etmesi de çok normal bir şey.
Bugün bir ak parti mitinginde de devlete zarar verilecek bir şey yapılsa ben onun da karşısındayım .
Ne olursa olsun insanlar adam gibi savunsunlar fikirlerini ,bu ülkeyi yakıp yıkarak değil.
Bize saldırıldı diye madur edebiyatıyla çözülmüyor bu işler ,hakeza o durumda bizim madur edebiyatımızdan bahseden sizler asıl madur edebiyatını yapmış oluyorsunuz.
son cümle çok doğru ,anlamayan ne desen boş.

o günleri rüyanızda göremeyeceksiniz
ampul patlasa da bu ülkede sol dönem kapandı artık ve asla da gelmeyecek ,bizler izin vermeyeceğiz

valla sizin argümanlarınız yanında bizimkiler çok iyimser kalıyor
bildiğiniz üç şey : başbakan hırsız ,ayakkabı kutuları ,gemicikler ..işte bu kadar ..bundan başka bir fikri savunmanız mı var ,sıkışınca bunlara dalıp olayın içinden çıkmaya çalışıyorsunuz
asıl siz en kör noktadasınız ve sizin dışınızdaki herkes de bunun farkında ..
siz bu ülkeyi sadece kendinizden ibaret sanıyorsunuz lakin sizi 3e 5 e katlayan da sizin gibi düşünmeyen bir halk kitlesi var .
zorunuza gitse de gitmese de buna katlanacaksınız ,hakeza demokrasiden bahsediyorsanız buna mecbursunuz
ha demokrasi istemiyor ,illa kendi istediğiniz fikir ülkede yer alsın istiyorsanız işte böyle illegal yollarla kendi aklınızca hükümeti düşürmeye çalışırsınız ,adını da özgürlük dersiniz ama yine nafile yine nafile .bir işe yaramadı ,hiçbir zaman da yaramayacak .
çünkü yanlış hesap bağdattan döner her zaman ,haklı olmayan ,haklı yapılmayan bir eylem de böyle yarı yolda kalıverir dımdızlak..
ya siz gerçekten bilgisizsizniz bazı konularda ..
sanki bu ülkenin polisi de ,savcısı da ,hakimi de başbakan ..
hayret bir şey .o cezayı veren hakime sorun onun hesabını .
bu yasalar eskiden beri var ,bütün hükümetler zamanında vardı ,neden o zaman o hükümetlerin başına hesabı kesmediniz de şimdi herşeyi başbakana kesiyorsunuz
sebebini söyleyeyim :hazmedemiyorsunuz halk iradesini ,alışmışsınız darbeciliğe ,alışmışsınız kendi diktatörlüğünüzü insanlara empoze etme alışkanlığına
şimdi bunlar olmayınca ,üstüne bir de halk inadına kendi iradesini ortaya koyunca zorunuza gidiyor ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz.
biz ülkede memnun yaşıyoruz ,sevmeyen çeksin gitsin .
biz sizin gibi ülkesini terkedecek yapıda insanlar değiliz,çektiğimiz onca zulme rağmen bırakmadık biz buraları
sevmeyene kapı açık zorla tutan yok ,işte sizin zihniyetiniz de ancak bu kadarını karşılar zaten ,sizin gibi insanlara da bu ülkenin ihtiyacı yok .

Büyük lokma yut büyük laf söyleme derler...
Hadi selametle,birde izin vermeyeceğiz diyorsunuz...
Bu vatan herkesin,sadece sizlerin tekelinde değil hanımefendi,ne demek çeksin gitsin..
Yuh diyorum size,biraz akıl muhakemesi yapın...

Bu vatan herkesin,sadece sizlerin tekelinde değil hanımefendi,ne demek çeksin gitsin..

asıl size yuh ,vatanı terkedip gitme meraklısı olduğunuz için..
evet bu vatan sizlerin tekelinde de değil ,büyük bir halk kitlesi var artık sizin gibilerle mücadele eden.
siz aklınızı başınıza devredin de ülkemi bırakır giderim gibi laflar etmeden önce düşünün ..

asıl size yuh ,vatanı terkedip gitme meraklısı olduğunuz için..
evet bu vatan sizlerin tekelinde de değil ,büyük bir halk kitlesi var artık sizin gibilerle mücadele eden.
siz aklınızı başınıza devredin de ülkemi bırakır giderim gibi laflar etmeden önce düşünün ..

Okuduğunuzu anlayın ilk önce..
Terk edip gideceğiz diye birşey yazdım da benmi görmüyorum.
Bu ülke kimsenin tekelinde değil,vatan hepimziiin diyorum..
Neyi paylaşamıyoruz acaba??

koyuna sormuşlar, neden önündeki koyunu takip ediyorsun diye; ona inanıyorum ve güveniyorum demiş :60::60::60:
Koyun uçurumdan atlasa herkes atlayacak :60::60::60::60::60::60:

Okuduğunuzu anlayın ilk önce..
Terk edip gideceğiz diye birşey yazdım da benmi görmüyorum.
Bu ülke kimsenin tekelinde değil,vatan hepimziiin diyorum..
Neyi paylaşamıyoruz acaba??

Canım herzaman sıkmaca birşey sunuyor önümüze . Ne kaale alıyorsun ki ? Arkanı yasla eleştirini yap kışkırtmaya yalana dolana kuru gürültüye cevap yazma . Farketmedin mi sadece klavye sesinden başka bişi gelmiyor karşından :ssz:

Erdoğanın üzerine sinek s.çsa yalıycaklar yeter ki toz konmasın :1:
İmanla erdoğanın sevgisi kimde olduğu belli olmaz :60:
Bugün güne çok eğlenceli başladım :32:

valla çok güzel tabir. Örtüleri kefen yapıp ölmeye geldik diyen insanlar toplu intihar bile ederler yeter ki başbakan yaşasın maazallah kılına zarar gelmesin haberleri yok ellerini ovuşturuyor başbakan ohh kandırdım yutturdum yalanlarımı kanıt belge de istemediler valla bu kadarını da beklemiyordum diyordur. Kaçtığı zaman paracıklarla havaalanından uğurlamaya da giderler artık selametle git diye ceplerinden yol parası da verirler :9:

Trilyonları hesabına geçirip, oğluyla bir de temizleme işini telefonda görüşüp hala da Türkiye'nin belli bir kesiminden pişkin pişkin onca oy alabilen bir insan, Gezi Direnişi'nin Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla bir ilgisi olmadığını da bilecek kadar akıllı olmalıdır.

Geniş pencereden falan baktığınız yok, bir parkın AVM'ye dönüştürülmesine karşı çıkan insanlardı oradakiler. Çadırlar yakılıp insanlar tazyikli sularla ezilene kadar. Her ne kadar aklınız almasa da, Gezi Direnişi'ni ruhunda hissedebilen insanların tek isteği özgürlüktür. O zaman da öyleydi, bugün de öyle.

Direniş sırasında insanlar dükkanlara, Ankara'da Kızılay AVM'ye sıkıştırılıp dövüldüler mi?
Direniş sırasında metroya sığınmak zorunda kalan insanların ardından gaz bombaları atılıp nefessiz bırakılmaya çalışıldı mı?
Direniş sırasında Ethem, Ali İsmail, Abdullah, Mehmet, Ahmet, Medeni, Berkin öldürüldü mü?
Bu gençler ölürken sayın diktatör çıkıp "Polise emri ben verdim!" dedi mi?
Evet.

O halde bunları düşünmeli..

aa canımm sende bilmiyor musun o gencecik ana baba evlatları, üniversite okuyan gençler terörist, bölücü, vatan haini. O yüzden okuyup üniversite kazanmışlar zaten eh bu ülkede okuyan, sorgulayan, hakkını arayana hayat yok. Okumayacaksın, araştırmayacaksın, arkasını aramayıp kolaya kaçıp çaldılarsa çaldılar herkes çalıyor, öldülerse öldüler kaşındılar deyip çekileceksin kenara, ayakkabı kutularında çıkan paralara halüsinasyon diyeceksin, ses kayıtlarına bir türlü ispat edilemediği halde babanın oğlu gibi emin olup montaj diyeceksin bak başbakan nasıl seviyor seni canımm vatandaşım benimm diyee sen işini bilmiyorsun. :9:

ne izin vermemesi yaa gidip sandığa oy kullanıyorlar sorgulamadan, kafalarından bunca şeyden tek soru işareti kalmadan, anasından doğmuş gibi temiz sandıkları değerli şahsiyetlerini oylarını veriyorlar çünkü hipnotize olmuş gibi başbakan ne derse peki diyorlar sonra da biz sorguluyoruz, arkasını arıyoruz, onca evladın hesabını soruyoruz, sandıkta sözünüzü söyleyin diyorlar ya sandıkta söylüyoruz ona da laf ediyorlar ve işinize gelmiyorsa gidin. Sen kimi nereden kovuyorsun demezler mi insana. Bu ülkede çalışıp istihdam sağlıyorum, vergi veriyorum en önemlisi Türk vatandaşıyım, Müslümanın senin öyle bir hakkın var mı bizi kovacak çok beklerler öyle bir arzuları varsa.

koyuna sormuşlar, neden önündeki koyunu takip ediyorsun diye; ona inanıyorum ve güveniyorum demiş :60::60::60:

Yaa öyle bir olayda olmuştu dimi sahiden ama gözümde şöyle bir canlandırdım da önde başbakan ama tabii başbakan işini bilir çekilir kenara olan bunlara olur atladıklarıyla kalırlar. Valla fitili de ateşledim vayy sen bize ne demek istiyorsuncular toplanır şimdi ne de olsa aleni dinsiz, imansız, vatan haini, çekin gidin bu ülkeden demek hiç hakarete girmiyor ya..

o koyunlu güzelim söz herkes için geçerli olabilir o halde ,,
neticede herkesin peşinden gittiği bir adam bir parti var :9::9::9:

valla çok güzel tabir. Örtüleri kefen yapıp ölmeye geldik diyen insanlar toplu intihar bile ederler yeter ki başbakan yaşasın maazallah kılına zarar gelmesin haberleri yok ellerini ovuşturuyor başbakan ohh kandırdım yutturdum yalanlarımı kanıt belge de istemediler valla bu kadarını da beklemiyordum diyordur. Kaçtığı zaman paracıklarla havaalanından uğurlamaya da giderler artık selametle git diye ceplerinden yol parası da verirler :9:

aa canımm sende bilmiyor musun o gencecik ana baba evlatları, üniversite okuyan gençler terörist, bölücü, vatan haini. O yüzden okuyup üniversite kazanmışlar zaten eh bu ülkede okuyan, sorgulayan, hakkını arayana hayat yok. Okumayacaksın, araştırmayacaksın, arkasını aramayıp kolaya kaçıp çaldılarsa çaldılar herkes çalıyor, öldülerse öldüler kaşındılar deyip çekileceksin kenara, ayakkabı kutularında çıkan paralara halüsinasyon diyeceksin, ses kayıtlarına bir türlü ispat edilemediği halde babanın oğlu gibi emin olup montaj diyeceksin bak başbakan nasıl seviyor seni canımm vatandaşım benimm diyee sen işini bilmiyorsun. :9:

ne izin vermemesi yaa gidip sandığa oy kullanıyorlar sorgulamadan, kafalarından bunca şeyden tek soru işareti kalmadan, anasından doğmuş gibi temiz sandıkları değerli şahsiyetlerini oylarını veriyorlar çünkü hipnotize olmuş gibi başbakan ne derse peki diyorlar sonra da biz sorguluyoruz, arkasını arıyoruz, onca evladın hesabını soruyoruz, sandıkta sözünüzü söyleyin diyorlar ya sandıkta söylüyoruz ona da laf ediyorlar ve işinize gelmiyorsa gidin. Sen kimi nereden kovuyorsun demezler mi insana. Bu ülkede çalışıp istihdam sağlıyorum, vergi veriyorum en önemlisi Türk vatandaşıyım, Müslümanın senin öyle bir hakkın var mı bizi kovacak çok beklerler öyle bir arzuları varsa.

Asıl erdoğan tuvalette ne kullanıyor ?
A.Dolar
B.euro
C.Altın

Kendi adıma belirtmek isterim ki ben hiç bir adam ya da partinin peşinden gitmiyorum. Olayları kendi akıl ve vicdan süzgecinden geçirip yorumluyorum.
Herkes diye genelleme yapılamaz.

Yaa öyle bir olayda olmuştu dimi sahiden ama gözümde şöyle bir canlandırdım da önde başbakan ama tabii başbakan işini bilir çekilir kenara olan bunlara olur atladıklarıyla kalırlar. Valla fitili de ateşledim vayy sen bize ne demek istiyorsuncular toplanır şimdi ne de olsa aleni dinsiz, imansız, vatan haini, çekin gidin bu ülkeden demek hiç hakarete girmiyor ya..

Milletin ön yargısı bunların beyinlerini saatli birer bomba yapmış.
Sözde bir parti tutuyormuşum ben kendi adıma konuşayım :60::60::60: çok gülesime gitti . Yaw bırakın bu işleri . Bilmeden etmeden laf söyledim balkabağ oluyor. :27:
Devaju de get kıs :1:

Kendi adıma belirtmek isterim ki ben hiç bir adam ya da partinin peşinden gitmiyorum. Olayları kendi akıl ve vicdan süzgecinden geçirip yorumluyorum.

"olabilir " kelimesine dikkat edin kesinlikten ziyade ihtimali anlatır ...
bravo size lakin burdan bakınca da o cümle bazılarına da yakıştırılabiliyor kusura bakmayacaklar nerden bakarsan ordan yakıştırabilirsiniz...

Atlasın boşver :27::27:

Canım herzaman sıkmaca birşey sunuyor önümüze . Ne kaale alıyorsun ki ? Arkanı yasla eleştirini yap kışkırtmaya yalana dolana kuru gürültüye cevap yazma . Farketmedin mi sadece klavye sesinden başka bişi gelmiyor karşından :ssz:

Kahvaltımı yapıyorum çayımı hüpletiyorum zaten

Kolay sanki çekip gitmekçok beklerler çokkkkk :6::6:

tabiki hepsi chpli değil gezicilerin ,içerisinde dev-solcular ,dhkp-cliler de var ,onları unutmuşum ..
lakin chp sponsorluğunda olduğunu artık biliyoruz
kılıçdaroğlunun icraatıydı ,gazı da o verdi ,insanları da o kışkırttı ,polise suç atmak kolay tabi ama polis açısında hiç bakanınız yok tabi
acaba ne taşkınlıklar yapıldı da polis zor kullanmak zorunda kaldı diye sormazlar mı adama ?
biz de eylemlere katıldık ,polisleri de biliriz az çok ,poliste yanlış yapanlar da var onu kabul ediyorum ,yanlış yere kuvvet kullananlar da var .
fakat aynı zamanda polisi kışkırtıp ,sınırları aşıp ,yakıp ,yıkıp dökmeye çalışan bir kitle de vardı ki bunlara polisin müdahale etmesi de çok normal bir şey.
Bugün bir ak parti mitinginde de devlete zarar verilecek bir şey yapılsa ben onun da karşısındayım .
Ne olursa olsun insanlar adam gibi savunsunlar fikirlerini ,bu ülkeyi yakıp yıkarak değil.
Bize saldırıldı diye madur edebiyatıyla çözülmüyor bu işler ,hakeza o durumda bizim madur edebiyatımızdan bahseden sizler asıl madur edebiyatını yapmış oluyorsunuz.
son cümle çok doğru ,anlamayan ne desen boş.
He yav he CHP'li olmayan Geziciler de teröristti tabii.Çok güzel takip etmişsiniz eylemleri gerçekten.
Hadi yine bi bilgi daha vereyim,Akp dışında her dünya görüşünden,partiden insan vardı Gezi'de.CHP,MHP,TKP,Antikapitalist Müslümanlar,Çarşı,LGBT'ler ve daha şu an aklıma gelmeyen bir sürü grup oradaydı.
Bak kendinizle çelişiyorsunuz,hem oradakiler Dev-sol'cu,dhkp-c'li bilmemneydi deyip,hem de Kılıçdaroğlu'nun icraatıydı o gaza getirdi filan diyorsunuz.Yahu dev-sol'cu Kılıçdaroğlu'nun lafıyla oraya çıkıp canını tehlikeye atar mı?Kimse atmaz Chp'li bile atmaz.Kılıçdaroğlu'nun kimse üzerinde böyle bir yaptırım gücü yok ki.Oraya çıkan herkes sabrı taştığı için oradaydı.
Burada eylemin ne kadar sakin giderken kimler tarafından çığırından çıkarıldığını dün akşam burada konuştuk zaten bi zahmet o mesajları dönüp okuyun.
Benden bu kadar

Hani gezi siyasal bir oluşum değildi .
Kendi ağzınızla bunun siyasi bir oluşum olduğunu itiraf ettiniz ..
Hani ağaç ,ot böcekti asıl amaç .
Pes doğrusu .Bu yalanlarla varacak bir yeriniz yok .
Arkadaşın biri çok güzel söylemiş ,gezi apolitik olmalı diye .
Gönül isterdiki öyle olsun ama olmadı ,numaradan apolitik gibi gösterildi ama şuan kendiniz bile itiraf ediyorsunuz ki siyasal bir hareketti.

Canımm senlee pek anlaşamasaktaa bu konuda aynı fikirdeyizzz :97:

Hayatım boyunca bir partinin peşinden gitmedim..
Önümüzdeki genel seçimlerde kime oy kullanacağım belli bile değil.
Aklım var çok şükür,her partinin,her liderin yanlışını görüp eleştirecek kadarda cesaretim..
Koyun muyum ki ben ''o yaptıysa desteklerim''diyeyim herhengi biri için...
Herkesi kendiniz gibi sanmayınız..

Olmaz yapılması lazım başka türlüsünü bilmiyorlar ki. Aynı Akp yi eleştiriyorsan Chpli olduğun gibi.

"olabilir " kelimesine dikkat edin kesinlikten ziyade ihtimali anlatır ...
bravo size lakin burdan bakınca da o cümle bazılarına da yakıştırılabiliyor kusura bakmayacaklar nerden bakarsan ordan yakıştırabilirsiniz...

Olabilir kelimesinin anlamını biliyorum açıklamanız için teşekkür ediyorum yinede :)
Ewet malesef var böyle insanlar kendileri bilirler tabi ki.
Kimsenin kimsenin peşinden gitmesine hacet yok halbuki herkese kendi aklı yetecekte işte öyle olmuyor malesef.
Herkes bir kahraman edinme çabasında bu da insanları tarafsızlıktan uzaklaştırıyor yanlışa sürüklüyor ben böyle düşünüyorum.

Hayatım boyunca bir partinin peşinden gitmedim..
Önümüzdeki genel seçimlerde kime oy kullanacağım belli bile değil.
Aklım var çok şükür,her partinin,her liderin yanlışını görüp eleştirecek kadarda cesaretim..
Koyun muyum ki ben ''o yaptıysa desteklerim''diyeyim herhengi biri için...
Herkesi kendiniz gibi sanmayınız..

pofff olabilir diye belirttim ama değil mi ya ...
aynı şeyi ikinci yazışım ne diyorum herkesin gittiği biri "olabilir" !!
kesin bir genelleme mi var cümlede ihtimal mi var yoksa !

Back