Sahi, Gezi’ciler nerede?

Ben üniden mezun olmadan önce açıktan okuyordum yani yeni evliydim iki hastane eleman arıyordu bekarlıktan uzunca süre muhasebe tecrübem vardı kaç program filan gittiim form doldurdum baktılar malum partiye üye misiniz dediler ben değilim dedim hmmm dediler parti üyeliği mi lazım benim yapacağım iş için anlamadım dedim elime kağıdı mı verdi bizim işimize yaramazsın dedi aynen bende keşke gerçek bu olsaydı dedim çıktım.

kitap okuyup sohbet ediyorlarmış sonra polis gelmiş :))
hangi masaldan bu kırmızı başlıklı kızın yeni versiyonu felan mı :))

Benim bizzat tanıdığım insanlar ilk eylemdeydi bilmediğin seyler hakkında atıp tutma komik oluyorsun. Çadırları yakılıp o vahşi müdahale yapılmasa umrumda da degildi açıkçası. Insanları taşırıp sokaklara döken de ben yaptım oldu siz etkisiz elemansiniz tavrı. Bi yerden sonra bardak taşıyor. Bunu anlamak bu kadar mi zor da hala yok ağaç değilmiş amac yok suynus buymus diyosunuz

Insan hayret ediyor valla

Hic bilmem ben zaten:) siz anlamak istemediğiniz şeylerde sacmaliyordunuz ne oldu :) ince mesajlar verdim ama anlasilmadi hadi eyvallah

Butun sayfalarii okudum ..
Basbakanin kandirildigini okuyunca kahkahayi bastim daha da kahkahami durduramiyorum..
sanki 10 yasinda cocuk yazik ya.
cok komik cok ..valla safligina acidim simdi baska birileri de kandiriyor olmasin basbakani?
yazik yazik

haha ona kemal kılıçtaroğluda düştü bunuda hafızamızda hatırlayalım. çok güvendiler ama boşa çıktı .umarım kimseye kanmaz. hiç sanmıyorum ama

haha ona kemal kılıçtaroğluda düştü bunuda hafızamızda hatırlayalım. çok güvendiler ama boşa çıktı .umarım kimseye kanmaz. hiç sanmıyorum ama

ama basbakana yazik ya 12 yil nasil kandirmislar .cocuk bile olsa belli bir zaman sonra akillanir durun bakalim ,neler oluyor diye sorgular.
insallah kandirilmaz tekrar.
dunya lideriymis ama kandirilmis.

Hey Allahım ya...

Yahu şunu bi anla,hükümeti eleştiren herkes CHP li değil...

Hadi Kılıçdaroğlunu kandırdılar,eyvallah da yere göğe koyamadığınız adama kandırıldı lafını nasıl layık görüyorsunuz o da ayrı.

tabiki hepsi chpli değil gezicilerin ,içerisinde dev-solcular ,dhkp-cliler de var ,onları unutmuşum ..
lakin chp sponsorluğunda olduğunu artık biliyoruz
kılıçdaroğlunun icraatıydı ,gazı da o verdi ,insanları da o kışkırttı ,polise suç atmak kolay tabi ama polis açısında hiç bakanınız yok tabi
acaba ne taşkınlıklar yapıldı da polis zor kullanmak zorunda kaldı diye sormazlar mı adama ?
biz de eylemlere katıldık ,polisleri de biliriz az çok ,poliste yanlış yapanlar da var onu kabul ediyorum ,yanlış yere kuvvet kullananlar da var .
fakat aynı zamanda polisi kışkırtıp ,sınırları aşıp ,yakıp ,yıkıp dökmeye çalışan bir kitle de vardı ki bunlara polisin müdahale etmesi de çok normal bir şey.
Bugün bir ak parti mitinginde de devlete zarar verilecek bir şey yapılsa ben onun da karşısındayım .
Ne olursa olsun insanlar adam gibi savunsunlar fikirlerini ,bu ülkeyi yakıp yıkarak değil.
Bize saldırıldı diye madur edebiyatıyla çözülmüyor bu işler ,hakeza o durumda bizim madur edebiyatımızdan bahseden sizler asıl madur edebiyatını yapmış oluyorsunuz.
son cümle çok doğru ,anlamayan ne desen boş.

Yanan o ampül bir gün elinizde bom idye patlayacak ..
o günleri rüyanızda göremeyeceksiniz
ampul patlasa da bu ülkede sol dönem kapandı artık ve asla da gelmeyecek ,bizler izin vermeyeceğiz

valla sizin argümanlarınız yanında bizimkiler çok iyimser kalıyor
bildiğiniz üç şey : başbakan hırsız ,ayakkabı kutuları ,gemicikler ..işte bu kadar ..bundan başka bir fikri savunmanız mı var ,sıkışınca bunlara dalıp olayın içinden çıkmaya çalışıyorsunuz
asıl siz en kör noktadasınız ve sizin dışınızdaki herkes de bunun farkında ..
siz bu ülkeyi sadece kendinizden ibaret sanıyorsunuz lakin sizi 3e 5 e katlayan da sizin gibi düşünmeyen bir halk kitlesi var .
zorunuza gitse de gitmese de buna katlanacaksınız ,hakeza demokrasiden bahsediyorsanız buna mecbursunuz
ha demokrasi istemiyor ,illa kendi istediğiniz fikir ülkede yer alsın istiyorsanız işte böyle illegal yollarla kendi aklınızca hükümeti düşürmeye çalışırsınız ,adını da özgürlük dersiniz ama yine nafile yine nafile .bir işe yaramadı ,hiçbir zaman da yaramayacak .
çünkü yanlış hesap bağdattan döner her zaman ,haklı olmayan ,haklı yapılmayan bir eylem de böyle yarı yolda kalıverir dımdızlak..
ya siz gerçekten bilgisizsizniz bazı konularda ..
sanki bu ülkenin polisi de ,savcısı da ,hakimi de başbakan ..
hayret bir şey .o cezayı veren hakime sorun onun hesabını .
bu yasalar eskiden beri var ,bütün hükümetler zamanında vardı ,neden o zaman o hükümetlerin başına hesabı kesmediniz de şimdi herşeyi başbakana kesiyorsunuz
sebebini söyleyeyim :hazmedemiyorsunuz halk iradesini ,alışmışsınız darbeciliğe ,alışmışsınız kendi diktatörlüğünüzü insanlara empoze etme alışkanlığına
şimdi bunlar olmayınca ,üstüne bir de halk inadına kendi iradesini ortaya koyunca zorunuza gidiyor ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz.
biz ülkede memnun yaşıyoruz ,sevmeyen çeksin gitsin .
biz sizin gibi ülkesini terkedecek yapıda insanlar değiliz,çektiğimiz onca zulme rağmen bırakmadık biz buraları
sevmeyene kapı açık zorla tutan yok ,işte sizin zihniyetiniz de ancak bu kadarını karşılar zaten ,sizin gibi insanlara da bu ülkenin ihtiyacı yok .

Hep aynı terane . . .
Sana meram anlatmak yerine deveyi hendektekten atlatmak daha kolay .

Hep aynı terane . . .
Sana meram anlatmak yerine deveyi hendektekten atlatmak daha kolay .

Aynen öyle canım söylediğin laf boşa gider. Burada sayfalarca yazıldı olayı zaten polisin başlattığı ilk saldıranın zaten bu gençler olmadığı, o gençlerin sessiz bir eylemle sadece oturup kitap okuduğu, şarkı söylediği ve sabaha karşı polisin gelip çadırları yaktığı hepimiz gördük veren kanallarda ama arkadaşlar Erdoğan yandaşı kanallardan başka kanal izlemediği için o sıra penguen belgeseli izlemekle meşgullerdi.

O polisler de çadırları yakmak olayları başlatmak için zaten Kılıçdaroğlundan emir alıyordu dimi. Kılıçdaroğlu saldıracağız indireceğiz derken böyle bir hareketin olacağından haberi bile yoktu o onun herzamanki söylemlerinden biriydi kişisel bir saldırma değildi yani ama anlayana..

Kim olsa çadırları yakılan, sabaha karşı izinleri olmadığı halde yıkılma kararı çıkmadığı halde dozerlerle girip ağaçları sökenlere tepki verir. Gençler Kılıçdaroğlu dedi diye keyiflerini bozup hele bir de polisle karşı karşıya gelip sırf o dedi diye gaza, tomaya karşı mücadele etmez insan canı tatlıdır birinin sözüyle yapsalar ilk müdahale de dağılırlardı değil mi.

Polise emri ben verdim diyen bir başbakan varken karşımızda ölen geçlerden hala muhalefeti sorumlu tutmak çok gülünç oluyor. İşin en acınası yeri de ne biliyor musun canım polisler canım cicim demeyecekti ya diyorlar insanlık suçu işlediğini, polisin birini elinde ateşli silah yokken ve can tehdidi yokken öldürmesinin polislikten men ve cezai işlemi olduğunu, polisin o gençleri öldürme değil tam tersi koruma görevi olduğunu unutmaları bu ülkede polis insanları öldürüyorsa katillere tecavüzcülere neden kızıyoruz ki.

Kafasında kaskı, elinde gazı ve direkt attığı fişeği, toması ile taş atan genci karşılaştırıp ölmeyi hakettiler demek zaten daha da içler acısı. Sanki o polisleri gençlerin üzerine Erdoğan salmadı madem Kılıçdaroğlu yaptırdı Erdoğan aptal bir adam değil ona bu zevki yaşatmaz olaylaru durdurmak sakinleştirmek için herşeyi yapardı ama yapmadı körükle gitti anneleri yuhattı o üniversiteye giden gençleri terörist ilan etti. Bunlarda alkışladı peki kime yaradı Erdoğan'a yaradı ölen gençler üzerinden öyle prim yaptı ki öyle vurdu ki kendi kesimini yok beni indirmeye çalışıyorlar, yok devlete müdaheledir diyerek yaşı 20-21 olan kişileri devleti indirmekle suçladı. Aldı yürüdü maşallah ama bu dünyanın öbür tarafı da var.

Son düzenleme:

Erdoğanın üzerine sinek s.çsa yalıycaklar yeter ki toz konmasın
İmanla erdoğanın sevgisi kimde olduğu belli olmaz
Bugün güne çok eğlenceli başladım

Trilyonları hesabına geçirip, oğluyla bir de temizleme işini telefonda görüşüp hala da Türkiye'nin belli bir kesiminden pişkin pişkin onca oy alabilen bir insan, Gezi Direnişi'nin Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla bir ilgisi olmadığını da bilecek kadar akıllı olmalıdır.

Geniş pencereden falan baktığınız yok, bir parkın AVM'ye dönüştürülmesine karşı çıkan insanlardı oradakiler. Çadırlar yakılıp insanlar tazyikli sularla ezilene kadar. Her ne kadar aklınız almasa da, Gezi Direnişi'ni ruhunda hissedebilen insanların tek isteği özgürlüktür. O zaman da öyleydi, bugün de öyle.

Direniş sırasında insanlar dükkanlara, Ankara'da Kızılay AVM'ye sıkıştırılıp dövüldüler mi?
Direniş sırasında metroya sığınmak zorunda kalan insanların ardından gaz bombaları atılıp nefessiz bırakılmaya çalışıldı mı?
Direniş sırasında Ethem, Ali İsmail, Abdullah, Mehmet, Ahmet, Medeni, Berkin öldürüldü mü?
Bu gençler ölürken sayın diktatör çıkıp "Polise emri ben verdim!" dedi mi?
Evet.

O halde bunları düşünmeli..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…