Sahi, Gezi’ciler nerede?

buna göre yüzde 54 ü yanı yarısından fazlası terketmeli:1:

valla bu yorumlardan sonra ellerinden gelse ah bir fırsat verilse tek kendileri yasayacak :27: zaten istemiyorlar kendilerinden başkasını :28:

Son düzenleme:
Ben bir tek fotbol takımı fanatikliği biliyorum ki onda da fanatik değil ay banane o kadar kişi top koşturuyor maçı kazanıyor kazandıkları para benim cebime giriyor sanki aynen o mesele işte burada başbakanda başbakan yedirmeyiz filan sanki onların cebine gire milyonlar bunların da cebine giriyor. Zaten yemek isteyen de yok başbakanınızı maazallah zehirler adamı :9::27:

her yere yediremiyorsunuz biz kazandık işte hıhhhhh yazıyorlar resmen:27:
ayy öğlen öğlen hiç güleceğim yoktu ya

sidik yarısını geçti :10:

Son düzenleme:
tabiki hepsi chpli değil gezicilerin ,içerisinde dev-solcular ,dhkp-cliler de var ,onları unutmuşum ..
lakin chp sponsorluğunda olduğunu artık biliyoruz
kılıçdaroğlunun icraatıydı ,gazı da o verdi ,insanları da o kışkırttı ,polise suç atmak kolay tabi ama polis açısında hiç bakanınız yok tabi
acaba ne taşkınlıklar yapıldı da polis zor kullanmak zorunda kaldı diye sormazlar mı adama ?
biz de eylemlere katıldık ,polisleri de biliriz az çok ,poliste yanlış yapanlar da var onu kabul ediyorum ,yanlış yere kuvvet kullananlar da var .
fakat aynı zamanda polisi kışkırtıp ,sınırları aşıp ,yakıp ,yıkıp dökmeye çalışan bir kitle de vardı ki bunlara polisin müdahale etmesi de çok normal bir şey.
Bugün bir ak parti mitinginde de devlete zarar verilecek bir şey yapılsa ben onun da karşısındayım .
Ne olursa olsun insanlar adam gibi savunsunlar fikirlerini ,bu ülkeyi yakıp yıkarak değil.
Bize saldırıldı diye madur edebiyatıyla çözülmüyor bu işler ,hakeza o durumda bizim madur edebiyatımızdan bahseden sizler asıl madur edebiyatını yapmış oluyorsunuz.
son cümle çok doğru ,anlamayan ne desen boş.

o günleri rüyanızda göremeyeceksiniz
ampul patlasa da bu ülkede sol dönem kapandı artık ve asla da gelmeyecek ,bizler izin vermeyeceğiz

valla sizin argümanlarınız yanında bizimkiler çok iyimser kalıyor
bildiğiniz üç şey : başbakan hırsız ,ayakkabı kutuları ,gemicikler ..işte bu kadar ..bundan başka bir fikri savunmanız mı var ,sıkışınca bunlara dalıp olayın içinden çıkmaya çalışıyorsunuz
asıl siz en kör noktadasınız ve sizin dışınızdaki herkes de bunun farkında ..
siz bu ülkeyi sadece kendinizden ibaret sanıyorsunuz lakin sizi 3e 5 e katlayan da sizin gibi düşünmeyen bir halk kitlesi var .
zorunuza gitse de gitmese de buna katlanacaksınız ,hakeza demokrasiden bahsediyorsanız buna mecbursunuz
ha demokrasi istemiyor ,illa kendi istediğiniz fikir ülkede yer alsın istiyorsanız işte böyle illegal yollarla kendi aklınızca hükümeti düşürmeye çalışırsınız ,adını da özgürlük dersiniz ama yine nafile yine nafile .bir işe yaramadı ,hiçbir zaman da yaramayacak .
çünkü yanlış hesap bağdattan döner her zaman ,haklı olmayan ,haklı yapılmayan bir eylem de böyle yarı yolda kalıverir dımdızlak..
ya siz gerçekten bilgisizsizniz bazı konularda ..
sanki bu ülkenin polisi de ,savcısı da ,hakimi de başbakan ..
hayret bir şey .o cezayı veren hakime sorun onun hesabını .
bu yasalar eskiden beri var ,bütün hükümetler zamanında vardı ,neden o zaman o hükümetlerin başına hesabı kesmediniz de şimdi herşeyi başbakana kesiyorsunuz
sebebini söyleyeyim :hazmedemiyorsunuz halk iradesini ,alışmışsınız darbeciliğe ,alışmışsınız kendi diktatörlüğünüzü insanlara empoze etme alışkanlığına
şimdi bunlar olmayınca ,üstüne bir de halk inadına kendi iradesini ortaya koyunca zorunuza gidiyor ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz.
biz ülkede memnun yaşıyoruz ,sevmeyen çeksin gitsin .
biz sizin gibi ülkesini terkedecek yapıda insanlar değiliz,çektiğimiz onca zulme rağmen bırakmadık biz buraları
sevmeyene kapı açık zorla tutan yok ,işte sizin zihniyetiniz de ancak bu kadarını karşılar zaten ,sizin gibi insanlara da bu ülkenin ihtiyacı yok .

Kimin ülkesinden kimi kovuyorsun ? Tutturmuşsunuz bir hazmedememezlik,ötesi yok.

Senin zihniyetin de benden değilsen öl geber...

Evet polis de o savcı da o hakim de o...

Adam Ergenekon'da yargıyı yere göğe koyamadı,şimdi ateş püskürüyor.

Zırhlı araç verdiği adamı teee nereye sürdü.Dur ben söyleyeyim paralel yapı.:37:

Doğu karışınca özerklikle,çok güvendiğin adam kime kapıyı gösterecek düşün bi bakalım.

Kimin ülkesinden kimi kovuyorsun ? Tutturmuşsunuz bir hazmedememezlik,ötesi yok.

Zırhlı araç verdiği adamı teee nereye sürdü.Dur ben söyleyeyim paralel yapı.:37:

Doğu karışınca özerklikle,çok güvendiğin adam kime kapıyı gösterecek düşün bi bakalım.

hoş görmek lazım.:ssz:dediği gibi bu ülkenin körü körüne savunanlara ihtiyacı var bizim gibi çok yönlü düşünenlere değil:27:
alışık değiller :27:

her yere yediremiyorsunuz biz kazandık işte hıhhhhh yazıyorlar resmen:27:
ayy öğlen öğlen hiç güleceğim yoktu ya

sidik yarısını geçti :10:

neyi yediremiyorsak kendimize onu da anlamadım demokratik hakkımı kullanmışım onların oy verdiği kişiye nasılsa o kazanacak bari ona oy vereyim de hava atayım diye oy vermiyoruz. Burada biz de deriz sindiremediniz de yok efendim çatlayın patlayın bizim öyle egolarımızı tatmin etme güdülerimiz yok neyse ki siyasetin ego tatmin etme yeri olmadığının da bilincindeyiz çok şükür. Oy verirken bu ülkenin kaderini de belirlediklerinin bu yüzden 10-20 kere belki de düşünüp öyle oy vermek, yaşanan olan herşeyi ölçüp tartıp oy vermek gerektiğini ve oy verdiği insan kazanınca oy vermeyen kişilere bu şekilde avam sözler yazmak, aynı ülkede yaşadığın insana sırf senin gibi düşünmüyor ve doğruları söylüyor o sorgulamadıkları şeyleri sorgulayıp o şekilde oy veriyor diye dışlamak hele hele ohh size nasıl koydu tarzı yazmak komik oluyor. Birileri avuçlarını ovuşturuyor nasıl böldüm ikiye nasıl bana oy verenler,, vermeyenlere düşman ettim benim bir şey yapmama gerek kalmadı diye seviniyordur bu arada biz bu kavgaları ederken de güzel ülkemde neler oluyor hey gidi heyyy..

Öyle zannediliyor zaar.Gezi'de CHP'liler ve CHP'Li olmayan teröristler vardı,ya da CHP'li teröristler de olabilir:ssz:

Onun işi gücü kendinden olmayana iftira atmak, boşver..Bir insanda Allah korkusu olacak önce.

He bir de siyasi bilgi denilmiş..Yahu dün gördük ki bilgi olmayan yerde bol bol laf ebeliği yapıldı..Hala gelinmiş milletle laf dalaşına giriliyor..
Ben bir konuda bu kadar rezil olsam bir daha girmeye utanırım yahu:ssz:

benim kovduğum yok ,siz bu ülkede yaşamak istemiyorum artık deyip de sonra başkalarını suçlayamazsınız
utanın biraz kendinizden ,yazık ya hu yazık
Siz daha ülkenizin Başbakanını bir kaşık suda boğacak ,dünyaya rezil oldu diye sevinecek zihniyete sahipken ,tutup bir de bu ülkede yaşamak istemiyoruz derseniz ,bizler de sizi kovarız elbette.
Çünkü bu ülkede yaşamak istemeyenler kendi ağızyla dile getiriyorlarsa bunu biz de paşa paşa kovarız ,çıkın gidin istediğiniz yere ..

Çılgın anne; senin kafan karışmış git dinlen biraz. Senin olmayan bir seyi veremezsin zaten rahat ol kasma :34:
benim kafam karışmış olabilir ama sizin kafanız hiç burada değil ,siz onu düşünün.
kendi ağzınızla yakalanıyorsunuz ,hala başkalarını suçluyorsunuz
gerçekten çok komiksiniz ve çok yazık sizin gibi zihniyetlere .
Sizin saydıklarınıza ek olarak saydım,her görüşten her gruptan insan vardı diye belirttim zaten.
Burada siyasi bilgimi sizle tartışacak değilim heralde,hele ki sizle...

benimle tartışmayın zaten ,ne diye tartışıyorsunuz ,sözlerinizin nazarımda bir anlamı yok ,benim gibi halk iradesinden yana olan insanlarla tartışmak sizin haddiniz değil zaten ,siz darbecilerle oturup kalkın ,bizimle aynı havayı solumayın mümkünse..

benim kovduğum yok ,siz bu ülkede yaşamak istemiyorum artık deyip de sonra başkalarını suçlayamazsınız
utanın biraz kendinizden ,yazık ya hu yazık
Siz daha ülkenizin Başbakanını bir kaşık suda boğacak ,dünyaya rezil oldu diye sevinecek zihniyete sahipken ,tutup bir de bu ülkede yaşamak istemiyoruz derseniz ,bizler de sizi kovarız elbette.
Çünkü bu ülkede yaşamak istemeyenler kendi ağızyla dile getiriyorlarsa bunu biz de paşa paşa kovarız ,çıkın gidin istediğiniz yere ..

benim kafam karışmış olabilir ama sizin kafanız hiç burada değil ,siz onu düşünün.
kendi ağzınızla yakalanıyorsunuz ,hala başkalarını suçluyorsunuz
gerçekten çok komiksiniz ve çok yazık sizin gibi zihniyetlere .

benimle tartışmayın zaten ,ne diye tartışıyorsunuz ,sözlerinizin nazarımda bir anlamı yok ,benim gibi halk iradesinden yana olan insanlarla tartışmak sizin haddiniz değil zaten ,siz darbecilerle oturup kalkın ,bizimle aynı havayı solumayın mümkünse..

Çok değil,2 sene sonra bu kadar boş atıp dolu tutturmaya çalışacak mısınız merak ediyorum.

Şu Apo bi çıksın hele...:ssz:

Çok değil,2 sene sonra bu kadar boş atıp dolu tutturmaya çalışacak mısınız merak ediyorum.

Şu Apo bi çıksın hele...:ssz:

sizler ak parti iktidara gelmeden önce bir sürü şey atıp tuttunuz ,ülkeye şeriat gelecekti ,herkes çarşafa bürünecekti ,ne oldu ,12 yıldır hiçbiri olmadı
demekki boşa atıp tutan sizlermişsiniz
biz 12 yıldır konuşuyoruz ,12 yıldır da yanılmadık ,halk olarak sandıkta cevabımızı verdik ,davamızın haklılığı ispatlandı ,yeni bir durum değil bu.
siz davanızın halk tarafından rağbet edilmemesine yanın ,hakeza bu halk illegal olan hiçbir eyleme ne olursa olsun prim vermez..

Ay şimdi gülmekten bayılıcam sanırım önce beğenmiyorsanız gidin bu ülkeden deniyordu şimdi pis darbeciler, yok halk iradesiyim ben senin haddin değil benimle böyle konuşmak ki sanki biz halk iradesi değiliz onlar oy verdi oy verdikleri seçildi diye vermeyen kesimi yok sayma durumu oluyor acaba yüzde 55 lik çoğunluk irade değil mi aa bak biz kendi irademizle oy verememişiz görüyor musunuz veee en son bombaa bu ülkeden kovmak kar etmedi aynı havayı solumayın çıktı bir de. Tabii canımm emriniz olur havayı da sadece yandaşlar solurlar Sayın muhteşem şahsiyet Erdoğan beye oy vermeyenlere hava da yok bu da yeni çıktı. Evet hanımlar oksijen maskeleri ile dolaşıcaz artık ey Allah'ım yaaa:53: :9::27::37::52::24: ( koyacağım smileye bile karar veremedim hepsini koydum düşünün artık vehameti :72::72::72:

Son düzenleme:
sizler ak parti iktidara gelmeden önce bir sürü şey atıp tuttunuz ,ülkeye şeriat gelecekti ,herkes çarşafa bürünecekti ,ne oldu ,12 yıldır hiçbiri olmadı
demekki boşa atıp tutan sizlermişsiniz
biz 12 yıldır konuşuyoruz ,12 yıldır da yanılmadık ,halk olarak sandıkta cevabımızı verdik ,davamızın haklılığı ispatlandı ,yeni bir durum değil bu.
siz davanızın halk tarafından rağbet edilmemesine yanın ,hakeza bu halk illegal olan hiçbir eyleme ne olursa olsun prim vermez..

Heee vermez.:ssz:

Destekledikleriniz davullarla zurnalarla terörist karşılamaya gider.:21: Ama pişmandı onlar değil mi yazıııık....:37:

Bana çarşaftan laf vurmaya hiç kalkmayın hanımefendi,çünkü benim de çarşafa yakın bir giyimim var.

Aradaki fark,ben yanlışa yanlış diyorum siz başbakan yaptıysa doğru.

Son düzenleme:
:60::60::60::60::60: Hiç güleceğim yoktu ilahi :60::60::60::60::60:

Darbe , çarşaf, şeriat , kuranı yasakladılar, montaj , pensilvanya , başörtüsü , gezi , çapulcu vs... yazıp yazıp kendileri söylüyorlar:24::24::24::24::24:
Herşeyden bir haberler :1:

İki kelimeyi bir araya getirince siyaset yaptım sanıyorlar :27:
Kavuksuz modern sülüman zaten tahtında bir elinizi yüzünüzü tuvalette ki musluktan bir yıkayın nazar büyü kalmaz öyle diyor büyükler :82:

Lafını bil de konuş..Sen kimsin benim yetiştirilme şeklime, aileme dil uzatıyorsun? Asıl senin zihniyetin, senin içinin karalığı ortada, her mesajında bunu ortaya koyuyorsun. Sokak ağzıyla konuşan biriyle muhattap olduğum için kabahat bende ama.

Her şeyi tvlerde gördünüz evet..İçinde değildiniz hiç bir şeyin, anca iftira atmayı bilirsiniz ona buna.
Sonra da Allahtan, dinden imandan bahsedersiniz.
he yaa sokak ağzıyla konuştuğumdan beni muhatap alıp yazdığınıza göre bir farkımız yokmuş ...
sokakları biz bilmeyiz ,siz bilirsiniz
biz evimizde hanım hanımcık oturmayı bildiğimizden ,ağzımız da hanım hanımcıktır
sizlersiniz sokak edebiyatını bilen .
biz sokaklarda değil sandıklarla yapılan edebiyatı biliriz.
ona da edebiyatta demokrasi deniyor:51:

Uykudan önce programına hoşgeldiniz..
Bkmadınız mı aynı masalları dinlemekten,anlatmaktan..
Merak ettiğim tüm AKP fanatiklerinin cümleler aynı,nerde öğretiliyor bunlar size merak ediyorum...

sizlere Başbakana en ufak birşeyde kin kusmak ,herşeye ona yıkmak nerede öğretiliyorsa bize de orada öğretiliyor ..

Aynaya bakın yeter ne ya...:27::27: Baktım,şükür ki nefret kusan bir insan değilim.:51:

Sizin gibi düşünmeyen herkesi CHP yanlısı düşünmekten vazgeçin.

Her konuyu da başörtüsüne bağlamayın,onu yapmasa nasıl savunacaktınız başbakanı merak ediyorum.

Başbakanı her şey gören sizsiniz.

Ben de başörtülüyüm ama yaptığı lütuf değil,ısıtıp ısıtıp sunuyor önünüze.

Bakara'ya makara diyen adamla o balkona çıkıp konuşma yapıyorsa ampul yansa ne avize olsa ne.
yoo benim gibi düşünmeyen herkes chp yanlısı demedim ben
dedimya dev-solcusu var ,dhkp-clisi var ,mhplisi var..
var da var ,ama ben en nefret ettiğim zihniyet chp zihniyeti , o yüzden onların zihniyetinden senelerce ne çektiğimi ben bildiğimden ,bilerek ,görerek ,yaşayarak bu insanları tanıdığımdan benim karşıtlığım tipik chp zihniyetinedir.
ve bu ülkede bir çok şeyin kışkırtması da o tipik chp zihniyetinden çıkar
gözlerimle çok kez şahit oldum buna ,size mi inanacağım ALLAH aşkına.
yeter artık kesin bu hikayeleri ..

Yüzde 50'yi zor tutuyorum diyen de Demirtaş'tı zaten.:27::27:
demesi önemli değil eyleme dökmesi önemli ,o dedi ama eyleme dökmedi
diğerleri dediği an sokaklara saldı insanları
aramızdaki fark bu işte ..çok bariz ,açık ve net ..
Heee vermez.:ssz:

Destekledikleriniz davullarla zurnalarla terörist karşılamaya gider.:21: Ama pişmandı onlar değil mi yazıııık....:37:

Bana çarşaftan laf vurmaya hiç kalkmayın hanımefendi,çünkü benim de çarşafa yakın bir giyimim var.

Aradaki fark,ben yanlışa yanlış diyorum siz başbakan yaptıysa doğru.

SİZ BOŞUNA giymişsiniz o çarşafı maalesef.
kaldıki sizin onu gerçek anlamda sindirmediğiniz belli .
başörtüsü konusu çıktığında da utanmadan bana bir şey yapmadılar dediniz ,sanki başörtüsü davası yalanmış gibi
utanın biraz ya, örtünüzden utanın .
milyonlarca insan bu dava için oralarda buralarda rezil olmuş ,tacize uğramışken sizin bir tane olan şahsınız bu davanın böyle olmadığını göstermez ama siz bırakın bizleri davaya biel saygınız yokki tutup başörtüsü bu ülkede yasaklanmamış ,28 şubat süreci yaşanmamış gibi bir de tersini savunmaya kalktınız
çok yazık gerçekten ..
yoo ben başbakanın hatalarına hataları var da diyorum ama siz gözünüz körleştiğinden görmemekte ısrarcısınız
ama ben başbakanın bir çok konuda destekçisi olduğum için size böyle geliyor
sonuna kadar da desteklediğim konularda desteğim sonsuzdur.
sizin gibi başörtüsü davasına bile saygısı olmayan bir insan olmaktansa başbakan ne dediyse doğru derim daha iyi.
kaldı ki bu dava sizin gibilerin davası değil ,bizim gibilerin davası ..

he yaa sokak ağzıyla konuştuğumdan beni muhatap alıp yazdığınıza göre bir farkımız yokmuş ...
biz evimizde hanım hanımcık oturmayı bildiğimizden ,ağzımız da hanım hanımcıktır

Üslubundan, tavrından ve tarzından ne kadar hanfendi olduğun ortada.
Allah kalbini temizlesin senin..Bu kadar kin, nefret, düşmanlık, öfke sana da karnındakine de zarar.

Millete iftira atmaya devam et sen, başına gelecek var bu gidişle.

sizlere Başbakana en ufak birşeyde kin kusmak ,herşeye ona yıkmak nerede öğretiliyorsa bize de orada öğretiliyor ..

yoo benim gibi düşünmeyen herkes chp yanlısı demedim ben
dedimya dev-solcusu var ,dhkp-clisi var ,mhplisi var..
var da var ,ama ben en nefret ettiğim zihniyet chp zihniyeti , o yüzden onların zihniyetinden senelerce ne çektiğimi ben bildiğimden ,bilerek ,görerek ,yaşayarak bu insanları tanıdığımdan benim karşıtlığım tipik chp zihniyetinedir.
ve bu ülkede bir çok şeyin kışkırtması da o tipik chp zihniyetinden çıkar
gözlerimle çok kez şahit oldum buna ,size mi inanacağım ALLAH aşkına.
yeter artık kesin bu hikayeleri ..

demesi önemli değil eyleme dökmesi önemli ,o dedi ama eyleme dökmedi
diğerleri dediği an sokaklara saldı insanları
aramızdaki fark bu işte ..çok bariz ,açık ve net ..

SİZ BOŞUNA giymişsiniz o çarşafı maalesef.
kaldıki sizin onu gerçek anlamda sindirmediğiniz belli .
başörtüsü konusu çıktığında da utanmadan bana bir şey yapmadılar dediniz ,sanki başörtüsü davası yalanmış gibi
utanın biraz ya, örtünüzden utanın .
milyonlarca insan bu dava için oralarda buralarda rezil olmuş ,tacize uğramışken sizin bir tane olan şahsınız bu davanın böyle olmadığını göstermez ama siz bırakın bizleri davaya biel saygınız yokki tutup başörtüsü bu ülkede yasaklanmamış ,28 şubat süreci yaşanmamış gibi bir de tersini savunmaya kalktınız
çok yazık gerçekten ..
yoo ben başbakanın hatalarına hataları var da diyorum ama siz gözünüz körleştiğinden görmemekte ısrarcısınız
ama ben başbakanın bir çok konuda destekçisi olduğum için size böyle geliyor
sonuna kadar da desteklediğim konularda desteğim sonsuzdur.
sizin gibi başörtüsü davasına bile saygısı olmayan bir insan olmaktansa başbakan ne dediyse doğru derim daha iyi.
kaldı ki bu dava sizin gibilerin davası değil ,bizim gibilerin davası ..

Sen cehenneme bilet kesmeye devam et burada.Millet malı götürsün,sen savunmaya devam et.

İslam başörtüden ibaret değil.Haram da yemeyeceksin,rüşvet de almayacaksın.

Dini,saygıyı öğreneceğim en son insansın.

Hadi eyvallah.

Üslubundan, tavrından ve tarzından ne kadar hanfendi olduğun ortada.
Allah kalbini temizlesin senin..Bu kadar kin, nefret, düşmanlık, öfke sana da karnındakine de zarar.

Millete iftira atmaya devam et sen, başına gelecek var bu gidişle.
SİZİN İFTİRALARINIZ benimkileri temizler sen hiç merak etme
sizin nefretiniz ,kininiz asıl arşı alayı bulan .
öyle olmasydı bu ülkede bunca yıldır hiçbir yere gelemeden sadece illegal yollarla ilerlemezdiniz
size asla izin vermeyeceğiz ,ülkemizi kirletmenize de ,kininizle bu ülkeyi size yedirtmeyiz
karnımdakinin geleceği için sizin zihniyetinizden kurtulmak lazım ,bizler de bunun için mücadele veriyoruz zaten .
Sen cehenneme bilet kesmeye devam et burada.Millet malı götürsün,sen savunmaya devam et.

İslam başörtüden ibaret değil.Haram da yemeyeceksin,rüşvet de almayacaksın.

Dini,saygıyı öğreneceğim en son insansın.

Hadi eyvallah.

işte bu kadar ..öyle kapaklarınla güel güle sana.

öyle olmasydı bu ülkede bunca yıldır hiçbir yere gelemeden sadece illegal yollarla ilerlemezdiniz
size asla izin vermeyeceğiz ,ülkemizi kirletmenize de ,kininizle bu ülkeyi size yedirtmeyiz
karnımdakinin geleceği için sizin zihniyetinizden kurtulmak lazım ,bizler de bunun için mücadele veriyoruz zaten .

Sana da diyecekler güle güle.

Çok büyük konuşmaya devam et ama alimden(!)zalim doğduğunu da unutma.

Kapakmış,mahalle ağzı bilmeyene bak.:37:

Çalsınlar,çırpsınlar ama yol yapsınlar demi ? Sen hiç ölçmeye çalışma benim imanımı,neticede herkes sevdiğiyle haşrolunacak.

Son düzenleme:

Git bi tedavi ol sen..Kalbinin temizleneceği yok zira.

Back