he yaa sokak ağzıyla konuştuğumdan beni muhatap alıp yazdığınıza göre bir farkımız yokmuş ...
sokakları biz bilmeyiz ,siz bilirsiniz
biz evimizde hanım hanımcık oturmayı bildiğimizden ,ağzımız da hanım hanımcıktır
sizlersiniz sokak edebiyatını bilen .
biz sokaklarda değil sandıklarla yapılan edebiyatı biliriz.
ona da edebiyatta demokrasi deniyor
sizlere Başbakana en ufak birşeyde kin kusmak ,herşeye ona yıkmak nerede öğretiliyorsa bize de orada öğretiliyor ..
yoo benim gibi düşünmeyen herkes chp yanlısı demedim ben
dedimya dev-solcusu var ,dhkp-clisi var ,mhplisi var..
var da var ,ama ben en nefret ettiğim zihniyet chp zihniyeti , o yüzden onların zihniyetinden senelerce ne çektiğimi ben bildiğimden ,bilerek ,görerek ,yaşayarak bu insanları tanıdığımdan benim karşıtlığım tipik chp zihniyetinedir.
ve bu ülkede bir çok şeyin kışkırtması da o tipik chp zihniyetinden çıkar
gözlerimle çok kez şahit oldum buna ,size mi inanacağım ALLAH aşkına.
yeter artık kesin bu hikayeleri ..
demesi önemli değil eyleme dökmesi önemli ,o dedi ama eyleme dökmedi
diğerleri dediği an sokaklara saldı insanları
aramızdaki fark bu işte ..çok bariz ,açık ve net ..
SİZ BOŞUNA giymişsiniz o çarşafı maalesef.
kaldıki sizin onu gerçek anlamda sindirmediğiniz belli .
başörtüsü konusu çıktığında da utanmadan bana bir şey yapmadılar dediniz ,sanki başörtüsü davası yalanmış gibi
utanın biraz ya, örtünüzden utanın .
milyonlarca insan bu dava için oralarda buralarda rezil olmuş ,tacize uğramışken sizin bir tane olan şahsınız bu davanın böyle olmadığını göstermez ama siz bırakın bizleri davaya biel saygınız yokki tutup başörtüsü bu ülkede yasaklanmamış ,28 şubat süreci yaşanmamış gibi bir de tersini savunmaya kalktınız
çok yazık gerçekten ..
yoo ben başbakanın hatalarına hataları var da diyorum ama siz gözünüz körleştiğinden görmemekte ısrarcısınız
ama ben başbakanın bir çok konuda destekçisi olduğum için size böyle geliyor
sonuna kadar da desteklediğim konularda desteğim sonsuzdur.
sizin gibi başörtüsü davasına bile saygısı olmayan bir insan olmaktansa başbakan ne dediyse doğru derim daha iyi.
kaldı ki bu dava sizin gibilerin davası değil ,bizim gibilerin davası ..