Deniz Ürünleri Sahanda Karides -Vakfikebir Terayağı Sponsorluğunda

Bende hep guvecte yapiyorum hatta tas guvecte en son esime kzip firlatinca guvecsiz kaldimsahanda sunmak zorundaydm

Hahahahah vay hayırsız herıf hem kadıncagzı kızdırıp guvecı kırdırıyor hem de yenısını almıyor hayret bısey ya olsn byle de gayaeet guzeel grunuyr elıne saglık :)

evlaefe canım ben senin tarifi gördüğümden beri canim o kadar karides istedi ki hic yemedigim halde cok canim istiyo bende burda olmadığı icin dondurulmuş alicam markette var bi kac markanın.dün baktim.tadi farklilik gosteriyor mu?birde lastik gibi oluyor dedin ya dondurulmuş için,öyle olmayan taze karidesi aratmayacak bi marka var mi bildigin :))))

Mis misssss çokkkk severim Ellerine emeğine sağlık evlaefe

Canm bir defa hazir almistm ama markasini bile bilmiyorum ama oldugun ilde buyuk migros carrefour falan var mi simdi donmus alirsin lezzetini vermez ilk yiyecegin lezzetli biseyi lezzetsiz hale getirip pisman olmani istemem.iyyy ben bikere donmus kalamar almistimberbattiii sen neredeydin canm

Migrosta carrefour da var canim.ayy tereddüt ettim simdi.migrosta gördüm gecende dondurulmuş karides kalamar falan.jumbo karideste varmis

Siirtteyim ben

Son düzenleme:
Hiç karides yemedim ama çok istiyorum bugün gidip alsammı acaba çok güzel olmuş elinize saglik

Oyyyyy canım sorma geçen sene 1. Sınıf bu sene 2.sinif yeniden okula başladım çok derslerimiz oluyor canım iş,,ev,,ders,, arası mekik dokuyorum

Iyi kiz pekiyi al aferin sanaoyle canm venimki 4 gecti digeri anasinifinda da ben saldim cayira kendi hallerine biraktim
Migrosta carrefour da var canim.ayy tereddüt ettim simdi.migrosta gördüm gecende dondurulmuş karides kalamar falan.jumbo karideste varmis

Siirtteyim ben
Canm bazen bu marketlere tazeleri geliyor jumbosu cok tontis oliyor jumbo sotede guzel olur marketin balik reyonuna sorarsan geldigi gun vardir belkim

Insallah kuzum olmadi dondurulmusunu deniycem artık.cok bi tat farki yoktur herhalde

ellerine sağlık bi kere eşim yapmıştı baby karides aklıma geldi becerememişti seninki güzel duruyor başarılar dilerim b

Tatlım ellerine sağlık çok başarılı olmuş :) fotodaki ekmeğin ne ekmeği olduğunu merak ettim canım çekti

ellerinize sağlık..karidesi çok severim, sarımsak ve fesleğen de koyarak denemenizi öneririm. başarılar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…