sagol canm benimellerine sağlık başarılar :)
Sagol canm benimEllerinize sağlık , başarılar :)
Evet aynenElinize sağlık, karidese bayılırım. ince doğranmış sarmısak, biraz kırmızı biber bi yaprak defne de uçurur lezzetisuyuna da ekmek bancaksınız oyoy acıktım bu saatte
Bogaza gelin gidince karidesten basladimEvlacim hoşgeldin
Bu ne yaaaa bu ne bomba gibi gelmissin
Ellerine sağlık hayatım
evlaefe canim bisey sorcam,tadı nasıl yani neye benziyo örnek verecek olursak?ne bilim mutlaka yediğimiz birşeye benziyordur.acaba siparis etme şansı varmidir?ben siirtte yasiyorum acaba buraya getirtebilir miyim?nasil gelir sence ?ay cok soru sordum kusuruma bakma
Cok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin icin ama maalesef burda balikcilarda satılmıyor.yani bi hamsi bulmak bile mucize haline geldi.2 tane balikci var,ikisinde de cipura palamut (palamut hep şoklanmis satiliyor) somon istavrit var.yani bi levrek falan da yok.1 tanesinde hamsi var mesela,aldim yedim birkere,zehirlendim.palamuttan da zehirlendim.bu şehir balıktan tiksindirdi beniKonu sahibine sormuşsunuz da ben söyleyeyim bari. :) Konu sahibi de söyler gerçi. Yani nasıl tarif edilir tam da bilemiyorum, bildiğin balık gibi onun da tadı, biraz tavuk etine de yakın gibi. Aynen konu sahibinin yaptığı gibi yaparsanız çok lezzetli oluyor, güveçte de yapabilirsiniz bol tereyağıyla. İsterseniz sarımsak da koyun. Siirt'te bulabilir misiniz bilmiyorum balıkçılarda vardır muhtemelen, yoksa da rica edersiniz getirtir. Bulamazsanız marketlerde dondurulmuş olarak da satılıyor ama ben sevmiyorum kayış gibi oluyor. Tavsiyem balıkçınızdan ayıklatarak almanız.
Cok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin icin ama maalesef burda balikcilarda satılmıyor.yani bi hamsi bulmak bile mucize haline geldi.2 tane balikci var,ikisinde de cipura palamut (palamut hep şoklanmis satiliyor) somon istavrit var.yani bi levrek falan da yok.1 tanesinde hamsi var mesela,aldim yedim birkere,zehirlendim.palamuttan da zehirlendim.bu şehir balıktan tiksindirdi beniizine çıktığımda firsatim olursa tadina bakarim insallah.cok sagol canim
Cok sağol canim benimKıyamam ya geçmiş olsun. O zaman izindeyken bakın güzel bir balıkçıda, hem işin ehli yapınca daha da lezzetli bir şekilde yemiş olursunuz. :) Rica ederim, ne demek.
Canm balik eti ama daha tok bi eti var lezzet bakimindan daha iyi donmis karidesler var ama ben onlarin tadini begenmiyorum lastik gibi oluyor ancak balikcidan siparis edebilirsin ayiklanmis donmus sekilde getirirlerevlaefe canim bisey sorcam,tadı nasıl yani neye benziyo örnek verecek olursak?ne bilim mutlaka yediğimiz birşeye benziyordur.acaba siparis etme şansı varmidir?ben siirtte yasiyorum acaba buraya getirtebilir miyim?nasil gelir sence ?ay cok soru sordum kusuruma bakma
Sagol canm benimEllerine sağlık başarılar
Sagol canm benimbasarilar dilerim :)
Aynen katiliyorun canmKonu sahibine sormuşsunuz da ben söyleyeyim bari. :) Konu sahibi de söyler gerçi. Yani nasıl tarif edilir tam da bilemiyorum, bildiğin balık gibi onun da tadı, biraz tavuk etine de yakın gibi. Aynen konu sahibinin yaptığı gibi yaparsanız çok lezzetli oluyor, güveçte de yapabilirsiniz bol tereyağıyla. İsterseniz sarımsak da koyun. Siirt'te bulabilir misiniz bilmiyorum balıkçılarda vardır muhtemelen, yoksa da rica edersiniz getirtir. Bulamazsanız marketlerde dondurulmuş olarak da satılıyor ama ben sevmiyorum kayış gibi oluyor. Tavsiyem balıkçınızdan ayıklatarak almanız.
Ahh canim yaaCok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin icin ama maalesef burda balikcilarda satılmıyor.yani bi hamsi bulmak bile mucize haline geldi.2 tane balikci var,ikisinde de cipura palamut (palamut hep şoklanmis satiliyor) somon istavrit var.yani bi levrek falan da yok.1 tanesinde hamsi var mesela,aldim yedim birkere,zehirlendim.palamuttan da zehirlendim.bu şehir balıktan tiksindirdi beniizine çıktığımda firsatim olursa tadina bakarim insallah.cok sagol canim
Sagol canm benimEllerine sağlık başarılar
Sagol canm benimbasarilar dilerim :)
Canm balik eti ama daha tok bi eti var lezzet bakimindan daha iyi donmis karidesler var ama ben onlarin tadini begenmiyorum lastik gibi oluyor ancak balikcidan siparis edebilirsin ayiklanmis donmus sekilde getirirler
cok sagol canim benimm ❤❤Ahh canim yaa
Bende hep guvecte yapiyorum hatta tas guvecte en son esime kzip firlatinca guvecsiz kaldimNam nam nam cok guzel olmustur bunu guvecte yapıylr o da harıka oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?