Sagol canmEllerine sağlık canım
Kazanamayacagim ama yinede tarif paylasmak guzel tatlim sagolasinEllerine emeğine sağlık canım
Yarışmada şans diliyorum
Sagol canm benimEllerine sağlık başarılar dilerim
Sagol canm benimEllerinize sağlık, başarılar dilerim :)
Orası belli olmazKazanamayacagim ama yinede tarif paylasmak guzel tatlim sagolasin
Niye öyle düşünüyorsun canim benim,bence tarifin cok güzel enfes görünüyor hatta,ben birinci adayı olduğunu düşünüyorum şahsen.Kazanamayacagim ama yinede tarif paylasmak guzel tatlim sagolasin
Karidesi hiç yemedim ama tavada enfes görünüyor.Niye öyle düşünüyorsun canim benim,bence tarifin cok güzel enfes görünüyor hatta,ben birinci adayı olduğunu düşünüyorum şahsen.eminimki suan bi cok kişi de öyle düşünüyor.nevomun dedigi gibi hic belli olmaz
Aynen nevom bende hic yemedim ama tavada gercekten cok guzel duruyor inan koysalar önüme suan bütün bi tavayi yerimKaridesi hiç yemedim ama tavada enfes görünüyor.İçine düşeceğim
Açız Coco açAynen nevom bende hic yemedim ama tavada gercekten cok guzel duruyor inan koysalar önüme suan bütün bi tavayi yerim
Bende kahvalti yaptim simdi ama hala acim nevomAçız Coco açOturtum haşlanmış patates yiyorum
Patates diyeti yapıyorumBende kahvalti yaptim simdi ama hala acim nevomakşama bi çiğköfte devirmeyi düşünüyorum miu görmesin yedikten sonra soylerim artik bu arada diyette patates yasak degil mi nevom ben patatesi karbonhidratin babası olarak biliyodum
Allah allah beeeeee afiyet olsun nevomm onu ez tereyag ve sütle karistir ketcap mayonez falan off beeeePatates diyeti yapıyorumYağsız,tuzsuz haşlanmış patates
Az kaldı Miu'yu çağıracağımAllah allah beeeeee afiyet olsun nevomm onu ez tereyag ve sütle karistir ketcap mayonez falan off beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?