- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- Konu Sahibi PessiMisst.91
Sagopa Kajmer benim için bugünden itibaren bitmiştir.
Yazık çok yazık
neden cnm?..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagopa Kajmer benim için bugünden itibaren bitmiştir.
Yazık çok yazık
neden cnm?..........
çünkü...
1
Usanmadan Peşinden Gelen Melankolik Çocuklar'ın Videoları: Üstad Konuşuyor | Namaz - Yoga [Mutlaka İzleyin] | Facebook
Çünkü...
2
Seyyah'ın Videoları: Müzisyen Müzikten Zevk Alırken Ağzı Yamulmamalı | Facebook
İki şeyi birbirinden ayırmak gerekir. Sanat yapıyorsan sanatınla prim yap.
Her çıktığın programdan din üzerinden insanları kendine çekmeye çalışıyor yazık.
Senin gibi düşünmek zorunda mı herkes?
Hani din özgürlüktü? Bu dayatmacı zihniyet neden?
Resmen namaz kılmayanlara gerizekalı dedi?
Sanane!
İnsanların dini kendinedir. Neye inanırlarsa inanırlar.
Kimseye gerizekalı demeye hele hele insanların inançlarıyla böyle terbiyesizce dalga geçmeye kimsenin hakkı yok.
Çok severdim kendisini ama yok arkadaş beyni sulanmış bunun da.
Kusura bakmasın kimse çok sinirlendim.
haklısın evet o röportajdan sonra bendeki değeri de çok azaldı.zaten son albümlerinden beri git gide azalıyor.dediğin gibi her konuşmanın içinde din var.tamam bu iyi birşey olabilir bazılarına göre,müslümansın biliyoruz.hatta takdir de ediyorum ama iş ile fazla karıştırmamak gerek,sonuçta orda fetva vermiyorsun,müzikle ilgili röportajdasın.Bir de Cübbeli Ahmet Hoca'nın cemaatine dahil olmuş filan,devamlı konu onlardan açılıyor.Sen senin müziğini beğeniyorum,tarikatını cemaatini dinlemek zorunda değilim ki. (bu arada tam anlatamamış olabilirim tartışmaya çok açık bir konu o nedenle. kafam bulanık şu anda tam anlatamıyorum neyse anlayın siz )
çünkü...
1
Usanmadan Peşinden Gelen Melankolik Çocuklar'ın Videoları: Üstad Konuşuyor | Namaz - Yoga [Mutlaka İzleyin] | Facebook
Çünkü...
2
Seyyah'ın Videoları: Müzisyen Müzikten Zevk Alırken Ağzı Yamulmamalı | Facebook
İki şeyi birbirinden ayırmak gerekir. Sanat yapıyorsan sanatınla prim yap.
Her çıktığın programdan din üzerinden insanları kendine çekmeye çalışıyor yazık.
Senin gibi düşünmek zorunda mı herkes?
Hani din özgürlüktü? Bu dayatmacı zihniyet neden?
Resmen namaz kılmayanlara gerizekalı dedi?
Sanane!
İnsanların dini kendinedir. Neye inanırlarsa inanırlar.
Kimseye gerizekalı demeye hele hele insanların inançlarıyla böyle terbiyesizce dalga geçmeye kimsenin hakkı yok.
Çok severdim kendisini ama yok arkadaş beyni sulanmış bunun da.
Kusura bakmasın kimse çok sinirlendim.
sadece dusuncesini ve fikrini beyan etmis...
sen onun gibi dusunmuyorsan neden soylediklerini uzerine aliniyorsun ki...
üzerime alınmak değil mesele,
çok sevdiğim bir sanatçının bu şekilde programlarda kendini ön plana atmasına üzüldüm ve inanılmaz soğudum bu insandan.
Bende çok severdim şarkılarını ama şu olaylardan sonra bütün şarkıları midemi bulandırır oldu.
Herkes rap dinlemek zorunda dağil isteyen klasik dinler isteyen caz.
Ne demek inasanın ağzı yamulmamalı. Fazıl say ın sağlık problemi var bununla dalga geçmek çok mu normal? Araştır bir bak değil mi?
Din çok hassas çok önemli ve çok ÖZEL dir.
Herkesin dini kendinedir. herkesin inancı kendinedir. Din özgürlüktür. Din anlayıştır, din hoşgörüdür. Ama bu insan gördüğünüz üzre zıvanadan çıkmış. Ya sen rapçisin arkadaşım niye insanlara fetva veriyorsun. Tamam müslüman olabilirsin, bunun öğretilerini insanlara yaymak isteyebilirsin, onlara kabul ettirmek isteyebilirsin. Ama bunu yapmadan önce karşındaki kişiye hakaret edip onun gücüne gidecek sözler sarfedemezsin.
islam özgürlükler dinidir, islam barış dinidir, islam hoşgörü dinidir, müsamaha, adalet ve hukuk dinidir. öncelikle sen bunları kavramadan nasıl bu şekilde ağzından köpükler saçarcasına, hakaretten de beter açıklamalar yapabiliyorsun şaşıyorum doğrusu.