Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya1970 call videolarını nerden bulabilirim..
Leslienin bolgesel olan videolarini da yapabilirsin pilates bantin varsa cok guzel calistiriyor leslie. Kilosuccok olan bayanlar leslie ile tum ihtiyaclarini karsilayabilir diye dusunuyorum.
peki bunu neye göre hesaplıyorsun? :) ben 73 kiloyumKac kilo olduguna, yaptigin tempoya, programin seni ne kadar zorladigina göre bircok ölcegi var bunun. Ben su an 57 kiloyum 3fast miles ile mesela 270 kalori filan yakiyorum, daha tempolu hiit kardio olan radio remix ile 300 bazen daha fazla olabiliyor. Agirlik kullanirsan kalori yakimi da artiyor.
peki bunu neye göre hesaplıyorsun? :) ben 73 kiloyum
teşekkürler:)Ben nabiz ve kalöri ölcen polar saat kullaniyorum. En saglikli ölcüm bu. 73 kg da benden daha fazla kalori yakman lazim.
Spor yapmadığım yıllarda hep geç saatlere kadar oturur, laptop karşısında birşeyler izlerken bir yandan da atıştırırdım. Uykum gelmezdi kolay kolay, sabahları da bin bir zorluklar yataktan kalkar, sürünerek kızımın odasına gider, bir az da onu yatağında kestirirdim. Aşırı kilolarım yüzünden her sabah ayağımı yere basarken taban ağrısı çeker, yürüyemezdim.
Şimdilerde erken uyuyor, sabahları erkenden uyanıyorum. Daha dinç, daha enerjiğim.
Daha da erken kalkmam lazım, ben uyurken güneş üzerime doğmamalı.
Bugünkü gibi güneşi spor yaparak karşılaya bilirim.
Sabah fazla koşmak istemedim, bu yüzden 3 mile Slim and Sleek Walk yapmayı tercihettim.
Güne güzel ve enerjik başlamak için 3 mile Slim and Sleek Walk yapıldı.
Bende de videoları var, karın bölgesi için olanları özellikle topladım. İyi geliyor mu karna, özellikle göbek sorunu olanlara.Bugün Billy Blanksin 44 dklık Tae Bo videosunu yaptım.
Evlenmeden önce, genç kızken 1 sene Tae bo yaptım. galiba bugün stress atmak istemiştim, attım da.
Kedi : ) bir çok topikde göbek sorunun olduğunu okuyorum, bu yüzden ne zaman nikini ve profil fotonu görsem, seni hep zayıf ama göbekli genç bir kız olarak hayalediyorum : )Bende de videoları var, karın bölgesi için olanları özellikle topladım. İyi geliyor mu karna, özellikle göbek sorunu olanlara.
Göbek sorunu nerede, ben orada. İnce ama göbekliyim. Ama çokta genç değilim.Kedi : ) bir çok topikde göbek sorunun olduğunu okuyorum, bu yüzden ne zaman nikini ve profil fotonu görsem, seni hep zayıf ama göbekli genç bir kız olarak hayalediyorum : )
Ben Tae Bonun hiç bir zaman ABS videolarını tek olarak yapmadım, hep 50 dk ve üzeri olan kardioları yapıyordum. İnceciktim ve göbek sorunum hiç yoktu.
merhaba kızlar ben ocak ayından beri leslie yapıyorum ve sizin sessiz takipçinizim.. yaklşık 13-14 kilo verdim şu son 3-4 kilom gitsin diye biraz abartınca belim tutuldu ve çok fena oldum..doktora gittiğimde 1 olan fıtık sayımın 2 ye yükseldiğini (ilk fıtığım ilerlemiş, 2. de yeni oluşmuş) öğrendim..sizce lesli fıtığa sebep olurmu??? yada aranızda bel fıtığı olupta leslieye devam eden var mı??napsam diye karar veremedim(((