kızlar kondisyonum çok iyidir 5-6 km hızla zorlanmadan gayet iyi yürürüm 1 saat ama basen bacaklardan çok şikayetçiyim aşırı kalınlar sizce hangi programını uygulamalıyım leslie nin basen ve bacakların çok incelmesi için:44:
canım benimde basenler var eritemedim şuanda brazilin high & thigt yapıyorum burda topiğide var ama yanında kiloda vermek istiyorsan deryanın dediği gibi leslie yapabilirsin
evet kilo da vermek istiyorum kurtulsam basenlerden
Kalin bir bacak yapin varsa brazil seni kaslandirip daha kalin gosterebilir. Pilates ya da callanetics kaslari uzatip inceltiyo.
evet bacaklarım çok kalın peki leslie bacaklara nasıl gelir
Leslie yag yakmaya yonelik ben nerdeyse 2 yildir yapiyorum benim bacaklarimda bir kalinlasma olmadi. Tam tersi inceldiler.
evet kilo da vermek istiyorum kurtulsam basenlerden
canım gürkan kubilayın tv de 100 kilo verdirdiği bir hastasının yağ oranlarının çoğu kalça ve basendeydi bu hareketlere benzer yer egzersizleri ve 4 gün 45 dk da yürüyüşle verdirdiğini söyledi.Yürüyüş ve bölgeselle yaparsak süper olacak .Benim yaptığım bölgesel hem Gürkan kubilaydan hemde platesten çok hareketler var.devam etmeyi düşünüyorum ramazandan sonra leslie daha çok yapmayı düşünüyorum
Kizlar ne guzel bir grup olushturmushsunuz boyle. Dun keshfettim burayi, bashindan tek tek butun sayfalari okuyacagim inshaAllah.
Ben de Lessieyle 1,5 ayda 12 kilo verdim. Ramazanda bile bir gun bile olsun aksatmadim. Bilgisayarimda sadece 5 mile - Fat burning mile var, her gun onu yapiyorum. Bulundugum yerde yuruyush yapamiyorum. Ramazan ayi bitsin, bu 5 mile-i sabah aksham yapmayi dushunuyorum.
Midemle karnim birleshmishti, goguslerimin altindan bashliyordu gobegim. Leslieyle midemin oldugunu farkettimayri bir midem varmish.
120 kg ----> 108 kg
Leslieyle 90lari gorecegim gunleri iple chekiyorum.
Kizlar ne guzel bir grup olushturmushsunuz boyle. Dun keshfettim burayi, bashindan tek tek butun sayfalari okuyacagim inshaAllah.
Ben de Lessieyle 1,5 ayda 12 kilo verdim. Ramazanda bile bir gun bile olsun aksatmadim. Bilgisayarimda sadece 5 mile - Fat burning mile var, her gun onu yapiyorum. Bulundugum yerde yuruyush yapamiyorum. Ramazan ayi bitsin, bu 5 mile-i sabah aksham yapmayi dushunuyorum.
Midemle karnim birleshmishti, goguslerimin altindan bashliyordu gobegim. Leslieyle midemin oldugunu farkettimayri bir midem varmish.
120 kg ----> 108 kg
Leslieyle 90lari gorecegim gunleri iple chekiyorum.
Sabah ki slim in 6 starta ek olarak dışarıda 1 saat yürüyüş yaptım
Merhaba,
sağlıklı ve fit bir bedene sahip olmak isteyen biri olarak aranıza katılmak isterim
bir hafta evvel başladım leslie videolarını yapmaya.
ilk gün 1 ikinci gün 2 üçüncü gün 3 bugün de fast mile serisinden 3 mil yaptım
birer gün ara ile yaptım egzersizleri
sorunlu olduğum bölgeler kol, basen, bacak, mide
yukarıda bahsettiğim mile leri biraz leslie yi tanımak, hareketlerini tarzını anlamak için üstünkörü seçtim
açıkçası nasıl bir leslie programı yapmalıyım bilmiyorum :/ bu konuda yardımınızı rica edeceğim..
görüşmek üzere
Kilo vermek icin 3 mil yapmalisin.