Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar.
Pilates ile 11 günüm de bitti arada tembellik ettim 2-3 gün. Karnım dümdüz oldu diyebilirim. Hareketlerde zorlanıyorum esnek olmadığım için ama becebildiğim kadarıyla yapıyorum. Zamanla zorlandığım hareketler daha kolaylaşıyor benim için. Selülitlerim azaldı fakat iç bacakta pek toparlanma yok henüz.
canım pilatesi nerden yapıyorsun. bende başlamak istiyorum. alt karnım çok fena...
selam kızlar.
Pilates ile 11 günüm de bitti arada tembellik ettim 2-3 gün. Karnım dümdüz oldu diyebilirim. Hareketlerde zorlanıyorum esnek olmadığım için ama becebildiğim kadarıyla yapıyorum. Zamanla zorlandığım hareketler daha kolaylaşıyor benim için. Selülitlerim azaldı fakat iç bacakta pek toparlanma yok henüz.
canım pilatesi nerden yapıyorsun. bende başlamak istiyorum. alt karnım çok fena...
Cassey ho'nun pop pilates takvimini yapıyorum.
kızlar kondisyonum çok iyidir 5-6 km hızla zorlanmadan gayet iyi yürürüm 1 saat ama basen bacaklardan çok şikayetçiyim aşırı kalınlar sizce hangi programını uygulamalıyım leslie nin basen ve bacakların çok incelmesi için:44: