Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Selam kizlar. Herkese güzelll bir pazar günü diliyorum. Easy burn yaptim bugün 20dk. Videoyu biliyorsaniz öndeki yaslica bayan 80 yasinda imis kendi söyledi. Hala spor yapmam diyen var mi?

Blasted walk sanirim uzun leslie 1 saat 10dk sini yaptim. 10 tane 10 dk lik yuruyusten olusuyor her biri farkli. Cok guzeldi.
günaydın derya hanım.. herbiri sadece yürüyüş şeklinde mi? yoksa bazısı lastikli, bazısı ağırlıkla yada interval şeklinde mi? bide hepsinin sonunda ayrı ayrı ısınma soğuma yapıyor mu? kusura bakmayın çok soru sordum galiba:) ama indirmedim daha ya meraktan da çatlıyorum bi yandan:) :)

günaydın derya hanım.. herbiri sadece yürüyüş şeklinde mi? yoksa bazısı lastikli, bazısı ağırlıkla yada interval şeklinde mi? bide hepsinin sonunda ayrı ayrı ısınma soğuma yapıyor mu? kusura bakmayın çok soru sordum galiba:) ama indirmedim daha ya meraktan da çatlıyorum bi yandan:) :)
Gunaydin canim. Hayir ilk basta isinma en sonda soguma yaptiriyor. Bir de arada kisa esneme. Her biri farkli bolgelere yonelik ya da boosted walk seklinde.

Merhaba, birazdan egzersizime başlayacağım, kardiyoyu düşünüyorum bu arada. Yapsam mı yapmasam mı diye. Gerçi yaptığım hareket kaslar içinde iyi.

Süper burn yaptım. 40 dk. Şimdilik yeter.
Deryacım sana birşey sormak istiyorum. Ben genelde sporu gün içinde bir kere de yapıyorum. 40 ila 60 dk kadar.
Sabah okula gitmeden 10-15 dk lık bi video yapsam karın yan yağ gibi. Faydası olur mu. Akşam da yarım saatlik birşey yapsam. Daha çok zaman bulabilirim böylelikle.

Süper burn yaptım. 40 dk. Şimdilik yeter.
Deryacım sana birşey sormak istiyorum. Ben genelde sporu gün içinde bir kere de yapıyorum. 40 ila 60 dk kadar.
Sabah okula gitmeden 10-15 dk lık bi video yapsam karın yan yağ gibi. Faydası olur mu. Akşam da yarım saatlik birşey yapsam. Daha çok zaman bulabilirim böylelikle.
Olur canim. Zaten leslie bile bolebilirsiniz diyor zamaniniza gore. Ben de yapiyorum siklikla.

Bugün

11358899_1086088968072805_201170114_n.jpg

Gunaydin kizlar. Dun esim izinliydi birlikte zaman gecirdik. Bugun de bir hafta erken adet gordum. Sanirim bu gunu de bos gecirecegim. Birkac gun aileye zaman ayirayim.

Merhaba hanımlar.Yaza düğünüm var inşallah ve vermem gereken yaklaşık on kilom var.Üst karın kısmından sıkıntım baya fazla.Hangi videoyu tavsiye edersiniz?3 mille dün başladım ama faydası olur mu bilmiyorum.

Merhaba hanımlar.Yaza düğünüm var inşallah ve vermem gereken yaklaşık on kilom var.Üst karın kısmından sıkıntım baya fazla.Hangi videoyu tavsiye edersiniz?3 mille dün başladım ama faydası olur mu bilmiyorum.
Merhaba. Yaza derken hangi aydan bahsediyorsun? On kg maalesef normal spor ve beslenmeyle bir anda gitmiyor. En az bir yila ihtiyacin vardi bunun icin. Bol bol spor yapip saglikli beslenirsen dugune kadar verebileceginle mutlu olmalisin. Keske daha once baslasaydin. Senin su an tabii once kondisyon kazanip gunde en az 1 saat ve uzeri calisman lazim ki haftada 5 6 gun ancak faydasi olsun.

TEmmuz sonunda inşallah.Diyetisyene de başladım ama iradesizim sanırım üç haftada kilo veremedim 6 kilo ödem varmış çok su içmeme rağmen o da gitmiyor.Leslie denemeyi düşündüm belki düğüne kadar biraz toparlar diye.

TEmmuz sonunda inşallah.Diyetisyene de başladım ama iradesizim sanırım üç haftada kilo veremedim 6 kilo ödem varmış çok su içmeme rağmen o da gitmiyor.Leslie denemeyi düşündüm belki düğüne kadar biraz toparlar diye.
Toparlar ama su kadar kg verirsin garantisi hic bir seyde yok. Gunde 5 mil yapmalisin. Odem icinde bitki caylarindan da yardim alabilirsin.

X