Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

selam hanımlarrrr
leslie ile 3 mile yapıyorum gunluk birde 30 dk kosu bandında yuruyus dıyetle 1 haftada 1.5 kılo kadar verdim yeni baslamama ragmen yukseltmek istiyorum okudum hep ama tam anlamadım lesli 3 mile bi tek yaptıgı var bı grupla plates lastıgıde kullanıo hangısı daha ıyı 5 mile hiç bulamadım nirde 30 days die birsey indirdim agırlıkta kullanıyor orda birde yerde yatıp yaptıgo hareketlet var sorum su ben yeniyim leslide en hızlı ve iyi yag yakan lesli nin hangi yıruyusu
cabuk hızla zayıflamak ıstıyorum 5 mile power gibi dusunuyorum ama sız daha ıyı bılırsınız dıye dusundum 5 mile hiç bulamadım birde siz bıldunuzmu acaba

Tum fit annelerin anneler gununu kutlarim. Bugunu cocuklarima ayirdim sorulari yarin dikkatlice okuyup yanitlayayim izninizle.

Leslienin tum vide
selam hanımlarrrr
leslie ile 3 mile yapıyorum gunluk birde 30 dk kosu bandında yuruyus dıyetle 1 haftada 1.5 kılo kadar verdim yeni baslamama ragmen yukseltmek istiyorum okudum hep ama tam anlamadım lesli 3 mile bi tek yaptıgı var bı grupla plates lastıgıde kullanıo hangısı daha ıyı 5 mile hiç bulamadım nirde 30 days die birsey indirdim agırlıkta kullanıyor orda birde yerde yatıp yaptıgo hareketlet var sorum su ben yeniyim leslide en hızlı ve iyi yag yakan lesli nin hangi yıruyusu
cabuk hızla zayıflamak ıstıyorum 5 mile power gibi dusunuyorum ama sız daha ıyı bılırsınız dıye dusundum 5 mile hiç bulamadım birde siz bıldunuzmu acaba
leslienin tum videolarini yapabilirsin temelde ayni bircok video cikarmasindaki amac biraz da ticari. Gorsel baslikta baska nereden video bulabilecegin konusunda bilgi mevcut bu baslikta gorsel paylasim ve istek yapmiyoruz.
Agirliklarla calistigi videoyu haftada 3 gun bolgesel calisma olarak yapabilirsin tum vucut calismasidir. Yuruyerek yaptiklarinda amac da yag yakimi ve kilo vermektir.

Cevap için teşekkürederim derya hanım açıklayıcı oldu benim için :KK54:

Hrrkese gunaydiiiin. Ben bugun yuruyus ve biraz da bacak karin plAnladim. Sizde ne var ne yok?

Merhabalar :KK54:
ben fit olmaktan ziyade sağlıklı bir beden ile doğuma girmek adına leslie yapmak istiyorum.
Masa başı çalışıyorum. eve gitmem 8 i geçiyor çoğu zaman. her akşam da sokakta yürüyemiyorum.
Evde leslie hangisini yapmalıyım sizce? Hem hareket olsun hem kasların güçlensin.

Fazla

Fazla yapmak istediginde 3 mil yapip ayni video ile 2 mil daha yapip 5 mili tamamlayabilirsin.
cevap için teşekkurler bı vıdeo daha indirdim yerde yatıp hareket yapıor onuda aksamları yapıcam inş
herkese kolay gelsın

Merhabalar :KK54:
ben fit olmaktan ziyade sağlıklı bir beden ile doğuma girmek adına leslie yapmak istiyorum.
Masa başı çalışıyorum. eve gitmem 8 i geçiyor çoğu zaman. her akşam da sokakta yürüyemiyorum.
Evde leslie hangisini yapmalıyım sizce? Hem hareket olsun hem kasların güçlensin.
Hem istedigin videoyu yapabilirsin hem de hamileler icin spor gorsel paylasim.bolumundeki basligima ugramani tavsiye ederim. Cok yararli videolar bulacaksin.

Evdeki hesap carsiya uymadi kizlar. 2 saat yürüyüs 2 saat bahce isinden sonra bölgesel calismaya halim kalmadi.

Aksam cocuklari uyutunca icim rahat etmedi yarim saat karin pilates ile inner thigh gap clarity yaptim.

1 saatlik yürüyüşümü yaptım. Barre abs yaptım jessica smith ten. Bugünkü spor başarı ile tamamlandı. Iç huzuru ile uyuyabilirim artık. Iyi geceler hepinize.

Günaydin kizlar... The look good naked barre, barre abs pop sugar, dumbel gögüs hareketleri ve esneme ile güne basladim.

evde annem ve babam var. bu hafta spor yapamam ama belki annemle yürüyüşe çıkarız.

X