Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sen ust vucut sormustun simdi bel gobek soruyorsun. Kilo vermen mi gerekiyor koruyup sekillenmen mi? Vucut yaglarindan kurtulmak icin hangi video oldugu farketmez en az 3 mil yapmalisin haftada 4_6 gun arasi. O arada bel ve karnindaki yaglar da gidecek.ARKADASLAR YARDIMCI OLURMUSUNZ ÖZELLİKLE BEL VE GÖBEK İÇİN LEİSLE DE AHNGİSİNİ YAPMALIYIM ?
Cnm sen ust vucut sormustun simdi bel gobek soruyorsun. Kilo vermen mi gerekiyor koruyup sekillenmen mi? Vucut yaglarindan kurtulmak icin hangi video oldugu farketmez en az 3 mil yapmalisin haftada 4_6 gun arasi. O arada bel ve karnindaki yaglar da gidecek.
3mile 45 dk suruyor, 1 olan 15 dk o kadar suede vucut ancak isinir yag filan yakamazsin.canım sağol cevap için benim sorunum asıl olarak göbek ve arkada sırtımızda kanat kısımları var ya orası. bir de 3 mile derken ben çözemedim sanırım daha leisle yi :((
3mile 45 dk suruyor, 1 olan 15 dk o kadar suede vucut ancak isinir yag filan yakamazsin.
Gecmis olsun canim.Günaydın, ben dün 4 fast miles yaptım. (Ayağımı sakatladım, bir süre leslie deyim) ardından mari winsor bacak platesini yaptım.
çok geçmiş olsun canımGünaydın, ben dün 4 fast miles yaptım. (Ayağımı sakatladım, bir süre leslie deyim) ardından mari winsor bacak platesini yaptım.