Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

amaç kilo vermekse evet önemi yok, ama sağlıklı yaşamaksa form tutmaksa sakınca yok bence :)
Sporun bir anlami yok diyemeyiz her durumda faydasi var. Amacladigimiz hedefe bagli. Kilo vermek icin disiplinli olarak, saglikli kalmak icin ise en azindan %80 saglikli beslenerek formda kalmak mumkun.

günaydın Yan Yağ videosu nedir?
Karin basliginda muffin top, love handle yazan videolar simitler ve yan karin kaslari icindir. Yag yakmak kardio ile biliyorsunuz. Yan yag soylemi yanlis olmus biraz. Kardio yapip ardinan onlar yapilirsa faydali olur.

Arkadaslar calismalarinizin sonundaki esnemelere bir dakikaniza kiyip call daki bel esnetmesini ekleyin. Her yana 50ser kez yapin. Beliniz ne guzel sekillenip incelecek goreceksiniz. Hamileler haric tabii, bu tur esnemeler hamilelikte zararli.

Eveeet ben de raporumu vereyim hepsini biriktirdim bugün. Sabah 1,5 saat yürüyüs, 1 saat kadar bahce calismasi(hafif), az önce de look good naked barre, inner thigh gap, blue miles veee güzel bir esneme videosu...

derya, dünden beri dizimin üstü,bacağım ağrıyor. İç bacak çalışması mı yol açtı acaba? Leslie yaparken bacağımı her zamankinden fazla kaldırmıştım bazı hareketlerde hangisinden oldu acaba? Sende oldu mu hiç?

Barre workouttan onra benim nerelerim agrimiyor ki...

Eveeet ben de raporumu vereyim hepsini biriktirdim bugün. Sabah 1,5 saat yürüyüs, 1 saat kadar bahce calismasi(hafif), az önce de look good naked barre, inner thigh gap, blue miles veee güzel bir esneme videosu...
Gogus de calistim unuttum. Nefesleri zaten hep yapiyorum.

Peki iç bacak çalışması faydalı oldu mu sende ?
Evet canim cok memnunum ic bacaklarim cok birbirine degiyordu ve yumusak, selülitliydi. Hem arasi acilmaya basladi, sertlesti ve selülit de cok cok azaldi. Ben ikisini arka arkaya yapiyorum biliyorsun. Ondan sonra zaten bacagimin ön arka sag sol agrimadik, titremedik yeri kalmiyor. Bugüne kadar baska hic bir calisma bu faydayi göstermemisti bende.

Merhaba Bahsettiğiniz iç bacak video hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…