Sporun bir anlami yok diyemeyiz her durumda faydasi var. Amacladigimiz hedefe bagli. Kilo vermek icin disiplinli olarak, saglikli kalmak icin ise en azindan %80 saglikli beslenerek formda kalmak mumkun.amaç kilo vermekse evet önemi yok, ama sağlıklı yaşamaksa form tutmaksa sakınca yok bence :)
günaydın Yan Yağ videosu nedir?Bu aralar boğazımı hiç tutamıyorum.
Yaptığım sporun da bi anlamı kalmıyor.
Bu sabah 1 mil leslie ve 17 dakikalık yan yağ videosu yaptım.
Karin basliginda muffin top, love handle yazan videolar simitler ve yan karin kaslari icindir. Yag yakmak kardio ile biliyorsunuz. Yan yag soylemi yanlis olmus biraz. Kardio yapip ardinan onlar yapilirsa faydali olur.günaydın Yan Yağ videosu nedir?
Yere yatıp doğrulduğumuz hareketi kastettim. Bugün iyi kötü becerdim ama onlar kadar iyi değildi tabi.Bu hareket mi? Ben de zorlanıyorum.
Eki Görüntüle 1460580
Ben o harekette bazen zorlanıyorum, bazen rahat yapıyorum. Bir ara abs challangedede yaptırıyorlardı, orada rahat yapmıştım ama bunda zorlandım.Yere yatıp doğrulduğumuz hareketi kastettim. Bugün iyi kötü becerdim ama onlar kadar iyi değildi tabi.
Amaç kilo vermek evetamaç kilo vermekse evet önemi yok, ama sağlıklı yaşamaksa form tutmaksa sakınca yok bence :)
Bendede duruyor bant öyle.Karın videosunu ve 5 mil leslie yaptım. Dumbell ve pilates bant istemiştim geldi,bandı kullanmaya başladım. Dumbelli haftaya kullanmaya başlayacağım.
Gecmis olsun canim.
çok geçmiş olsun günün raporu kardiyo axe ve sculpt yapıldı.Aslında kardiyo yoktu yemekte aşırıya kaçınca yapma gereği duydum
ok teşekkür ederim :)Karin basliginda muffin top, love handle yazan videolar simitler ve yan karin kaslari icindir. Yag yakmak kardio ile biliyorsunuz. Yan yag soylemi yanlis olmus biraz. Kardio yapip ardinan onlar yapilirsa faydali olur.
Barre workouttan onra benim nerelerim agrimiyor ki...derya, dünden beri dizimin üstü,bacağım ağrıyor. İç bacak çalışması mı yol açtı acaba? Leslie yaparken bacağımı her zamankinden fazla kaldırmıştım bazı hareketlerde hangisinden oldu acaba? Sende oldu mu hiç?
Gogus de calistim unuttum. Nefesleri zaten hep yapiyorum.Eveeet ben de raporumu vereyim hepsini biriktirdim bugün. Sabah 1,5 saat yürüyüs, 1 saat kadar bahce calismasi(hafif), az önce de look good naked barre, inner thigh gap, blue miles veee güzel bir esneme videosu...
Peki iç bacak çalışması faydalı oldu mu sende ?Barre workouttan onra benim nerelerim agrimiyor ki...
Evet canim cok memnunum ic bacaklarim cok birbirine degiyordu ve yumusak, selülitliydi. Hem arasi acilmaya basladi, sertlesti ve selülit de cok cok azaldi. Ben ikisini arka arkaya yapiyorum biliyorsun. Ondan sonra zaten bacagimin ön arka sag sol agrimadik, titremedik yeri kalmiyor. Bugüne kadar baska hic bir calisma bu faydayi göstermemisti bende.Peki iç bacak çalışması faydalı oldu mu sende ?
Merhaba Bahsettiğiniz iç bacak video hangisiEvet canim cok memnunum ic bacaklarim cok birbirine degiyordu ve yumusak, selülitliydi. Hem arasi acilmaya basladi, sertlesti ve selülit de cok cok azaldi. Ben ikisini arka arkaya yapiyorum biliyorsun. Ondan sonra zaten bacagimin ön arka sag sol agrimadik, titremedik yeri kalmiyor. Bugüne kadar baska hic bir calisma bu faydayi göstermemisti bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?