• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

öğleden sonra hight&thight ve scuplt yapıldı .Yarının programında sculpt vardı yarın işim olduğu için bugünden yapıldı
Benim yarin karin calistiracak halim olmaz bacak günü yapayim bari.

Bu aralar boğazımı hiç tutamıyorum.
Yaptığım sporun da bi anlamı kalmıyor.
Bu sabah 1 mil leslie ve 17 dakikalık yan yağ videosu yaptım.

Bu aralar boğazımı hiç tutamıyorum.
Yaptığım sporun da bi anlamı kalmıyor.
Bu sabah 1 mil leslie ve 17 dakikalık yan yağ videosu yaptım.
Yediklerine dikkat etmeyince yaptığımız sporunda bi anlamı kalmıyor değil mi?

Merhaba arkadaşlar iki gündür spor yapamıyorum eşim 3 gündür görevdeydi oğlumun peşine koşturmaktan fırsat bulamıyorum uyuyunca yapayım diyorum o zaman da yorgun oluyorum ne zaman düzene bindiricem acaba, sporda istikrar çok önemli benim göbeğimde baya çıktı zorlanıyor gibiyim artık ama devam edicem 1-2-3 mil ne kadar da olsa yapmam Lazım

Kızlar, bir şey sormam mümkün mü? Benim biraz spor geçmişim var ancak göbek bölgemden bir türlü kurtulamıyorum:KK12: Bu Leslie'nin programlarından hangisi daha çok etkili karın bölgesi ve yağ yakımı için?

Kızlar, bir şey sormam mümkün mü? Benim biraz spor geçmişim var ancak göbek bölgemden bir türlü kurtulamıyorum:KK12: Bu Leslie'nin programlarından hangisi daha çok etkili karın bölgesi ve yağ yakımı için?
Leslienin tum videolari yag yakimi icin iyi ancak yaninda bolgesel hareketler de yapmalisin.

Bölgesel hareketleri zaten sıklıkla yapıyorum. Neyse 3 mil ile başlayayım öyle ise teşekkür ediyorum:eek:
3 miller iyi 3 fast miles varsa elinde cok iyi bir video kilo vermek icin istiyorsan haftada 5-6 gün yapmalisin, bölgesel de haftada 3-4 gün ister leslie nin ardindan ister ayri yapabilirsin.

3 miller iyi 3 fast miles varsa elinde cok iyi bir video kilo vermek icin istiyorsan haftada 5-6 gün yapmalisin, bölgesel de haftada 3-4 gün ister leslie nin ardindan ister ayri yapabilirsin.

Aslında iki haftadır spor salonuna gidiyorum ancak göbeğim için artı bir azim yapmış durumdayım ustelik spor salonuna cok da fazla gidemiyorum gun icinde mesgul oldugumdan dolayi. Gidemedigim gunleri de evde bir sekilde telafi etmek istiyorum. Ee malum yaza az kaldi. :KK54:Tavsiyelerin için cok teşekkür ederim şimdi o 3 fast miles'a bir bakayım,bulmaya çalışayım.

Dün 1 saat dışarda yürüdüm.
Bugün de "madalyalık" karın videosunu yaptım Zorlandığım tek yer geriye uzanıp destek almadan doğrulmak. Bunu hiç bir zaman yapamıyordum zaten.
Sonra iç bacak çalışması yaptım. Beni asıl zorlayan ve terleten o oldu. Birazdan leslie yaparım.
Bu hareket mi? Ben de zorlanıyorum.
Screen shot 2015-03-18 at 9.36.00 PM.png

Back