Benim yarin karin calistiracak halim olmaz bacak günü yapayim bari.öğleden sonra hight&thight ve scuplt yapıldı .Yarının programında sculpt vardı yarın işim olduğu için bugünden yapıldı
Sağol canım.Gecmis olsun canim.
Yediklerine dikkat etmeyince yaptığımız sporunda bi anlamı kalmıyor değil mi?Bu aralar boğazımı hiç tutamıyorum.
Yaptığım sporun da bi anlamı kalmıyor.
Bu sabah 1 mil leslie ve 17 dakikalık yan yağ videosu yaptım.
Yediklerime çok dikkat ederdim ben. Şimdi dünyayıkoysalar önüme tuzlayıp yiyebilirim.Yediklerine dikkat etmeyince yaptığımız sporunda bi anlamı kalmıyor değil mi?
Hımm ben de düşkünüm boğazıma vallaYediklerime çok dikkat ederdim ben. Şimdi dünyayıkoysalar önüme tuzlayıp yiyebilirim.
Kedicik sahalara dondu.
Leslienin tum videolari yag yakimi icin iyi ancak yaninda bolgesel hareketler de yapmalisin.Kızlar, bir şey sormam mümkün mü? Benim biraz spor geçmişim var ancak göbek bölgemden bir türlü kurtulamıyorumBu Leslie'nin programlarından hangisi daha çok etkili karın bölgesi ve yağ yakımı için?
Leslienin tum videolari yag yakimi icin iyi ancak yaninda bolgesel hareketler de yapmalisin.
3 miller iyi 3 fast miles varsa elinde cok iyi bir video kilo vermek icin istiyorsan haftada 5-6 gün yapmalisin, bölgesel de haftada 3-4 gün ister leslie nin ardindan ister ayri yapabilirsin.Bölgesel hareketleri zaten sıklıkla yapıyorum. Neyse 3 mil ile başlayayım öyle ise teşekkür ediyorum
3 miller iyi 3 fast miles varsa elinde cok iyi bir video kilo vermek icin istiyorsan haftada 5-6 gün yapmalisin, bölgesel de haftada 3-4 gün ister leslie nin ardindan ister ayri yapabilirsin.
Bu hareket mi? Ben de zorlanıyorum.Dün 1 saat dışarda yürüdüm.
Bugün de "madalyalık" karın videosunu yaptım Zorlandığım tek yer geriye uzanıp destek almadan doğrulmak. Bunu hiç bir zaman yapamıyordum zaten.
Sonra iç bacak çalışması yaptım. Beni asıl zorlayan ve terleten o oldu. Birazdan leslie yaparım.
yok canim yere yatip kollari ve vücudu yukri kaldirdigimizBu hareket mi? Ben de zorlanıyorum.
Eki Görüntüle 1460580
Yediklerine dikkat etmeyince yaptığımız sporunda bi anlamı kalmıyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?