Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bu yerdeki mekik türü hareketlerde yerde yapılan tüm karın hareketlerinde Sırt bölgende ağrın oluyormuydu Başlarda1,5 saatimi aldı
sırt ağrım olmuyor ama göğüs ve sırt çalıştığımda ses geliyordu başlarda orası çalıştığı için sen hamilesin olabilirPeki bu yerdeki mekik türü hareketlerde yerde yapılan tüm karın hareketlerinde Sırt bölgende ağrın oluyormuydu Başlarda
Yo hamile kalmadan öncede yapmaya çalışırdım ama çok ağrıdı Sırt bölgem resmen yanıyordusırt ağrım olmuyor ama göğüs ve sırt çalıştığımda ses geliyordu başlarda orası çalıştığı için sen hamilesin olabilir
Aman o video hepimizi mahvetti sorma. Devam, devam...bum bum,cardio axe,barreye eklenen son video karın videosu(zorladı derya popsugardaki müthiş karnım acıdı bazı hareketleri tamamlayamadım bile bunu hep yapabilirim) sonrasındada göğüs çalışıldı dambıllarla bencpress,flyes ,pull over ve şınav yapıldı
Barre bacak hareketlerinde de bacaklarimiz agriyip titriyor ama ise yariyor. Insallah karin barre da ayni basariyi getirir.bum bum,cardio axe,barreye eklenen son video karın videosu(zorladı derya popsugardaki müthiş karnım acıdı bazı hareketleri tamamlayamadım bile bunu hep yapabilirim) sonrasındada göğüs çalışıldı dambıllarla bencpress,flyes ,pull over ve şınav yapıldı
Bu video da koşular var mı sadece yürüyüş mü acabaEki Görüntüle 1456999 5 day slim down ve sonuç...hiç ara vermeden bütün tempoyu takip ederek yaptım
teşekkürler :)Merhaba canim, bebegin hayirli olsun. Cok iyi kg vermissin tebrik ederim.
haftanın 4-5 günü yapmaya çalıştım...Birazda yediklerimi 6 dan önce bitirdim ama istediğimi yedim az az..Süper ne Sıklıkla yapıyordun peki leslie yi
Tam olarak hangi videolar onlar, ben de karın ve yan çalışmak istiyorum?Bugün önce 1 mil ile ısındım.
Sonra a deryanın videolarından karın mide ve yan yağlar için olanlarından 3 adet yaptım.
Bi süre bu 10-15 dk. Lık videolardan yapmayı planlıyorum.
Hımm anladım klasik yeme düzeni ve leslie ile ayda 10 kilo müthiş gerçekten...tebriklerhaftanın 4-5 günü yapmaya çalıştım...Birazda yediklerimi 6 dan önce bitirdim ama istediğimi yedim az az..
Koşu yok canımBu video da koşular var mı sadece yürüyüş mü acaba
Benim karin videolari basligimdan ve barre basligindaki videolardan canim.Tam olarak hangi videolar onlar, ben de karın ve yan çalışmak istiyorum?
Tamam bir bakayım, sağ olasın.Benim karin videolari basligimdan ve barre basligindaki videolardan canim.
Son ekledigim barre karin videosunu agrisiz becerebilirsen sana madalya takacagim. Bu aralar basligimizin favorisi.Tamam bir bakayım, sağ olasın.
Vaayyy, bir meydan okuma!!! Hemen atlıyorum üstüne, en kisa sürede yapacağım. Ara sira yap böyle meydan okumalar :))Son ekledigim barre karin videosunu agrisiz becerebilirsen sana madalya takacagim. Bu aralar basligimizin favorisi.