• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Peki bu yerdeki mekik türü hareketlerde yerde yapılan tüm karın hareketlerinde Sırt bölgende ağrın oluyormuydu Başlarda
sırt ağrım olmuyor ama göğüs ve sırt çalıştığımda ses geliyordu başlarda orası çalıştığı için sen hamilesin olabilir

sırt ağrım olmuyor ama göğüs ve sırt çalıştığımda ses geliyordu başlarda orası çalıştığı için sen hamilesin olabilir
Yo hamile kalmadan öncede yapmaya çalışırdım ama çok ağrıdı Sırt bölgem resmen yanıyordu

mekik yaparken bel boşluğu bırakmadan kubik yukarıda çenende elma varmış gibi yapmak gerekiyor ya yanlış yapıyorsun yada sırt kasların zayıflamıştır

bum bum,cardio axe,barreye eklenen son video karın videosu(zorladı derya popsugardaki müthiş karnım acıdı bazı hareketleri tamamlayamadım bile bunu hep yapabilirim) sonrasındada göğüs çalışıldı dambıllarla bencpress,flyes ,pull over ve şınav yapıldı:KK76:
Aman o video hepimizi mahvetti sorma. Devam, devam...

bum bum,cardio axe,barreye eklenen son video karın videosu(zorladı derya popsugardaki müthiş karnım acıdı bazı hareketleri tamamlayamadım bile bunu hep yapabilirim) sonrasındada göğüs çalışıldı dambıllarla bencpress,flyes ,pull over ve şınav yapıldı:KK76:
Barre bacak hareketlerinde de bacaklarimiz agriyip titriyor ama ise yariyor. Insallah karin barre da ayni basariyi getirir.

Bugün önce 1 mil ile ısındım.
Sonra a deryanın videolarından karın mide ve yan yağlar için olanlarından 3 adet yaptım.
Bi süre bu 10-15 dk. Lık videolardan yapmayı planlıyorum.
Tam olarak hangi videolar onlar, ben de karın ve yan çalışmak istiyorum?

Back