Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Selam kizlar cuma gününden beri çocuklar hasta birşey yapamadim.Dun aksam mwriwinsor bide50kalca germe yaptim.Bugün bende çok kötüyüm yapamiyacam galiba..

Bu ara da barre karin videosunu merak ettim bi bakim...

Selam kizlar cuma gününden beri çocuklar hasta birşey yapamadim.Dun aksam mwriwinsor bide50kalca germe yaptim.Bugün bende çok kötüyüm yapamiyacam galiba..

Gecmis olsun canim.

çok geçmiş olsun günün raporu kardiyo axe ve sculpt yapıldı.Aslında kardiyo yoktu yemekte aşırıya kaçınca yapma gereği duydum

Son ekledigim barre karin videosunu agrisiz becerebilirsen sana madalya takacagim. Bu aralar basligimizin favorisi.
Bu aralar sağ kol ve omzumda (boynuma doğru) ciddi zorlayıcı ve geçmeyen bir ağrı var. Bu gün dr.a gittim. Pazartesi sonuç göstereceğim bakalım ne olacak belki fizik tedavi. Madalya başka bahara artık.

Merhaba arkadaşlar..Ben geçen sene leslie ile 4 ayda 65 kilodan 55 kiloya indim hemde tiroid hastası olduğum halde...Yaz bitince ne yazikki sporu bırakıp yediklerimede dikkat etmeyerek tam 12 kilo aldım ..iki haftadır leslie yapıyorum 67 den 65 e indim tsh ım çok düşük olduğundan kilo yavaş veriyorum ama yaza kadar en azından 60 olmam şart çünkü çok mutsuz hissediyorum ...leslie kesinlikle işe yarıyor umarım hepimiz ideal kilolarımıza ulaşırız...

Bu aralar sağ kol ve omzumda (boynuma doğru) ciddi zorlayıcı ve geçmeyen bir ağrı var. Bu gün dr.a gittim. Pazartesi sonuç göstereceğim bakalım ne olacak belki fizik tedavi. Madalya başka bahara artık.
Gecmis olsun canim.

Gunaydin kizlar... Iki gunluk aram bitti ancak bugun ogleden sonraya kadar yogunum. Umarim sonra halim kalir da biraz yuruyus ya da leslie yapabilirim. Sonra da malum benim icin spor dolu yeni bir hafta basliyor...

Dün 1 saat dışarda yürüdüm.
Bugün de "madalyalık" karın videosunu yaptım Zorlandığım tek yer geriye uzanıp destek almadan doğrulmak. Bunu hiç bir zaman yapamıyordum zaten.
Sonra iç bacak çalışması yaptım. Beni asıl zorlayan ve terleten o oldu. Birazdan leslie yaparım.

bu harekette bende çok zorlanıyorum dediğin gibi doğrulamıyorum doğrulmak için sırt kasların mı sağlam olması gerek acaba bu videoyu yaptım çok iyi yapmadığımı düşünerek fitness blenderdan da yaptım benzeri hareketlerde vardı öğleden sonra bölgesel çalışmam var

belki derya fikir verir, bu hareketi yapmanın aşamaları var mı? Başka videolarda bu hareketleri ya destek alarak yapıyordum ya da es geçiyordum.

belki derya fikir verir, bu hareketi yapmanın aşamaları var mı? Başka videolarda bu hareketleri ya destek alarak yapıyordum ya da es geçiyordum.
Asama degil de alisiyor insan sanirim kas kontroluyle ilgili. Ben de pilateste cok sik oldugu icin yapa yapa alistim. Kalkarken once kollari yukariya kaldirmak da yatdimci oluyor.

Son 1 haftadır düzenli leslie yaptım ama artık kendimi zorlamam lazım. Her şeyden yiyordum az şekilde ama yağ miktarı fazla oluyodu genelde artık akşamları sadece çorba yada haşlanmış sebzelerde geçirmeye başlıcam günlük leslie 4 mile barre bacak hareketleri ve esneme hareketlerini yapıyorum artık tam 1 ay içinde bayağı incelme bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…