Hadi bakalim hodri meydan. Once kimin karni tas olacak...Vaayyy, bir meydan okuma!!! Hemen atlıyorum üstüne, en kisa sürede yapacağım. Ara sira yap böyle meydan okumalar :))
Gecmis olsun canim.Selam kizlar cuma gününden beri çocuklar hasta birşey yapamadim.Dun aksam mwriwinsor bide50kalca germe yaptim.Bugün bende çok kötüyüm yapamiyacam galiba..
Bu ara da barre karin videosunu merak ettim bi bakim...
çok geçmiş olsun günün raporu kardiyo axe ve sculpt yapıldı.Aslında kardiyo yoktu yemekte aşırıya kaçınca yapma gereği duydumSelam kizlar cuma gününden beri çocuklar hasta birşey yapamadim.Dun aksam mwriwinsor bide50kalca germe yaptim.Bugün bende çok kötüyüm yapamiyacam galiba..
Bu ara da barre karin videosunu merak ettim bi bakim...
Bu aralar sağ kol ve omzumda (boynuma doğru) ciddi zorlayıcı ve geçmeyen bir ağrı var. Bu gün dr.a gittim. Pazartesi sonuç göstereceğim bakalım ne olacak belki fizik tedavi. Madalya başka bahara artık.Son ekledigim barre karin videosunu agrisiz becerebilirsen sana madalya takacagim. Bu aralar basligimizin favorisi.
Görsel paylaşım alanı başka bir linkte, oraya yazın, burada bulamazsınız.4 fast mile videosuna ulaşamıyorum neolur yardım edin lütfen lütfen...
Gecmis olsun canim.Bu aralar sağ kol ve omzumda (boynuma doğru) ciddi zorlayıcı ve geçmeyen bir ağrı var. Bu gün dr.a gittim. Pazartesi sonuç göstereceğim bakalım ne olacak belki fizik tedavi. Madalya başka bahara artık.
bu harekette bende çok zorlanıyorum dediğin gibi doğrulamıyorum doğrulmak için sırt kasların mı sağlam olması gerek acaba bu videoyu yaptım çok iyi yapmadığımı düşünerek fitness blenderdan da yaptım benzeri hareketlerde vardı öğleden sonra bölgesel çalışmam varDün 1 saat dışarda yürüdüm.
Bugün de "madalyalık" karın videosunu yaptım Zorlandığım tek yer geriye uzanıp destek almadan doğrulmak. Bunu hiç bir zaman yapamıyordum zaten.
Sonra iç bacak çalışması yaptım. Beni asıl zorlayan ve terleten o oldu. Birazdan leslie yaparım.
belki derya fikir verir, bu hareketi yapmanın aşamaları var mı? Başka videolarda bu hareketleri ya destek alarak yapıyordum ya da es geçiyordum.bu harekette bende çok zorlanıyorum dediğin gibi doğrulamıyorum doğrulmak için sırt kasların mı sağlam olması gerek acaba bu videoyu yaptım çok iyi yapmadığımı düşünerek fitness blenderdan da yaptım benzeri hareketlerde vardı öğleden sonra bölgesel çalışmam var
Asama degil de alisiyor insan sanirim kas kontroluyle ilgili. Ben de pilateste cok sik oldugu icin yapa yapa alistim. Kalkarken once kollari yukariya kaldirmak da yatdimci oluyor.belki derya fikir verir, bu hareketi yapmanın aşamaları var mı? Başka videolarda bu hareketleri ya destek alarak yapıyordum ya da es geçiyordum.
Kedicik sahalara dondu.Bugün kü sporum;
100 Squat
25 Deadlift
Barre Karın
Mekik Tekeri
70 Burpees
500 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?