• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Deryacım 7 de yiyorum akşam yemeğini.
Neler yendigi de onemli tabii. Aksam protein,sebze salata yiyebilirsin ancak karbonhidrattan uzak durmalisin. Makarna, pilav, ekmek, bulgur turu srylwr kilo vermeyi engelliyor. Ben de bu tur seyleri gunduz yemege calisiyorum.

Akşam genelde küçük bir kase çorba ve bazen sebze bazen de et yemeği , salata, yoğurt yiyorum. Porsiyonları da kücük tutuyorum. Karbonhidrat yemiyorum kesinlikle. Ben öğle yemeği konusunda sıkıntılıyım. Mutlaka yemeli miyim? Acıkmıyorum yemesem de. Ama bu sefer acaba metabolizmam o yüzden mi yavaşlıyor diye düşünüyorum. Çünkü sabah ve akşam arası 9 saat oluyor. Arada sadece süt ve 1 meyve tüketiyorum.

Akşam genelde küçük bir kase çorba ve bazen sebze bazen de et yemeği , salata, yoğurt yiyorum. Porsiyonları da kücük tutuyorum. Karbonhidrat yemiyorum kesinlikle. Ben öğle yemeği konusunda sıkıntılıyım. Mutlaka yemeli miyim? Acıkmıyorum yemesem de. Ama bu sefer acaba metabolizmam o yüzden mi yavaşlıyor diye düşünüyorum. Çünkü sabah ve akşam arası 9 saat oluyor. Arada sadece süt ve 1 meyve tüketiyorum.
Oldukca uzun bir ara ama ben de sikca sadece iki ogun yiyip arada meyve yiyorum . yaninda kuruyemis goturup gun icinde tuketebilirsin. Bazen kilo vermede duraklama olabiliyor. Spor da yapiyorsun belki kas kutlen artmistir. Bak ben de gecen hafta tartidan sikayetciydim ama dun kis basinda dar olan kotlarimi denedum rahat oldu. Kiyafetlerden olcersin kilo alip almadigini.

Bilmiyorum ama gerçekten çok yavaş kilo veriyorum. 6 ayda 7 kg verebildim . Neyse en azından veriyorum :) Ama vücudum epey toparladı. Spora ve diyete devam. Tiroid hormonlarıma bi baktırayım ben.

Bilmiyorum ama gerçekten çok yavaş kilo veriyorum. 6 ayda 7 kg verebildim . Neyse en azından veriyorum :) Ama vücudum epey toparladı. Spora ve diyete devam. Tiroid hormonlarıma bi baktırayım ben.
Evet tiroit de yavaslatiyor. Gorunuste ve kiyafetlerde rahatsan sikilasiyorsun demektir. Onemli olan da bu zaten.

taaaa kimbilir ne zaman indirmişim. pc de bir video buldum sabah. ilk 15 dk sını ancak yapabildim. çok hoplamalı zıplamalı birşeydi. ben sevmiyorum öyle videoları.
üzerine de 2 adet 10 ar dk lık karın videosu yaptım.

leslie ile 3 mil,4. gün,46 dakika yaptım,eskiden callanetics yapmıştım ama videoları yok olmuş youtube dan,ona benzer uzakdoğulu bir kız var onu yapıcam şimdi de hadi görüşürüz

leslie ile 3 mil,4. gün,46 dakika yaptım,eskiden callanetics yapmıştım ama videoları yok olmuş youtube dan,ona benzer uzakdoğulu bir kız var onu yapıcam şimdi de hadi görüşürüz
You tube da callanetics studio var. Kisa kisa videolar oluyor.

türkçe altyazılısı iyiydi callanın,tarifi iyi oluyordu,uzak doğuluyu beğenmedim 10 dk yaptım,vazgeçtim,biraz dinleneyim başka bişey bulurum
derya calla. studio ya bakıcam sağol

Merhabalar bende Leslie ye bu siteden tesadüfen rastladım Deryanın ilk grubundan itibaren takipçisiyim 2. doğumumu nisan başında yapmıştım 6 aydan sonra Aralık ayında buradan okuduklarımla gaza gelip 1 ayda 10; sonrasındada 4 kilo verdim ...Doğum öncesi kiloma indim ama 60 a düşmek istiyorum. derya1970 selamlar :)
Süper ne Sıklıkla yapıyordun peki leslie yi

Sabahtandır temizlik yapıyorum Oğlumu uyutunca leslie yapıcam inşallah,spor acaba günün hangi saatlerinde daha faydalı sabah aç karnına yapılan spor daha kolay ve hızlı kilo verdiriyormuş galiba

Sabahtandır temizlik yapıyorum Oğlumu uyutunca leslie yapıcam inşallah,spor acaba günün hangi saatlerinde daha faydalı sabah aç karnına yapılan spor daha kolay ve hızlı kilo verdiriyormuş galiba
Ne zaman vaktin varsa o zaman yap canim sabah ac karnina tam tempolu olmuyor oglen ya da ogleden sonra biraz daha enerjik oluyor insan.

Merhaba;
Sabah
Karın yogası
Tibet egzersizleri

Öğlen
100 squat
25 deadlift
Göğüs-kol
Barfiks karın 10 tane
Mekik tekeri 15 tane
Barre karın 10 dk. deryanın eklediği, çok zorluyor, iyi çalıştırıyor. İnşallah faydası olur.

image.jpg
5 day slim down ve sonuç...hiç ara vermeden bütün tempoyu takip ederek yaptım

bum bum,cardio axe,barreye eklenen son video karın videosu(zorladı derya popsugardaki müthiş karnım acıdı bazı hareketleri tamamlayamadım bile bunu hep yapabilirim) sonrasındada göğüs çalışıldı dambıllarla bencpress,flyes ,pull over ve şınav yapıldı:KK76:

bum bum,cardio axe,barreye eklenen son video karın videosu(zorladı derya popsugardaki müthiş karnım acıdı bazı hareketleri tamamlayamadım bile bunu hep yapabilirim) sonrasındada göğüs çalışıldı dambıllarla bencpress,flyes ,pull over ve şınav yapıldı:KK76:
Bütün bu yaptıkların kaç saatini aldı

Back