Geçmiş olsun Derya. Geldi mi üst üste gelir zaten. Sen bu hafta dinlen en iyisi. İyileşince devam edersin.Gunaydin arkadaslar, bel, gripal enfeksyon derken 3ay sonra regl de oldum. Artik baska ne gelecek basima bilmem. Normalde hafif sogukalginligiyla yurur ya da pilates,yoga yaparim ama su an cocuklara yemek yapacak halim bile yok.
Spor yapmayi iple cekiyorum desem gulmezsiniz herhalde. Sagol canim evet iyilesene kadar bekleyecegim artik.Geçmiş olsun Derya. Geldi mi üst üste gelir zaten. Sen bu hafta dinlen en iyisi. İyileşince devam edersin.
"Her şerde bir hayır varmış." de, biraz dinlen. Gerçi boş duracağını sanmıyorum, hiç yoktan yeni videolara ararsın sen :)) Tekrar geçmiş olsun, dönüşün muhteşem olacak.Spor yapmayi iple cekiyorum desem gulmezsiniz herhalde. Sagol canim evet iyilesene kadar bekleyecegim artik.
çok geçmiş olsun canım biraz dinlenmiş olursun bu vesileyleGunaydin arkadaslar, bel, gripal enfeksyon derken 3ay sonra regl de oldum. Artik baska ne gelecek basima bilmem. Normalde hafif sogukalginligiyla yurur ya da pilates,yoga yaparim ama su an cocuklara yemek yapacak halim bile yok.
Nerden bildin bu arada karin konusubu arastiriyorum. Bugun toparladigim bulgileri yazacagim karin basligina."Her şerde bir hayır varmış." de, biraz dinlen. Gerçi boş duracağını sanmıyorum, hiç yoktan yeni videolara ararsın sen :)) Tekrar geçmiş olsun, dönüşün muhteşem olacak.
Catlat bakalim beni. Acisini cikarmazsam iyilesince...Dün oğlumu uğurlayacağız filan derken spor yapmadım. Bugün de ev işi, dil çalışması derken aksattım. Ama şimdi kalkıp leslie yapacağım 5 mil. Belki ısınırım biraz bu sayede.
Canim cemberi ben ic bacak, gogus ve bazi pilates hareketleri icin kullaniyorum. Uzun vadede yapmaya devam edeceksen bu aletler cok gerekli. Banti ozellikle tavsiye ederim. Sirt, kol, gogus cok guzel calisiyor.Yaptım nihayet 5 mil.
Bu arada bir kaç sonra dumbell ve band siparişi verme niyetindeyim. Pilates çemberi kullanan varsa, yararını gördünüz mü söylerseniz memnun olurum. İşe yarar bir şeyse alayım.
Evet onu ben de düşündüm, muz yiyorum bu yüzden. Çok çok nadir krampla karşılaşan biriyim, şaşırdım bu kadar kuvvetlisini yaşayınca. Bu arada adetim biraz erken geldi ve oldukça ağrılı, belki o da etkilemiştirMagnezyum eksikligin olabilir canim. Kas agrisina ve kramplara neden olur.
Bitter cikolata,badem gibi gidalarda da magnezyum var. Yogun spor yapildigi zaman takviye de gerekebilir. Ben aliyorum cok spor yapacagim zaman. Hem yorgunlugu hem kas agrilarinionluyor.Evet onu ben de düşündüm, muz yiyorum bu yüzden. Çok çok nadir krampla karşılaşan biriyim, şaşırdım bu kadar kuvvetlisini yaşayınca. Bu arada adetim biraz erken geldi ve oldukça ağrılı, belki o da etkilemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?