• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydin kizlar!!! 5 dk karin pilates, 2 power miles... 3 yaparim diye söz vermistim ama kendimi asiri yorgun hissettim. Nasil olsa yarim saati gectim diye zorlamak da istemedim cünkü ögleden sonra da yürüyecegim disarda islerim var. Sanirim adet öncesi dönemden dolayi. Bu arada karnim cok iyi durumda gepgergin duruyor.

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum :( pazertesi günü 70.5 olarak sabah tartildim ve bugün yani perşembe 73.8 kg geldim :( dünde leslie sansone a başlamıştım Sizce bunun sebebi ne ve evde yürüyüşten sonuç alan var mı Lütfen yardim ve biraz gaza gelmeye ihtiyacim var. Desteklerinizi bekliyorum:)

Kızlar ben yeni başlamayı düşünüyorumda hangi videoyla başlamam gerek ilk yapıcağım için çok zorlayıcı bir video olsun istemiyorum aşama aşama gidiyim istiyorum yardımcı olur musunuz :)

Kızlar ben yeni başlamayı düşünüyorumda hangi videoyla başlamam gerek ilk yapıcağım için çok zorlayıcı bir video olsun istemiyorum aşama aşama gidiyim istiyorum yardımcı olur musunuz :)
You tube da olan exercise tv deki basit videolardan canim. 1-2-3 mil olanlar var orda. Ilk ay onlari yapip kondisyon kazanmani öneririm.

Göğüs / kol
AMİENA ZYLA AYAKTA KARIN VİDEOSU (5 dk)
KARIN 4. GÜN KARDİYO SİX DAY SİX PACK (10 dk. çok yorucu)
Ek kardiyo yapacaktım ama halim kalmadı, açtığım video da zorladı, devam ettirmedim bıraktım. Bu videoda elendi. :)

Günaydin kizlar!!! Bugün firm ve look gook naked barre, tracey malett yaptim. Tracey Malet e soru sormustum karnimla ilgili o da artik kalanin yag degil de dogumdan sonra toparlanamayan deri olabilecegini ve pilates nefes egzersizleri ile zaman icinde düzelebilecegini söyledi. Kisa bir videosu da var bu nefeslerle ilgili dogum sonrasi basligina ekelyecegim bugün.

Rosecim barre in faydasini gördün mü? Normalde cabuk etki etmesi lazim. Benim ic bacak kaslari elime geliyo artik ama hala istedigim sikilik olmadi.

bana 4 miles ın linkini özelden atabilecek olan vR mı acilen lazım da .... ????

kızlar merhaba ben bu leslie yi yapmak istiyorum ablamla başlıcaz bakalm ama evde illa spor ayakkabı şartmı ki ayağımıza bişi giymeden yapsak olmazmı...

kızlar merhaba ben bu leslie yi yapmak istiyorum ablamla başlıcaz bakalm ama evde illa spor ayakkabı şartmı ki ayağımıza bişi giymeden yapsak olmazmı...
Spor ayakkabisi sart canim bilek cok kolay incinebiliyor.

Back