- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
- 198
Bence sen gene ek bir şeyler bulursun yapacak :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sen gene ek bir şeyler bulursun yapacak :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leslie-ve-acik-havada-yuruyus.720437/page-323Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum pazertesi günü 70.5 olarak sabah tartildim ve bugün yani perşembe 73.8 kg geldim dünde leslie sansone a başlamıştım Sizce bunun sebebi ne ve evde yürüyüşten sonuç alan var mı Lütfen yardim ve biraz gaza gelmeye ihtiyacim var. Desteklerinizi bekliyorum:)
You tube da olan exercise tv deki basit videolardan canim. 1-2-3 mil olanlar var orda. Ilk ay onlari yapip kondisyon kazanmani öneririm.Kızlar ben yeni başlamayı düşünüyorumda hangi videoyla başlamam gerek ilk yapıcağım için çok zorlayıcı bir video olsun istemiyorum aşama aşama gidiyim istiyorum yardımcı olur musunuz :)
Spor ayakkabisi sart canim bilek cok kolay incinebiliyor.kızlar merhaba ben bu leslie yi yapmak istiyorum ablamla başlıcaz bakalm ama evde illa spor ayakkabı şartmı ki ayağımıza bişi giymeden yapsak olmazmı...