You tube da olan exercise tv deki basit videolardan canim. 1-2-3 mil olanlar var orda. Ilk ay onlari yapip kondisyon kazanmani öneririm.
Tamam canım denicem :)You tube da olan exercise tv deki basit videolardan canim. 1-2-3 mil olanlar var orda. Ilk ay onlari yapip kondisyon kazanmani öneririm.
Bu konuya takilan cok oldu canim ama aramizda leslie ile, ki ben de buna dahilim bacaklari incelen de cok oldu. Leslie nin vücudu armut tipi, yani dikkat ettiysen üst tarafi ince, karni yok kalcasi genis. Agirliklarla calismayi sevdigini de biliyorum. 25 yildir spor dünyasinin icinde epey kaslanmistir tabii. O yönden korkun olmasin.Ya kızlar bu leslie ye baktımda kadının basenleri var sanki yani bacakları kalın geldi banabenimde amacım bacaklarımı inceltmek kalınlaşır ya da kas olur diye korktum açıkçası napsam bilemiyorum..
Anladım canım teşekkür ederim yorumun için :)Bu konuya takilan cok oldu canim ama aramizda leslie ile, ki ben de buna dahilim bacaklari incelen de cok oldu. Leslie nin vücudu armut tipi, yani dikkat ettiysen üst tarafi ince, karni yok kalcasi genis. Agirliklarla calismayi sevdigini de biliyorum. 25 yildir spor dünyasinin icinde epey kaslanmistir tabii. O yönden korkun olmasin.
bu gün leslie ile 3 mil yaptım, ama o kadr çok yedim ki acayip şiş karnım[
Hepimiz insaniz canim ömür boyu diyetle yasayamayiz ama su da bir gercek ki özellikle düz bir karin icin beslenme cok önemli. Ben %80-%20 kuralini uyguluyorum. Mesela adet öncesi bir iki gün cok abur cubur ckeiyo canim yiyorum bi seyler, sonra normal beslenmeme dönüyorum. Ya da esim uzakta calisiyor izin günü olunca bir iki gün bi seyler yiyip ictiysek ertesi gün toparliyorum ve sporuma da devam ediyorum. Eskiden bir gpn ipin ucunu kacirdim mi aman bosver zaten yedim der devam ederdim. Önemli olan bu hatayi yapmamak.bu gün leslie ile 3 mil yaptım, ama o kadr çok yedim ki acayip şiş karnım
haklısınHepimiz insaniz canim ömür boyu diyetle yasayamayiz ama su da bir gercek ki özellikle düz bir karin icin beslenme cok önemli. Ben %80-%20 kuralini uyguluyorum. Mesela adet öncesi bir iki gün cok abur cubur ckeiyo canim yiyorum bi seyler, sonra normal beslenmeme dönüyorum. Ya da esim uzakta calisiyor izin günü olunca bir iki gün bi seyler yiyip ictiysek ertesi gün toparliyorum ve sporuma da devam ediyorum. Eskiden bir gpn ipin ucunu kacirdim mi aman bosver zaten yedim der devam ederdim. Önemli olan bu hatayi yapmamak.
Sporu birakmaz mümkün oldugu kadar cok gün iyi beslenirsen korursun canim. Benim mesajimi gördün mü bilmiyorum. Tracey Mallett ile yazistim ve nefes egzersizini önerdi bana hatta dogum yapmis kadinlar balsigima videosunu koydum. Bunu mümkün oldugu kadar sik yap dedi.haklısın
bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum, aslında bu sabah itibari ile hamilelik öncesi kiloma döndüm, ama biraz kilolu hamile kaldığım için devam ediyorum, genelde bende 6 gün dikkat ediyorum bir gün yiyorum ama işte bazen ipin ucu bütün hafta sonu kaçabiliyor, dün akşam kızımla bonibonlu kurabiye yaptık, bütün gün ondan yedim durdum ama umarım yarın toparlarım, kiloyu vermek kolayda koruması zor onuda senin yaptığın gibi yaparak ancak koruyabilirim sanırım
60dk mekik mi yaptin canim anlamadim. Onu fazla yapmak ortadaki karin kasini sisirebiliyor da .İki gün sporumu yapamadım ama bugün telafi etmeye çalıştım, ısınma hareketi ve mekik yapıldı 60 dak.
Aslında sadece mekik değil ısınma hareketleri, bacak, karın da yaptım ama yoğunluk mekik üzerineydi. Fazla yapılmasında karın kasında şişlik meydana getirdiğini duymamıştım.Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.60dk mekik mi yaptin canim anlamadim. Onu fazla yapmak ortadaki karin kasini sisirebiliyor da .
Bir sey degil canim, her tur kasa yonelik hareket asiri yapildiginda kaslarda siskinlik yapabiliyor.Aslında sadece mekik değil ısınma hareketleri, bacak, karın da yaptım ama yoğunluk mekik üzerineydi. Fazla yapılmasında karın kasında şişlik meydana getirdiğini duymamıştım.Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
maşşallahEveeet, ablaniz bugün formdaydi. (Masallah diyeyim kendime). 3 dk xhit daily den hiit kardio, radio remix, blue mile ve tibetlerim. Toplamda 498 kalori.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?