- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Sağ ol canım, aynen rüzgar çoktu ayaz kesiyordu, bir değil 2 bere-2 atkı kullanmak lazımdı...Gecmis olsun canim hava lodossa o da bas agrisi yapar.
13.01.2013 de yediklerimi kısarak ,05.02.2013 de leslieyle spora merhaba dedim ve hala 63 lerdeyim gerçi 61,80 kg ulaştım ama yılbaşı falan derken gene 63 e geldim yılmak yok hedef 60 ama tabi 57-58 olsa dahada iyi olacak ama olsun bebeğimide 2 yıla yakın emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamadım ama sporumu hiç aksatmadım haftanın 6 günü hep yaptımOoooooo harika, tebrikler! Ne kadar sürede bu düşüş oldu, beslenmene de dikkat ettin mi beraberinde?
bende 60 istiyorum ama 58 olsam şahane olur sen gibi düşünüyorum13.01.2013 de yediklerimi kısarak ,05.02.2013 de leslieyle spora merhaba dedim ve hala 63 lerdeyim gerçi 61,80 kg ulaştım ama yılbaşı falan derken gene 63 e geldim yılmak yok hedef 60 ama tabi 57-58 olsa dahada iyi olacak ama olsun bebeğimide 2 yıla yakın emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamadım ama sporumu hiç aksatmadım haftanın 6 günü hep yaptım
Bence hepsini kağıtlara yaz,kura çek:)) Bir eğlenceli,bir de sıkıcı video seç,dengelensin.Şu an kafam karıştı, kendime program yaptım ama, dosyamı ayıklarken acaba jillian six pack veya killer absmi yapsam dedim. Ayyy ne yapsam, ama hip hop ve six dayden de vazgeçemem.
İyi fikirmiş.Bence hepsini kağıtlara yaz,kura çek:)) Bir eğlenceli,bir de sıkıcı video seç,dengelensin.
BeFiT GO | Beach Body- 40 Minute Fat-Burning HIIT Workout
Bugünlük bu kadar benden.
Bence sen gene ek bir şeyler bulursun yapacak :))Eveet kendime verdigim sözü tuttum ve blogilates extreme inner thighs, tracey mallet ten the look good naked barre (basliga ekledim mi bilmiyorum simdi bakacagim), amienadan pilates. Toplam 45 dk. Biraz da esneme yaptim mi bugünlük yeter. Yarin sadece kardio yapacagim leslie ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?