Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kilosun canim ve spor gecmisin nedir bunlari yazarsan daha detayli bilgi verebiliriz.Kızlar bende yarından itibaren diyete başlıyorum. Aynı zamanda Leslie videolarından yapmak istiyorum. Vücudum ham, kilom fazla. Nasıl yapayım, kaç mil, günde 1 defa mi 2 mi? Yardımcı olursanız sevinirim
Strong 4millik de mi var ben 3milligi gordum sadece cok agir gorunmedi gozume
Canin sagolsun canim, kondisyonun artacak zamanla 2 mil yetmeyecek o zaman artiracaksin2 mille yola devam ben nedense çoğaltamıyorum
Aa power miles ise evrt haklisin canim en hizli videosu sanirim. Benim bile canim cikiyor onda ama cok da keyifli.Sen yazinca tekrar baktim canim power milmis benim video karistirmisim hem sen bakma bana ben henuz tombul ve ham bi hatunum sana bu da agir gelmez muhtemelen
Canin sagolsun canim, kondisyonun artacak zamanla 2 mil yetmeyecek o zaman artiracaksin
Gecmis olsun canim oksurukle spor cok tehlikeli once sagligin duzelsin.Spora tekrar yavas yavas dönmeye calıısyorum. Oksuuruk düşmüyor yakamdan, kaburgalarımı mahvettı. Nefes alırken bıle batıyor. 2 mile ile yavas yavas gıdıyorum. Agrı cekmemek ıcın. Dıkkat edın valla salgın var ve bu meret dusmuyor yakadan. 4. Haftaya gırıyorum hala devam edıyor
Spora tekrar yavas yavas dönmeye calıısyorum. Oksuuruk düşmüyor yakamdan, kaburgalarımı mahvettı. Nefes alırken bıle batıyor. 2 mile ile yavas yavas gıdıyorum. Agrı cekmemek ıcın. Dıkkat edın valla salgın var ve bu meret dusmuyor yakadan. 4. Haftaya gırıyorum hala devam edıyor
Memnun kaldiklarinizi basliga da ekleyebilirsiniz.barre workout abs diye video buldum netten. 30 dk bazı hareketleri yarım bırakmak zorunda kalsam da sevdim videoyu.
ben evdeki bilgisayarımda videoları göremedim. işte de youtube açılmıyor yasak. evde bu akşam tekrar deneyeyim canım. belki sen eklemişsindir benim yaptığım videoyuMemnun kaldiklarinizi basliga da ekleyebilirsiniz.