- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
Başınız sağolsun.çarşambadan beri spor yapamadım cenazemiz vardı bugün 5 really miles yaptım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun.çarşambadan beri spor yapamadım cenazemiz vardı bugün 5 really miles yaptım.
çok sağolasın canım.Basiniz sagolsun canim.
çok sağol canımBaşınız sağolsun.
sağol canımBasiniz sagolsun, Allah sabirlar versin arkadasim
sağol canımBaşınız sağolsun rose7634
Başınız sağ olsun arkadaşım.çarşambadan beri spor yapamadım cenazemiz vardı bugün 5 really miles yaptım.
1 ayin sonunda gözle görülür degisimi farkedeceksin, aynen devam.günaydın;
4 mile yapıldı:) 11. gün :)
Başınız sağolsun rose7634.
Başınız sağ olsun arkadaşım.
Strong 4millik de mi var ben 3milligi gordum sadece cok agir gorunmedi gozumeGunaydin leydiler:)
Dun bir saat disarida yurudum aksam da 4 strong miles i yapayim dedim ama agir geldi 3. mili atlayip 4le bitirdim...kondisyonum yetersiz henuz bi ay sonra tekrar denerim insallah...harbi strong ama 5mil fat burning bunun yaninda gayet pazar gezmesi gibi kaliyo
hergün aynada inceliyorum kendimi zaten. selülit lerde kırılma başladı. ayrıca artık daha dinç hissediyorum kendimi. 1 ayı tamamladıktan sonra 5 mile ile devam etmeyi planlıyorum:)1 ayin sonunda gözle görülür degisimi farkedeceksin, aynen devam.
Aslinda selülitler tamamen yokolmuyor da vücut yagli olunca daha belirgin görünüyor. Vücuttaki yag azaldikca görüntü de daha hos oluyor. Demek ki yag yakiyorsun bu iyi bir sey.hergün aynada inceliyorum kendimi zaten. selülit lerde kırılma başladı. ayrıca artık daha dinç hissediyorum kendimi. 1 ayı tamamladıktan sonra 5 mile ile devam etmeyi planlıyorum:)