Sagol canim daha ekleyecegim de listelerimin arasindan kazi yapiyorum.derya, actigin yeni basliklar yine harika.Degerli birer kaynak olmus.emegine saglik...
Değişiklik iyidir deryacımKizlar bu arada sakin gülmeyin, listeleri karistirirken video eklemek icin ayy ne güzel videolarim varmis dedim benim de kafam karisti. Bu hafta ne karmakarisik sporlar yaparim kim bilir.
Inanmayacaksin belki ama ekledigim videolarin hepsini denedim ben. Degisiklik yaptigim videolarin coklugundan belli zaten.Değişiklik iyidir deryacımhazine saklıymış desene
Neden inanmayayım hayatım adım gibi eminim sendenInanmayacaksin belki ama ekledigim videolarin hepsini denedim ben. Degisiklik yaptigim videolarin coklugundan belli zaten.
hafta sonu internet bağlantımızda bir sorun vardı hiç giremedim buraya motivasyonumu kaybettim benşimdi destek almaya geldim cumartasi yine 2 mil lesli ile devam ettim ama dün yapamadım
Güzel forumumuzun fit bayanlari günaydinnnn!! Ben güne apple shape hiit cardio ile basladim. Ardindan squat challenge yapacaktim ama videoda yeterinde varmis zaten. Bu videoyu biraz jillianin 6 pack videosuna benzettim. Onu da alayim karin kardiolarina hem kardio hem bölgesel bir arada. Bunlari yapiyorsam onu rahat yaparim. Birkac kez yapmistim ama program olarak yapamayacagim icin vazgectim.
Cok keyifli videolar degil mi?Bebisimin sabah uykusunda burn u hallettim, firm u aksam havada karada yaparim ben