Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, öğlen p90x3 yapıldı, 45/90, akşam azcık göbek attım, birazda horon tepmeye çalıştım, ardından da yoga yaptım.
Sana da iyi pazarlar canıımm :)Herkese iyi Pazarlar!!! Dün yazamadim, iki saat bahcede calistim, yarim saat de kizimla yürüdük. Bugün de 30dk barre workout cardio, 12 dk pilates karin.
nice mutlu yılların olsun canım. doğum günün kutlu olsun.Günaydin kizlar, spor ve saglik dolu bir hafta diliyorum herkese... Bugün benim dogumgünüm, hic öyle hissetmesem de 44. yasim geldi. Yeni yasimi sporla acayim dedim sabah yarim saat barre cardio yaptim. Islerimi toparlayip alisverise cikacagim ögleden sonra en az 2 saat yürürüm.
Doğum günün kutlu olsun canım yıllar sana teğet geçsinGünaydin kizlar, spor ve saglik dolu bir hafta diliyorum herkese... Bugün benim dogumgünüm, hic öyle hissetmesem de 44. yasim geldi. Yeni yasimi sporla acayim dedim sabah yarim saat barre cardio yaptim. Islerimi toparlayip alisverise cikacagim ögleden sonra en az 2 saat yürürüm.
Doğum günün kutlu olsun ,Sendeki bu azim oldukça sağlıklı ve fit vücutla yıllara meydan okursun canım.Günaydin kizlar, spor ve saglik dolu bir hafta diliyorum herkese... Bugün benim dogumgünüm, hic öyle hissetmesem de 44. yasim geldi. Yeni yasimi sporla acayim dedim sabah yarim saat barre cardio yaptim. Islerimi toparlayip alisverise cikacagim ögleden sonra en az 2 saat yürürüm.
Dogum gunun kutlu olsun,Hissettigin yastir onemli olan.Sevdiklerin ve sporla uzun omur dilerim.Günaydin kizlar, spor ve saglik dolu bir hafta diliyorum herkese... Bugün benim dogumgünüm, hic öyle hissetmesem de 44. yasim geldi. Yeni yasimi sporla acayim dedim sabah yarim saat barre cardio yaptim. Islerimi toparlayip alisverise cikacagim ögleden sonra en az 2 saat yürürüm.
Offfff en çok gitmek istediğim yerlerden biri....Off barcelonadaydım 1 haftadır sokaklarda bol bol yürüdüm ama kardio nun yerini tutmaz ki.. Yeniden motivasyon kazanmam gerekecek.. 3 miles yapıldı