Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

kızlar regl olduğum için birşey yapamadım belim ağrıyor ve yoğun ilk günler 13 saat call yaptım ama reglim birince yeniden başlayıp aralıksız 21 gün yapmayı istiyorum

Herkese iyi Pazarlar!!! Dün yazamadim, iki saat bahcede calistim, yarim saat de kizimla yürüdük. Bugün de 30dk barre workout cardio, 12 dk pilates karin.

Iki saat de bahcede calisip, yarim saat kizimla yuruduk.

Günaydin kizlar, spor ve saglik dolu bir hafta diliyorum herkese... Bugün benim dogumgünüm, hic öyle hissetmesem de 44. yasim geldi. Yeni yasimi sporla acayim dedim sabah yarim saat barre cardio yaptim. Islerimi toparlayip alisverise cikacagim ögleden sonra en az 2 saat yürürüm.

Günaydin kizlar, spor ve saglik dolu bir hafta diliyorum herkese... Bugün benim dogumgünüm, hic öyle hissetmesem de 44. yasim geldi. Yeni yasimi sporla acayim dedim sabah yarim saat barre cardio yaptim. Islerimi toparlayip alisverise cikacagim ögleden sonra en az 2 saat yürürüm.
nice mutlu yılların olsun canım. doğum günün kutlu olsun.

Doğum günün kutlu olsun canım yıllar sana teğet geçsin :KK66: :KK9:

Aramiza yeni katilan leslieciler eliniz degince spor görsel paylasimdaki leslie anketine oy kullanir misiniz? Hic yapmayanlar daha denemeden yapmadik diye oy kullaniyor ankette basarili bulanlarin orani düsüyor.

Doğum günün kutlu olsun ,Sendeki bu azim oldukça sağlıklı ve fit vücutla yıllara meydan okursun canım. :KK70::KK68:

Dogum gunun kutlu olsun,Hissettigin yastir onemli olan.Sevdiklerin ve sporla uzun omur dilerim.
Ben suclu hissettigimden yazamiyordum.Dort gundur tembellik ettim,spor yapmadim.Bugun 3 mil slim walk yaptim.Yarin her zamanki duzenime donerim insallah.

Selam kizlar... Güne yarim saat barre workoutla basladim, bugün yer hareketleri vardi sirada. Simdi de sirada temizlik var... Hepinize güzel bir gün diliyorum.

X