- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende birlikte kilo vermeye varım. Nasıl yapıcaz tartılarımızı atıcazmıGünaydınlar herkese haydi gelin birlikte zayiflayalim
Boy : 167
Kilo : 88.7
TARİH ;
19 Ocak 2022
sabah aç karnına bir bardak ılık biraz sıcak limonlu su
saat ; 10 gibi kahvaltı yapılacak " salata , domates beyaz peynir , yeşil zeytin zeytinyağı ile limon ve acı pul biber ile karıştırıldı ve iki tane rafadan yumurta kesinlikle ekmek vs gevrek , poğaça börek yenmeycek
şekeri çok kullanıyorum malesef sadece kahvede yavaş yavaş azatmaya çalışıyorum çay içmiyorum hiç hadi bakalım hayırlı günleriniz olsun
Ayyy dün içtim sonra yeşil çaya falanda Limon attım bütün gün baygın baygın gezdim vallahi. Tansiyonumu oynattıGünaydınlar herkese hayırlı sabahlar olsun
saat 08.00 da ılık su ile yarım limon
Yağ yakıcı özelliği var aç karnına içilirse
Böyle fotoğraflar beni çok fazla motive ediyor bende sizlerle olmak isterim desteğe ihtiyacım var yardımcı olur musunuzGünaydın tatlım Eki Görüntüle 3014395
Günaydın aslında haftada bi gün tartılıp atsak birbirimize nasıl olur
Kuzu benim kilo problemim yok .Günaydın aslında haftada bi gün tartılıp atsak birbirimize nasıl olur
Anladım ayy bende bigün kilo problemim yok diyebilir miyim acaba ya şuan tartıldım haftada bi veya 15günde bir mi atsam bilemedim bana destek olur musunuzKuzu benim kilo problemim yok .
Ben sağlıklı öğünler paylaşmayı seviyorum.
Gün içindekileri atıyorum.
Sen tabiki atabilirsin.
Kendini nasıl iyi hissedeceksen
Bende dakikalar önce yazdım sadece. Gercekten desteğe ihtiyacım var. Birbirimize yardım edebiliriz ben her hafta veya 10 günde tartılıp birbirimize atmak fikrindeyim ama sizler nasıl düşünürsünüz bilmiyorum daha motive olur insan sankiMerhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? Biraz kg vermek istiyorum. 168 boy 88 kg yum
Haftada 1 iyi sanırımAnladım ayy bende bigün kilo problemim yok diyebilir miyim acaba ya şuan tartıldım haftada bi veya 15günde bir mi atsam bilemedim bana destek olur musunuz
Hosgeldin tatlımMerhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? Biraz kg vermek istiyorum. 168 boy 88 kg yum
Çok teşekkür ederim. Çabuk pes eden bi yapım var onun için gercekten gaza ihtiyacım var 10gündür ağzıma çikolata sürmüyorum dayanamayacak gibiyim nerdeyse beni mahveden o tatlılar oldu zaten ne ara bu kadar kilo aldım anlamadımHaftada 1 iyi sanırım
Destek oluruz tabi♡
Rica ederimÇok teşekkür ederim. Çabuk pes eden bi yapım var onun için gercekten gaza ihtiyacım var 10gündür ağzıma çikolata sürmüyorum dayanamayacak gibiyim nerdeyse beni mahveden o tatlılar oldu zaten ne ara bu kadar kilo aldım anlamadım
Gerçekten beynimi ikna ettim. Yanımda bana uyan biri olsa işim daha kolay olacak aslında ama maalesef. Evleneli 2 sene olacak nerdeyse evlendikten sonra aşırı kilo aldım eşim sürekli Fast food yağlı yemekler hamur işleri tüketiyor mecburen bende ona uyuyordum ama artık yokRica ederim
Pes etmek yok
Sen istersen hiçbirşey engel değil.
Yeterki kendini sev ikna et beynini.
Evet tatlıyı bende çok seviyorum.
Dengelemeyi öğrendim.
Kuru meyve yediysem
Reçel pekmez meyve tüketmem o gün
Denge önemli.
Uymak zorunda değilsin.Gerçekten beynimi ikna ettim. Yanımda bana uyan biri olsa işim daha kolay olacak aslında ama maalesef. Evleneli 2 sene olacak nerdeyse evlendikten sonra aşırı kilo aldım eşim sürekli Fast food yağlı yemekler hamur işleri tüketiyor mecburen bende ona uyuyordum ama artık yok
Tabiki elimizden ne gelirse destek oluruz sana HoşgeldinAnladım ayy bende bigün kilo problemim yok diyebilir miyim acaba ya şuan tartıldım haftada bi veya 15günde bir mi atsam bilemedim bana destek olur musunuz
Tabikiii HoşgeldinMerhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? Biraz kg vermek istiyorum. 168 boy 88 kg yum
İyi haber onlardan bir süre uzak kaldığında artık yemek istemiyorsun.bende cips çok yerdim bıraktım ilk zamanlar zor oldu ama bir süre sonra aklıma gelmemeye başladı ve canım istemiyor artık. Arada görünce aklıma geliyor alıyorum ama sonra ne gerek vardı diyorum çok yağlı ve tuzlu geliyorÇok teşekkür ederim. Çabuk pes eden bi yapım var onun için gercekten gaza ihtiyacım var 10gündür ağzıma çikolata sürmüyorum dayanamayacak gibiyim nerdeyse beni mahveden o tatlılar oldu zaten ne ara bu kadar kilo aldım anlamadım
Mis misSabah
Bir dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 domates
Öğlen
Izgara balık
1 dilim ekmek
1 kase salata
Ara öğün
1 Br kefir
1 adet muz
1 avuç ceviz