- Konu Sahibi armanselin
- #6.881
İnsallah azmedip 5 listeyide yapip bitirebilirizBen bugun basladim.baslarini okudum biraz baya kilo veren olmus.bize de iyi gelir umarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah azmedip 5 listeyide yapip bitirebilirizBen bugun basladim.baslarini okudum biraz baya kilo veren olmus.bize de iyi gelir umarim
İnsaAllah.5 kilo versem yeter diyorum ama hepsini yapabilirsem daha guzel olur tabiİnsallah azmedip 5 listeyide yapip bitirebiliriz
Tesekkur ederim canim sen kacinci gundesin ve kac kilo verdinbNCE gayet sağlıklı canım gitmiş mi gitmiş sonucta tebrik ederim
Ins canim kolay gelsin bnmde 22 gun olduherkese merhabalar. Ben de yeni üyee oldum ve bu sabah diyete basladım .umarım güzel sonuclar alırız birlikte
Tesekkur ederim:) basladim bakalim. Sen kac kilo verdin 3 haftada?Ins canim kolay gelsin bnmde 22 gun oldu
2 kilo ama vucut sıkılasti yani gercekten yagdan gidiyo bn bu diyeti cok sevdim 2 gun once dogum gunumdu kacamak yaptim diger yaptigim diyetlerde hemen alirdim bunda almadim masallah diyimde:)))Tesekkur ederim:) basladim bakalim. Sen kac kilo verdin 3 haftada?
Yaa dogum gunun kutlu olsun ozman.olcak o kdr kacamak cnm Yani onemli olan sıkılasmak aslinda.ben de spor yaparak zayifladm bu kez. baya sıkılastim ama artik 50lileri gormek istiyorum2 kilo ama vucut sıkılasti yani gercekten yagdan gidiyo bn bu diyeti cok sevdim 2 gun once dogum gunumdu kacamak yaptim diger yaptigim diyetlerde hemen alirdim bunda almadim masallah diyimde:)))
5kilo nedir verirsin insallahİnsaAllah.5 kilo versem yeter diyorum ama hepsini yapabilirsem daha guzel olur tabi
Hepimiz veririz insallah5kilo nedir verirsin insallah
Merhaba.bildigim kadariyla cevap vereyim. Corba etin yerine gecebilecek bi yiyecek olmuyo genellikle.ben de daha az yiyim diyerek etten kactim ama pek bi fayda saglamadi.onemli olan denge ve cesitlilik .karbonhidrat protein yag hepsinden yeteri miktarda yemek. Ara ogunde de aksam bir meyve var ztn.gun icinde badem ceviz hurma guzel bi secenek bence.ben her gun farkli birini yemeye calisiyorum.Alternetif olarak ne yiyorsunuz? Öğlen et demis ama ben corba bir salata falan yiyebilirim. Bir zarari olur mu tamamen uyamiyorum.
Yemekleri ben yapmıyorum sorun orda daha yeni geldik zaten eve çoğu şeyi tedarik edemedim. Annemde çorba yapmis ben bişey yapiyim desem yok simdi. Maalesef bana uymuyor ginede ilginiz için teşekkür ederim.Merhaba.bildigim kadariyla cevap vereyim. Corba etin yerine gecebilecek bi yiyecek olmuyo genellikle.ben de daha az yiyim diyerek etten kactim ama pek bi fayda saglamadi.onemli olan denge ve cesitlilik .karbonhidrat protein yag hepsinden yeteri miktarda yemek. Ara ogunde de aksam bir meyve var ztn.gun icinde badem ceviz hurma guzel bi secenek bence.ben her gun farkli birini yemeye calisiyorum.
onemli degil ne demek Ben et yoksa kurubaklagil yiyorum.guzel bi liste uyabilirsnz insallahYemekleri ben yapmıyorum sorun orda daha yeni geldik zaten eve çoğu şeyi tedarik edemedim. Annemde çorba yapmis ben bişey yapiyim desem yok simdi. Maalesef bana uymuyor ginede ilginiz için teşekkür ederim.
Bugün uyamadim yarin uyucam inşallah. Bende öyle yapicam. Ilk defa diyet yapıyorum. O yüzden baya zorlanıyorum.onemli degil ne demek Ben et yoksa kurubaklagil yiyorum.guzel bi liste uyabilirsnz insallah
Herkesten farkli zmnda farkli seyler yemek zor oluyo gerckten.giderek alisirsn adapte olursun merak etme.pes etme yeter✌Bugün uyamadim yarin uyucam inşallah. Bende öyle yapicam. Ilk defa diyet yapıyorum. O yüzden baya zorlanıyorum.
Diyet ne alemde bayanlar
Alternetif olarak ne yiyorsunuz? Öğlen et demis ama ben corba bir salata falan yiyebilirim. Bir zarari olur mu tamamen uyamiyorum.