- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.821
3 gündür girip yazamadım zaten şehir dışına felan çıktım birraz saldım gibi oldu ama bugün hemen toparladım..
hafta ortası 1.5 kg vermiş görünüyordum tabi haftasonu kaçamaklarından ötürü 700gr vermiş görünüyorum..
annem de beni gördü, sen zayıflamışsın ne yapıyosan aynen devam et diye beni tembihledi..
annem öyle deyince iyiice gaza geldim ki sormayın..
bir liste buldum gerçekten aç kalamdan kilo veriyorum dedim..o da sevindi devam et listede herşey varmış dedi.
hamile kalsam bile 1-2 ufak eklemelerle devam edeceğim kızlar..
geçen hafta:72.1kg
bu hafta: 71.4kg
menümü de yazayım girmişken:
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek arası peynir maydonoz 1 bardak süt
ara: 2 kuru kayısı 1 ceviz
öğle: 3 haşlanmış tavuk baget,1 dilim ekmek,salata,ayran
ara: 3 kayısı
akşama planım:
arada yine 1/2 paket mavi-yeşil
akşam sebze yemeğim yok,semizotu salatası,1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum
bugün sporumu yaptım 30 dakika bisikletimi çevirdim herşey yolunda herkese kolay gelsiiiiinnn
teşekkürlerrr
canım teşekkürler..e hani sennn ne yaptın bu hafta?
canım şahsen içkiye çok karşıyım, benım için biri de bir bini de bir.. ama sen çok sevmeye başlamıştın hyecanın filan çok hoşuma gidiyordu. bu meseleyı enıne boyuna sor ona..üzülünce mi içer, sevinince mi, birilerine eşlik etmek için mi.. ne bileyim..Allah kolaylık versin, hayırlısı olsun inşallah canım..
hiiiihhhhhhhhhh selin söylesene yawww :) sanırım 40-45 dk. dayanırım ama çok zaman harcatıyor yaa .. yarım saat zor ayırıyordum 1 saatarada bir yaparım ben de bari :)
Ben de kilo bildiriminde bulunayim:
Baslama tarihi:6 mayis
Baslangic kilo:59.1
Simdiki kilo: 58.3
Verilen kilo:800 gr
(Sevincimden kendimi cikolatayla ödüllendirdim)
Gülkuş nasıl oldu acaba?
Çok üzüldüm, çok.
Biz burada pek anlayamıyoruz ama orası cehennem gibidir kesin.
Halk nasıl üzgün, nasıl tedirgindir... Öfke de vardır tabii, zaten olmalı da.
Ben de çok üzüldüm. İnşallah daha iyi olmuştur Gül.Dediğin gibi biz burada pek anlayamıyoruz,her şeyi yaşayan bilir.
Hastalanmam gayet sağlıklı besleniyorum deseydin.Gerçekten dengesiz bu erkekler yahu.
kilo bildiririm hasta olmam an meselesi 500 gr vermişim artık yavaş gidiyo
iş yoğunluğundan giremedim canlarımmmmmm ama çok özledim sizi
selinim ben resim işini pek beceremiyorum bacım neler aldım max factorden allık 15 tlve pudra 12 tlaldım
yüz temizleme pamukların dan aldım2 paket büyük 2 tanesine 10 tl olanlarından pet şeklinde çok iyi oluyo onlar
tırnak üstü törpüsü aldım çokkkkk hoşuma gitti 2 tl
oje aldım 2 renk 4 tl
aseton 4.5 tl di 2.20 aldım
maybelline den ruj aldım şeftali tonu 12 tl
en çok da john frieda ürünlerindeki indirime bayıldım watsons da 3 al 2 öde vardı normalde kullandığım bir marka saç köpüğü spreyi bir harika tanesi 24 tl den köpük,bugle belirginleştirici sprey ve maske aldım 48 tl
banyo ürünleri vardı sabun kese ,duş jeli tarzı ondan aldım 10 tl
deodorant aldım siyah kıyafetler için olanı iz bırakmıyo harika 6,5 tl yerine 3 tl
bunlar bana epey gider ama almak istediğim çokkk şey vardı ama tükenmişti hep
kesinlikle bir yanım orhanı merak ediyo nasıl birşeyi var mı diye akşam uyuyamadım
kilo bildiririm hasta olmam an meselesi 500 gr vermişim artık yavaş gidiyo
birden başım dönmüştü oda açlıktan sandı galiba
kesinlikle bir yanım orhanı merak ediyo nasıl birşeyi var mı diye akşam uyuyamadım
onu merak etmesen daha iyi olacak tatlım ama rahatlaman için söleyeyim,iyidir çünkü reyhanlıda alevi olmaz.burda belli semtlerde oturuolar. reyahnlıda olması mpek mümkün deil. merak etme kuzu
Canım öyle şey mi olur tabi ki içini dökeceksin burada. Biz birbirimize her zaman her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Herkes sıkıntılarını dile getirip rahatlayacak birilerine ihtiyaç duyuyor. Burası da öyle bir yer işte.
Gülkuş nasıl oldu acaba?
Çok üzüldüm, çok.
Biz burada pek anlayamıyoruz ama orası cehennem gibidir kesin.
Halk nasıl üzgün, nasıl tedirgindir... Öfke de vardır tabii, zaten olmalı da.
Orhan kim? :44:
evvettt yaşasın zumba
sağol selincim ya,bende size anlatıp rahatlıcağımı düşündüm,aile gibi olduk,her fırsatta açmaya çalışıorum burayı,tanışmıoruz ama çok ısındım ben bsize çok sevdim size yaa
canım benim çookksağol.daha iyiyim bacım,düşündüğünüz için sağolun. evet yaşayınca çok daha fazla etkilenio insan. artık korkmaya başladık,kalabalık merkezi yerlere gitmeme karaı aldık zorunlu bişşe olmadıkça. napacağımızı bilmioruz.inşallah bidaha yaşamayız. resim koyacam sadece arkadaşlar görebilio zaten demi<bi görün beni istedim,bişe olursa tanırsınız belki.sizi çok seviyorum kızlar
canım beroşun şu eski sevgilisi,başkasıyla evlenen,buralı o,hatayda yaşıoda,onu merak etmiş beroşumuz
kızalr gülmeyin ama ben hala zumba 2 yi indrmeyi beceremdim,olmuo ya,pes ettim
Gülüm benim senin için callanetics'i indiriyorum. İniyor şu anda.İndikten sonra rapid'e yükleyeceğim sen de zumbayı indirdiğin gibi indirirsin onu da. Orhan kim bu arada? :44:
Gerçekten aile gibi olduk. İnşallah bir gün tanışabiliriz ne kadar güzel olur. :26: Canım öyle söyleme lütfen ya. Bir şey olursa falan. Allah korusun.Ah Beroşum ah. Gülüm şimdi sana tarif edeceğim beraber adım adım indireceğiz tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?