sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

HADİ BAKALIM YILMAK YOKKK BİLDİRİM YAPALIM HER PAZARTESİ

Ilac kullaniyomusun cnm ben ilaç imi düzenli alırken zayıfladım ama sonra salak gibi bıraktım ve 2 yada 10 kilo aldim

CANIM BENİM TSH 4.00 DI EUTHROX 25 VERDİ BİR AY KULLANDIM SONRA 3.00 A DÜŞMÜŞ DR BIRAKTIRDI.. ŞİMDİ YİNE 5.00 OLMUŞ KESİN YİNE İLAÇ OLACAK.. SEN ?

CANIM BENİM TSH 4.00 DI EUTHROX 25 VERDİ BİR AY KULLANDIM SONRA 3.00 A DÜŞMÜŞ DR BIRAKTIRDI.. ŞİMDİ YİNE 5.00 OLMUŞ KESİN YİNE İLAÇ OLACAK.. SEN ?
Bnmde tsh 3.09 çıktı ama bnm anti tpo yüksek levatiron 25 kullaniyodum sonra bıraktım pazartesi tahlil gitcem yine kesin yine ilaç iccem sen ilaçtan sonra kilo aldinmi

Bnmde tsh 3.09 çıktı ama bnm anti tpo yüksek levatiron 25 kullaniyodum sonra bıraktım pazartesi tahlil gitcem yine kesin yine ilaç iccem sen ilaçtan sonra kilo aldinmi

BENİMKİ DE KESİN ÖYLE OLUCAK AMAN KULLAN İLAÇLARINI YOKSA ÇOK ZARARI OLUYR BU TROIDIN

tiroidi olan hatunlar bence doktorunuzun sözünden çıkmayın ilaçlarınızı da kullanın ama diyetimizi yinede yaparız

Aynen cnm ilacı içerken zayifladim 64 düştüm iki ayda bıraktım 74 çıktım Sendede öyle oldumu ilacın fayda sagladimi

BEN BİR AY YA KULLANDIM YA KULLANMADIM CANIM BELKİ UZUN OLSAYDI FARK EDERDİM

tiroidi olan hatunlar bence doktorunuzun sözünden çıkmayın ilaçlarınızı da kullanın ama diyetimizi yinede yaparız

DR CANIM ilacını kullan sağlıklı diyet yap demişti engel yok yani ki bu saglıklı

NO|KATILANLAR|ŞU ANKİ KİLOSU|HEDEF
1|@evinamin|67.200|62
2|def|130|15
3|ghi|140|35
4|jkl|130|4
5|mno|120|12

1. Bukettimm Boy: 1.65 Kilo: 75.0 gr Hedef Kilo: 58.0 gr
  2. Serdarece Boy: 1.60 Kilo: 68.0 gr Hedef Kilo: 60.0 gr
  3. Fyza29 _ Boy: 1.62 Kilo: 61.0 gr Hedef Kilo: 50.0 gr
  4. Evinamin Boy: 1.64 Kilo: 67.0 gr Hedef Kilo: 62.0 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…