benim de 67.200 kilom boy da 1.64 ilk hedefim 62 çünkü 62 de bile gayet iyi görünüyorum
KATILANLAR ŞU ANKİ KİLO(24 ŞUBAT) HEDEF
evinamin 67.200 62
bukettimm 75.000 58
fyza29 61.000 50-52
hayat bu ya 56
Ilac kullaniyomusun cnm ben ilaç imi düzenli alırken zayıfladım ama sonra salak gibi bıraktım ve 2 yada 10 kilo aldimBENİMDE TROIDIM VAR CANIMMM
olsun canım ya bişe olmaz hayat bu ya nın baştaki kilosu ne acaba ?KIZLAR BUNU ÇOK GÜZEL DÜZENLEMİŞTİM AMA MSJI GÖNDERİNCE BOŞLUKLARI KAPATIYOR.BİLGİSİ OLAN VARMI
Ilac kullaniyomusun cnm ben ilaç imi düzenli alırken zayıfladım ama sonra salak gibi bıraktım ve 2 yada 10 kilo aldim
olsun canım ya bişe olmaz hayat bu ya nın baştaki kilosu ne acaba ?
Bnmde tsh 3.09 çıktı ama bnm anti tpo yüksek levatiron 25 kullaniyodum sonra bıraktım pazartesi tahlil gitcem yine kesin yine ilaç iccem sen ilaçtan sonra kilo aldinmiCANIM BENİM TSH 4.00 DI EUTHROX 25 VERDİ BİR AY KULLANDIM SONRA 3.00 A DÜŞMÜŞ DR BIRAKTIRDI.. ŞİMDİ YİNE 5.00 OLMUŞ KESİN YİNE İLAÇ OLACAK.. SEN ?
olsun canım hepimiz fit fit olucaz inşKUZUM BİLMYRUM AMA ALDIM BAYAGI BOYUM 168 KİLOM 76 İDİ ÖNCEDEN 64 İDİ DÜŞÜN YANİ
olsun canım hepimiz fit fit olucaz inş
Bnmde tsh 3.09 çıktı ama bnm anti tpo yüksek levatiron 25 kullaniyodum sonra bıraktım pazartesi tahlil gitcem yine kesin yine ilaç iccem sen ilaçtan sonra kilo aldinmi
Aynen cnm ilacı içerken zayifladim 64 düştüm iki ayda bıraktım 74 çıktım Sendede öyle oldumu ilacın fayda sagladimiBENİMKİ DE KESİN ÖYLE OLUCAK AMAN KULLAN İLAÇLARINI YOKSA ÇOK ZARARI OLUYR BU TROIDIN
Aynen cnm ilacı içerken zayifladim 64 düştüm iki ayda bıraktım 74 çıktım Sendede öyle oldumu ilacın fayda sagladimi
tiroidi olan hatunlar bence doktorunuzun sözünden çıkmayın ilaçlarınızı da kullanın ama diyetimizi yinede yaparız
Allahın izniyle yapıcam bu diyeti cnm buna ihtiyacım vartiroidi olan hatunlar bence doktorunuzun sözünden çıkmayın ilaçlarınızı da kullanın ama diyetimizi yinede yaparız
hiç bilmiyorum kiikızlar tablo oluşturmayı bilen yok mu ben beceremedim