- 29 Ekim 2024
- 5
- 0
- 21
- Konu Sahibi belirsiz135
Ben 21 yaşındayım bu yaşıma kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri yemekleri işleri ben yaparım kardeşlerimi de ben büyüttüm annem babam var babam hep şiddetle büyüttü annem ise hep pisti temizlik açısından babam artık yaşımızdan dolayı şiddet uygulayamiyorum ama ettiği küfürler şiddetten beter psikolojik şiddeti hiç bitmedi hiç para vermez verdiğini de burnumuzdan getirir aglata aglata mecbur kalınca verir annem babam ne derse onu yapan bizi asla savunmayan biri iki kız kardeşim var onlar da çok kötü yetişiyorlar annem iş yapmaz onlara yaptırır babam hayvanlara yardım ettirir biri 10 biri 13 yaşında ben ünide okurken hep onlar yapardı universitem bitti ben temizledikçe ailemin pisletmesi her seferinde annem ve babamın iç çamaşırlarına kadar dokunup yıkamak zorunda olmak çok zor ben temizledikce annem kullandığımız kapları tencereleri bile dışarıda pislikte kullanır ben rahatsızım uzun zamandır doktor zaten pisliği yasakladı ileri derecede tedavi görüyorum ayrıca babamın küçükken uyguladığı şiddetten dolayı kafamda su toplaması oluştu birkaç zamandır ben evi temizlemedigim için ev çok kotuydu babam bugün koltukların arkasını kirli gördü ve bana saatlerce inanılmaz küfürler etti artık dayanamıyorum yapmak istemiyorum midem bulaniyor zorunda olduğumu söylüyor ama sabrım kalmadı kendimi de suçluyorum ergen gibi mi davranıyorum diye napacagimi bilmiyorum kendimi kaçıp kurtarsam suçlu hissediyorum sadece hakkımı helal etmiyorum bunda bile suçlu hissediyorum