sağlıklı bir ilişkim olamıyor...

mutlugunlerdenkalma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
626
1.074
33
merhabalar herkese,

uzun olacak biraz, ancak tüm yönleriyle anlatayım ki rahatlıkla yorumlayabilin istiyorum.

hayatımda duygusal anlamda çok fazla boşluk var, ciddi travmalar da yaşadım üstelik. bir aile büyüğünün kaybı, ani maddi çöküş, birden alınan büyük sorumluluklar, üç kardeşimin maddi manevi sorumluluğu, ölümün maalesef ki şuan yakınında olan(nereye kadar giderse diyor doktorları) bir diğer aile büyüğü..

bunların içinde hep bir tesellim olsun istedim. yalnız kalma korkum, duygusal açlığım. açlık kere açlığım hatta. kızmayın bana bunları değil de aşkı mı düşündün diye, dermansız dert düşünmekten iyidir.. ölümden kaçış mı var..

karşıma çıkan insanlara hep şans verdim. baktım nasıldır? eli yüzü düzgün iyi bir ailenin evladı, iş güç sahibi tiplerdi hepsi.

ama olmadı.

ya bu kez kendini koyvermek yok dedim "neden bu kadar temkinlisin bana inanmıyorsun yürümüyor" dediler fazla zor geldim, ya kendimi salıvermek istedim ki inanın çok ama çok ihtiyacım var; kovalamaya gerek kalmadı uzaklaştılar. kaçan kovalanır olayında kaçmaya gücüm yok benim, inanmam güvenmek kendimi salmak istiyorum.

sert biriyim, yüz hatlarım da sertmiş sinirli duruyosun konuşunca anlaşılıyo yüzünün öyle olduğu diyorlar. ama çok gülen sürekli espri yapan eğlenceli de biriyim. hani çekiniyor da olamazlar. hoş biri bana "senden korkuyorum bişey dersin de biter diye" demişti.

mutlu ilişkileri görünce imreniyorum, içimde birşey sızlıyor. çok isterdim yanımda destek alabileceğim bunca şey içinde tesellim olacak içimi ısıtacak, kardeşlerime de abi olacak biri olsun.

kardeşlerim en büyük şükür sebebim üçüne de uzun ömürler versin rabbim. ama üniversite çağına yakınlar hemen hemen, bak gidiyorlar bile evden..

bir gün birini çok sevdim. çok hayaller kurdum, olmaz derken oldurdu allahım. insan ona şöyle sofralar hazırlarım böyle kahvaltılar ederiz diye düşünür de kendi kendine sırıtır mı? düşündüm. hayaller kurdum, eş dost akrabanın çomak sokması derken biraz da onun ya da benim kabahatlerimden bitti...

3 yıl oluyor.. duydum ki sözlenmiş. ama benimle olan eşyaları da saklıyormuş, gizlice bakarmış naptığıma herşeyimden haberi varmış.. fotoğrafı gördüm kız kardeşinin facebookunda, mesafeli durmuşlar görücü usulü var bir de onlarda. kendi facebookunda hiçbir şey yok. parmağında başkasının yüzüğünü görünce içimin nasıl yandığını size nasıl anlatsam..

bayram mesajı atmış, benim geçen yıl attığımın birebir aynısını(emojiler enteresandı tesadüf olamaz kopyala yapıştır yapmış) toplu mesaj atar gibi atmış. saklıyorum diyor yani.. ama sözlenmiş de bi yandan. (ne diyeceğinizi biliyorum şimdiden söyleyeyim konuşmuyoruz sözlü çünkü.)

uzuuuunca sözün özü, atı alan üsküdarı geçmiş, ben başka bir atın yanına dahi yaklaşamadım :)

sizce nerede yanlış yapıyor olabilirim? hayatıma bakmak mutlu olmak istiyorum. yeni bir ilişkiye hazırım aklımda başkası yok heyecan duyduğum girişimler de oldu, ama ne zaman kimse olmasa aklıma O gelir benim..

yaşımı soracaklar için 25:) anında yazamam, konu sahibi kayboldu demeyin her fırsatta gireceğim onu da iliştireyim:)

oldukça uzun oldu, hakkınızı helal ediniz.. değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum..

Zor hayatınız olmuş. Allah sabır versin.
Hep başkalarını düşünmüşsünüz.

Şimdi kendinizi düşünün.Ne istiyorsunuz?
Önce " ben" deyin.
Kendinizi sevin kendinize yatırım yapın.
Kendini seven insanla herkes beraber olmak ister.

Daha çooook gençsiniz.
Ben 25 te evliliği düşünmüyordum bile.

Gerçekten sevse bu zamanda kim kimi zorla evlendirsin ki? Geçiniz atı alan üsküdarı geçen beyi bence.
Bide içinizde bişeyleri tam olarak bitirmeden yeni bi ilişkiye başlamayın derim

Mutlu olursunuz inşallah

çok teşekkür ediyorum...

haklısınız ama şuan ben de evlilik değil de hayatımda biri olsun istiyorum..

yapıyorum belli hobilerim hatta tutkularım da var.

şimdi ego diyecekler ama geçen gün kız arkadaşlarımdan biri "neden her şeyin herkesten farklı" dedi. acaba diyorum ukala mı duruyorum?
inanın bilmiyorum özeleştiri yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum çok..

Gerçekten sevse bu zamanda kim kimi zorla evlendirsin ki? Geçiniz atı alan üsküdarı geçen beyi bence.
Bide içinizde bişeyleri tam olarak bitirmeden yeni bi ilişkiye başlamayın derim

Mutlu olursunuz inşallah
ailesi bizi de evlendirmek için çok darlamıştı. akrabadan kız alma kız verme merakları da var. benden ümidi kesmiş diye duydum, oysa ben onu bekliyordum. saklıyo bilmem bişeyi biliyo musun dedi bana söyleyen kişi. bizim eşyalarımızdan bahsediyor. kesmiş ümidini benden, kızamadım haliyle

çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bizi mutlu edecek güzel insanlarla karşılaşırız...

Pekte sana göre değilmiş boşver o zaman hem ayıp etmiş hayatındaki kişiye. Ne demek eski sevgilisinin hatıralarını saklamak falan sözlü olucak bide

Artık söz olmuş maalesef.
Hala hayatında kimse olmasaydı git konuş bir kere daha deneyin derdim doğrusu.

Hayırlısı buymuş diye bakmak gerek.
Eğer onunla evlenecekse senin nasibin değilmiş demek..

Bana da hep sert duruyorsun derlerdi o yaşlarda.
Demek istediğini anladım :)

Sanırım erken büyümek zorunda kalan insanlarda oluyor o duruş..

Aşk insanın hayatında bir ihtiyaç doğru.
Ama ahlayıp vahlamak için geç bir yaşın da yok.

Doğru zamanı bekliyordur doğru aşkın. Merak etme ve sabırla bekle onu..

Ne güzel farklı olmak.
Allah çoğunluğa uymaktan korusun hepimizi.
Tüm kaşifler, mucitler, liderler, peygamberler herşeyi herkesten farklı yapmışlardır.

Pekte sana göre değilmiş boşver o zaman hem ayıp etmiş hayatındaki kişiye. Ne demek eski sevgilisinin hatıralarını saklamak falan sözlü olucak bide

evet, sonuçta sadakat duyması gerekir. attır eşyaları neden tutuyo ki bi yola girmiş dedim.

anlayan birinin olmasına çok sevindim:) şöyle düşün ki işyerinde hastalandım mecalim yok yürümeye, almaya gelecek kimsem yoktu bekledim öyle. kardeşlerim okuldaydı.
insan dayanacağı birini istiyor:/

Diyorum o zaman :)
Biri olsaydı da ona dayanabileceğinin garantisi yok emin ol.
Eşim var evliyim ama inan eşime bile gönül rahatlığı ile dayayamıyorum sırtımı..

Allah hayırlı bir insanla birleştirsin yolunu.
Kendini bir daya bırak, hep taşısın seni hiç of demesin inşallah :)

ayyyyyyy öyle bi gülümsedim ki:) allah öylesini versin zaten o yüzden bulamıyorum

inşallah sen de hep taşınırsın of duymadann:)) ahahha ayyy ne güzel geldi bi bilsenn:)

İnanın bu gönül ilişkileri o kadar karışık ki,gidenlere neden gittiler diye kızarsın ama karşına öyle biri çıkar ki daha önce gidenlere iyi ki gittiler dersin.Yani çevremde hep böyle oldu.Umarım sizde de böyle olur.Karşınıza öyle biri çıksın ki iyi ki de öncekiler olmamış dersiniz...

inşallah öyle olur çok teşekkür ederim:) allah iyi ki o olmuş diyeceğim birini nasip etsin inşallah

Oncelikle kizılacak birsey istemiyorsun ki kızalım insan sosyal bir varlik en buyuk acilarin bile ustunden zaman gecince unutmuyoruz ama sonradan gulebiliyoruz yeri geliyor mutlu oluyoruz

Yani senin sevmeyi ve sevilmeyi istemen kadar doğal bisey olamaz kimseninde basinda turlu sıkintılar var diye bu istegini yargilamaya hakkı yok

Diger konuya gelince yazdiklarindan aile sorumluluguna sahip oldugun anlasiliyor temkinli davranmak isremende bununda etkisi var birde toplumun gözünde kadının ayaģi erken kayar algısı empoze ettirildigi ici erkeklere karsi güven problemi yasiyorsun

Tabi bizim toplumumuzda erkwk her zaman hür ve rahat bir varlik oldugu icin karsisindakinide oyle gormek istiyor karsisindaki kadin her adimina eslik etsin istiyor ve senin temkinli yaklasimin karsindakini rahatsiz ediyor

Bence sınırını kaçirmadikca (yami karsindaki erkege ben sana guvenmiyorum izlenimi vermedikce) temkinli davranman en dogali ve olmasi gereken diye dusunuyorum

Bende ailebi nedenler vs benzer bazı konulardan dokayi hep sevme sevilme ihtiyacı hissettim hala hissediyorum

Bir sure once maddi manevi bir cok derdim vardi bunlarin aradinda aşk sevmek sevilmwk gibi seyleri dusunmeye firsatim yoktu simdi azıcık yolum duzelince yanlizligimi fuygusal boslugumu farkeder oldum herzaman böyle yalniz mi kalicam diye huzunlenmeye başladim

Insallah tez zamanda mutluluguna vesile olacak hayallwrinde karakteriyle ve durusuyla cizdigin kisi cikar karsina

Benim de sorunlu bir hayatim oldu. Fazla sorumluluklar deger gorme istegi vs vs. Aynen sizin gibi sevilme ihtiyaci filan. Karsima cikanlar oldu. Biri kendini seviyomus sadece sonradan anladim. Birinin bana hissettigi sadece tutkuymus. Biriyle evlendim berbat 2 ay surdu. Baskasi oldu ta universite yillarindan. Ben deli gibi severken terk edip gitmelerle ugrastik. Megerse niyeti de yokmus. Cok severken terk ettm. O da sen olmazsan daha evlenmem derdi hemen evlendi

Basta uzuldum simdi kahkaha atiyorum. Yillar gecti ustunden. Bir turlu sevgiyi yakalayamiyordum. Smdi nisanliyim. Allah a cok sukur benim tum zorluk cikarmalarima ragmen napti etti butun yaralarimi sardi masallah. Gercekten isteyen insan zor da olsan seni alir.

Seni hak edecek birini bekle sadece. Cikar karsina insallah :)

yine kitap gibi yazmışsın, eyvallah haklısın ve o kadar iyi anlamışsın ki..

ayyy saft seni biliyorum eski üyeliğimden:) o kadar sevindim ki kardeşim benim

allah daim etsin mutluluğunu dua et bana gönlümdeki gibi biri olsun hayatımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…