selamm kk hatunlari dun kola icerken aklima takildi kolanin zararlarini hepimiz biliyoruz ve ben artik kola icmemeye karar verdim hem saglik adina hemde ALLAH IZIN VERIRDE hamile kalirsam bebek adina bayagi bir zarari var ve ben bilincsizce iciyorum yani hamilemiyim degilmiyim dusunmeden bir tek kola degil tabi enerji icecegide iciyordum mesela biraktim icmiyorum ve artik kolayida icmemeye karar verdim kolanin yerine portakal suyu meyve suyu filan icmeyi tercih edicem INSALLAH...su mesela ayda yilda bir icerim suyun yerini bu icecekler almis durumda artik gunde 1 bardakta olsa zorla su icmeye calisacagim... bunun yaninda ben fast food seven bi insanim hamburger vs.artik onlarida yememeyi dusunuyorum daha baska zararli neler var acaba yemiyelim dikkat edelim diyebilecegimiz hem ben hemde benim gibi dusunen arkadaslar varsa faydalansin...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
saglikli beslenmek adina neler yapilabilir ?
- Konu Sahibi Tweety
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?benden baska saglikli beslenmek isteyen yok galiba
ben zaten sağlıklı besleniyorum tiwim
kolayı fazla içmem fast food da pek yemem
meyve salata ne bileyim arada kızartma hamur işi yerim
enerji içeceği de hiç içmem
sigara var mı sen de:26:
yok canim sigara icmiyorum ama esim cok iciyor onun yaninda bende icmis kadar oluyorumben zaten sağlıklı besleniyorum tiwim
kolayı fazla içmem fast food da pek yemem
meyve salata ne bileyim arada kızartma hamur işi yerim
enerji içeceği de hiç içmem
sigara var mı sen de:26:
Kendimce sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ben. Kolayı en son hangi yıl içtim hatırlamıyorum. Kızartma. cips vs hiç yemem. Zeytinyağlı şeyleri seviyorum zaten. Mangal da 40 yılda bir olursa ancak.
cips yerim mangalda bende aynen kirk yilda bir
benim kilo almak gibi bir derdim yok aslinda yani aslinda kilo almayi istiyorum ama hani genel olarak saglikli beslenmeyi dusunuyorum,
birde yani hamile olabilirim farkinda olmam bebegime zarar gelsin istemem
Canım asitli bişey içmek isterse soda limon yapıyorum. Bugünlerde yoğurda taktım hergün 1 kase yoğurt yiyorum hem tok tutuyor hem de karın yağlarını yakmada baya bi etkili
sodanin zarari yokmudur asitli oda sonucta :26:karnimda yag yokki yaksin bi deri bi kemigim
bide kolada alkol cikmis diyolardi en son :44::44:
zaten herşeyde bişeyler var artık
sodanin zarari yokmudur asitli oda sonucta :26:karnimda yag yokki yaksin bi deri bi kemigim
Ne şanslısın bak zayıfmışsın. Canım sodada yararlı mineraller var.
bende kilo almak istiyorumm ama saglikli kilo almak tabiBen de sağlıklı beslenmek isterdim, istiyorum da ama kilo alabilmem için kızartma vs. vs. yağlı şeyler tüketmem gerek. Ühü
ben kizartmayi beceremedigimden pek yapiyorum sayilmazben 7 yıldır kola içmiyorum bak hayattayım ölmedim.ah birde eşime anlatabilsem.ama kızartma filan seviyorum ama yinede ..arada yapıyorum .ben az yağlı seviyorum eşim yağlı seviyor.benim sevdiğimi o sevmiyo onunkini ben sevmiyom nolcek bizim halimiz.dengeli beslenmek lazım
Ne şanslısın bak zayıfmışsın. Canım sodada yararlı mineraller var.
anladimmmm
- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
Eşiniz sizin yanında sigara içiyorsa pasif içicisinizdir demektir, ki bu da sizin sigara içmenizden çok daha tehlikeli bir durum. Ben sigara içmeyen biriyim, ama daha önce çalıştığım ortamdaki insanların sigara içmesi yüzünden çok ciddi bir bronşit hastalığı geçirdim.2 senede zor atlattım diyebilirim. Dr ciğerlerimi gördüğünde kaç yıldır sigara içiyorsun bile demişti öyleki ciğerim komple görünmez hale gelmişti.
Aman bu konuda çok dikkat edin, heleki hamileyseniz..
Eşiniz sizin yanında sigara içiyorsa pasif içicisinizdir demektir, ki bu da sizin sigara içmenizden çok daha tehlikeli bir durum. Ben sigara içmeyen biriyim, ama daha önce çalıştığım ortamdaki insanların sigara içmesi yüzünden çok ciddi bir bronşit hastalığı geçirdim.2 senede zor atlattım diyebilirim. Dr ciğerlerimi gördüğünde kaç yıldır sigara içiyorsun bile demişti öyleki ciğerim komple görünmez hale gelmişti.
biliyorum canim ne kadar zararli oldugunu isin kotusu evlenmeden once annemde cok icerdi sigarayi mesela icmedigim halde sabah agzimda igrenc bi tato luyo sigara icmisim gibi ama yapabilcegim birsey yok yani esimin yaninda hic durmamam lazim o zaman INSALLAH oda birakmayi dusunuyor henuz hamile degilim ama kalirsam INSALLAH esimi balkonda icmeye ikna edebilirim simdide soyluyorum ama yapmiyor baskalarinin evinde icerde icmez ama bizim evde ayni ozeni gostermiyor malesef
Alkol yok sigara yok asitli icecekler yok fast food yok cig sebze yok et yok
Saglikli mi besleniyorum sagliksiz mi bilemedim
alkol sigara asitli icecekler guzel icmemen ama sebze ve ette yemiyorsan sen ne yiyorsun
twett ne hber gizzz geldinmi...
fato geyige gel geyige burda konu disindan ban yiyebiliriz
alkol sigara asitli icecekler guzel icmemen ama sebze ve ette yemiyorsan sen ne yiyorsun
Cig sebze yemiyorum. Ispanak disinda butun sebzeleri lupletebilirim arada bir kofte yerim o kadar
Ciddi anlamda kansizligim var doktorumda ayni seyi dedi ne yiyorsun sen diye
Et sakatat ciger dalak falan ye dedi bana yemezsen losemiyekadar gider bu dedi ama ayni tas ayni hamam