- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
- Konu Sahibi Jasminium84
-
İkizimi buldum demek ki
yanlış anlama gülmem sana değil kendim gibi biri daha olduğunu görmeme
:)
inan aynıyım fermente ne ola ki ya ya da selenyum ne de bulunur ki acaba ya da hangisi kış sebzesi hangisi yaz inan bilmem yeme düzenime iyice alışayım hepsini google'da aratacağım öğreneceğim
Hiç taze zencefil tüketmedim nasıl bilmiyorum tadıNormalde yapanlar rendenin ince tarafıyla rendeleyip 1 yemek kaşığı kadar sabah akşam aç karnına suyunu içiyorlar. Posasını atan var bitki çayına koyan var. Ben posasını da yiyorum aynı anda. Bekletmeyi sevmiyorum. Miktar olarak da 1,5cm kadar düşün.
akşamları geç gidiyorum eve yemek de oydu buydu derken 9.30 gibi buzdolabındaki çikolata aklıma geliyor ama bu saatten sonra yeme yeme yeme diye diye açmadım henüz bakalım ne kadar dayanabileceğimBen snei çok iyi anlıyorum
Hala açmadıysan çikolatayı helal olsun, sanırım ben çaktırmadna tırtıklardımki bahsetmiş abur cubur zulamız duruyo onu tırtıklıyorum, daha bitmediği için evde var yani. Eşim tansiyondan sonra daha bi iradeli oldu, o zaten benim kadar düşkün değildir abur cubura. Tamamen kesebildi
Anladım, kolay gelsin. Bende işteyim, özel sektörün cilveleri işteama pazartesi geç geleceğini söyle 1-2 saat doktor için rötar yap boşver orayı sen mi krutaracaksın, önce sağlık.
ya evet unu kesmek mümkün değil benim içinİkizimi buldum demek ki
Hayır yani bi ben mi safım, doktor terimleri gibi değil mi onlar
Birazcık halka indirgeyin şu sözcükleridiyorum içimden okurken
Canan Karatay fazla atarlı ama dikkatimi çekiyo nedense
İşte fermenteyi ondan kaptımyoğurtlu kefirli şeylermiş açılımı
Öğrendikçe yazarım sana da
Tabi o bana göre çok uç bişey
Un ve mamulleri nanay diyo, sıfır hemde
Şeker de aynı şekilde yasak
Yarım saat yürüyüş diyo ohooo gün boyu masa başındayız çıkışta da metro çok yakın yürüme payım yok. Bi durak erken ininciler var bi de, eve kaçta gittiğimizi biliyo musunuz ? Kızımda bekliyo, inmiyorum erken merken zaten 20:00 yi buluyo kızımı al eve git derken
Ay içimi dökesim varmış galiba
Ama pirinç yerine bulgur tüketmeyi tuttum, o olabilir
Tatlı istedikçe, kuru meyve yemekte mantıklı
taze zencefilin tadı çok yoğun ve acıHiç taze zencefil tüketmedim nasıl bilmiyorum tadı
Ama toz zencefil almıştım, öksürük için kullanıyordum bal ve karabiberle. Azıcıkta yemeklere atıyordum faydalıymış diye
Seninkini de merak ettim
Boşver önce kendini ve sağlığını düşünakşamları geç gidiyorum eve yemek de oydu buydu derken 9.30 gibi buzdolabındaki çikolata aklıma geliyor ama bu saatten sonra yeme yeme yeme diye diye açmadım henüz bakalım ne kadar dayanabileceğim
sağol canım sana da kolay gelsin, valla iki haftadır kapanın elinde kalıyorum
rahat çalışalım diye (yönetime sunum hazırlıyoruz) bana ve bi arkadaşa ayrı oda verdiler odadan çıktığım anda dört koldan saldırıya uğruyorum bi bişe soruyor bi bişe istiyor ayyyyyyy beynim yandı resmen :)
geç gelme olabilir ama 1 saat geç gelsem hallederim sanıyorum ki
evet ya öyle bişe var ama aynı şeyden bahsediyorsak gıda intoleransı testi mi acabaBoşver önce kendini ve sağlığını düşün
1 sataten bişey olmaz, git baksın bi doktor
DNA ya göre bile bakılıyomuş artık, benim DNA ma ayrı senin DNA na ayrı şey öneriliyomuş
Gerçi benim yediğim her DNA ya zararlıdır da neyse
İstersen birine ver çikolatayı, evde durursa birgün kendine mukayyet olamayabilirsinçocuklara ver sokakta hem sevinirler
Aynıymışız her anlamdaya evet unu kesmek mümkün değil benim için
bi de şeker hadi çikolatayı aşarım ama çayı ve kahveyi şekersi içemem içemedim de bu hafta bi deneyeyim dedim çok afedersin midem bulandı ya kahveden ne kadar kötü geldi tadı
yürüyüş dersen aynı çıkışta yürü diyorlar yahu kızım bütün gün zaten göçrmüyor beni gelişimi görünce çıplak ayak kapı dışında karşılıyor resmen
onun zamanından nasıl çalarım
onu da geçtim evde bi ton iş beni beklerken zaten en iyi ihtimalle ayaklarımı uzatıp tv karşısına geçmem 9.30 10u bulurken yarım saat spora ayırmak çok geliyor bana ne yalan söyleyeyim
Eşim bahsetti ben bilmiyorumevet ya öyle bişe var ama aynı şeyden bahsediyorsak gıda intoleransı testi mi acaba
eğer öyleyse o çok pahalıymış yanlış hatırlamıyorsam milyarlardan bahsediliyordu
evet çikolatayı vereyim bir çocuğa da sevinsinler
kızıma da yedirmiyorum çünkü onun da bünyesi çok zayıf çikolata yediğinin ertesi günü bağırsaklarını bozuyor
ya işin kötüsü benim eşim de çok şekerli içer çayı kahveyi hani o şekersi içse belki bi gaz alıştırırım kendimi ama yok o kaşık kaşık şeker atarken ağzım sulanıyor resmenAynıymışız her anlamda
Bende şekerli içiyorum da eşim uzun zaman önce şekersiz içiyor çayı kahveyi ve alıştım şimdi şekerli olanı içemiyorum diyo, bilmiyorum
Ben zaten çok sevmem çay filan, o çok tükettiğinden şekersize geçti
Haftasonu gezersek al sana yürüyüş işte, o kadar. Hafta bir ancak
Benim aklımda kimyasallar var bi de, bi ara bırakayım dedim. Doğal sabun sipariş ettim kk dan bi topikten. Bi de daline geçtim en az zararlı şampuan buymuş. Yemedi, benim saçımı kesmedi yani. Eskiye döndüm maalesef
Temizlik ürünleri de cabası
oo süpermiş yaEşim bahsetti ben bilmiyorum
Ama sen rutin bi dahiliyeye gidersin, şikayetini söylersin. Kan tahlili yaparlar
Bizim işyerinde temizlikçi abla gitmişti, tiroidi var onun. Diyet için tahlil yapıldı
Ona bi liste vermişler, patatesin haşlaması bile yasaktı sanırım. Bazı şeyler değerlerine göre değişiyo
Kadın 11 kilo vermiş, demek ki doğru diyorum.
işin kötüsü ben de kilo problemi de çıkmaya başladıBenim kilo sorunum yok ama tiroidim var
Eşimde de tansiyon çıkınca işte jetonum düştü iyice
Sağlıklı beslenmezsen 30 unda zuhur eder tabi hastalıklar diyorum
Bi de kızımdan sonra adam olmaya çalışıyorum biraz işte
Ne görürse onu uygular, ne yersek onu yer diye
Tühya işin kötüsü benim eşim de çok şekerli içer çayı kahveyi hani o şekersi içse belki bi gaz alıştırırım kendimi ama yok o kaşık kaşık şeker atarken ağzım sulanıyor resmen
ama dalin konusunu bi daha düşün bende de başta işe yaramadı gibi hissettim sertleşti falan ama devam edince şimdi çok güzel oluyor ışıl ışıl saçlarım baya baya
ben de doğal kozmetiğe geçeyim dedim ama cildim daha bi kötü oldu sanki ya da alışamadı ya
doa kozmetik diye bi site var ya bi süredir oradan alışveriş yapıyorum ama ya çok stresli ve yoğun çalıştığım ve tüm gün makyajlı kaldığım için ne kullansam işe yaramıyor ya da o ürünler fayda etmedi bilemiyorum ya ne yapsam cildime toparlasam bilmiyorum
Bi de onu tiroidi epey yavaş çalışıyoduoo süpermiş ya
ben gideyim en kısa zamanda :)
Ay bizimkide paketleri görünce tanıyoişin kötüsü ben de kilo problemi de çıkmaya başladı
eskisi gibi ne ysem kilo almıyorum diyemiyorum
aynı mantıktayız kızımın korkusuna biraz da kendime çeki düzen vermek istiyorum çünkü ben ne seviyorsam o da onu yiyor
makarna, pilav, çikolata, kraker baş tacı sıpanın aynı ben
aaaa saçımda boya yok dediğin gibi ondan olabilirTüho zaman daha zor tabi
Hadi ya.. Peki saçında boya var mı ? Bende var diye mi dalin beslemedi acaba
Hah zararlı ne varsa bayılırım derdim ya, bi kozmetikle aram yok şükürmakyajda sevmiyorum
Rimel ve kalem dışında bişey kullanmıyorum, cildime de fazla beyaz tenli olduğum için yaz kış güneş koruyucu krem ( solante ) kullanıyorum. Gerçi o kremde zararlı olabilir ? Bitkisel değil sonuçta.
Ben huyluyumaaaa saçımda boya yok dediğin gibi ondan olabilir
ben aksine makyajsız bi ara markete bile gitmiyordum nerdeyse
fondoten kapatıcı kullanmıyorum ama allık ve pudra eksik olmuyor eee onların da az da olsa cildi kapatma durumları oluyor
güneş koruyucu yaz kış kullanın diyorlar ama dediğin gibi o da kimyasal bi yerde faydasından çok zararı var mı yok mu araştırmak gerek
aman yok o düğün makyajlarını ben de sevmem maske gibi ne o öyleBen huyluyum
Düğünlerde makyaj yapılıyo ya, onu bile abartı gelir rahat edemem bi mendille çaktırmadan silerim
Bitkisel olanı var mı acaba güneş koruyucunun, bi araştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?