Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çocukların severek yediği abur cubur mamalar sütler herşeyde varNisaa bütün paylasimlar super!
Firinlanmis patatesin kansorejen olduğunu duymak patatesden iyice soğumami sağladı.
Bir de dikkat ettim, süttozu ne kadar çok üründe var ya.
Arkadaşlar ne olur içinde süt tozu olu bişeyi çocuklarınıza yedirmeyin. Süt tozu elde etmek için bildiğiniz sütü yakıyorlar, dipte kalan tozunu da beyazlatmak için melamin ekliyor. Bildiğiniz tabak yapılan melamin. Zavallı karaciğerinizi maf ediyor. Şimdi küçücük çocuklara bile karaciğer yaglanmasi teşhisi konuluyor hastanelerde
Lanet şey bebek mamalarinda bile ver. Kim hastanalacak parayı kazanana dert mi?
Ay ne olur bilinçlensin anneler artık ya. Ben en çok çocuklara üzülüyorum.Canım çocukların severek yediği abur cubur mamalar sütler herşeyde var
Nerdeyse tüm paketlenmiş hazır gıdalarda var maalesef![]()
Sağol canım. Olsun, çok faydalı sonuçta. Sifa olsun inşallahtencerede 2 saat surer dıye dusunuyorum patates haslar gıbı dısını yıkayıp atıcaz tencereye 2 saat surer pıser tabıkı
benım tam 1 saat surdu ama guzelı denk gelmedı bana rengı acık tadının sekerı az normalde baya morumsu koyu kırmızı olur ıcı dısı susu koyu mor kırmızımsı olur baya pembeydı uzuldum 4 tane almıstım dordude sansıma boyle cıktı ya![]()
Buna çok güldüm yalnız. Köy ekmeği yiyiyorum. Hangi köyden, Romanya'nın bir köyünden.
Buna çok güldüm yalnız. Köy ekmeği yiyiyorum. Hangi köyden, Romanya'nın bir köyünden.![]()