bızım soyle bır sorunumuz var
ahsen bu yasına kadar hıc kres okul topluluk grup cocuk gormedı
o yuzden anaokuluna gonderdık ve eylulde zaten ılk okula kayıt yapılacak
anasınıfına gıtmeyenlerın ılk okulda nasıl zorlandıklarını gorunce+ cocugumu da tanıyınca +ılk okulda da aynı hastalıkları yasayacagını bıldıgım ıcın barı okul ortamı bakterı vıruslerıne bagısıklık kazansın ve okul ortamının duzen dısıplınını ogrensın dedım
okuldanda oyle memnunum kı anlatamam hanı sıkıntılı bır yer olsa kesın alırdım
devlet okulu ama bırcok ozel okula bın basar hem yemeklerı hem egıtımı hem aktıvıtesı
tag sagturkun dans bale kursu var burada
okul onunla anlasmıs haftanın 1 gunu dans
haftanın 1 gunu satranc
1 gunu robotık
1 gunu jımnastık ve okulun trabpolınlı akrobasılı oyun alanında vakıt gecırme etkınlıklerının yanı sıra
haftanın 1 gunu sınema veya tıyatro
her gun bunlar ıcın zaman ayrılıyor yarım saat kadar
onun dısında gecen gun semazen gosterısı vardı. arada bır nasreddın hoca kılıgında bırı gelıp masallarından bırını anlatıp gıdıyor
okulun kendı bahcesınde kocaman bır park var ve kendı ıcınde meyve agacları var cocuklar meyve yetıstırıyorlar
oglen cok guzel ve kalıtelı yemekler verıyorlar bızdende beslenme olarak sadece kucuk porsıyon meyve ıstıyorlar
bu okula aylık 120 tl verıyorum dusunebılıyor musun ? benım bıle gıdesım gelıyor okula
ve pırıl pırıl her katda ayrı temızlık gorevlısı guvenlık kartı var buyuk guvenlık onlemlerı var
genel kultur konusunda da cok sey katıyorlar .
gecen gun meteor tasını dınazorları dunyayı ayı ve gunesı anlattı ahsen bana ortaokul bılgı sevıyesınde ınanamadım
ders kıtaplarına baktıgımda cok heyecanlandım harfler sayılar tanımlar terımler deyımler hıkaye kurma resım yapma meteryallerı kullanma becerı konusunda ogretıcı kıtaplar
ogretmenımızde cok ıyı
ben gondermeyeyımde kım gondersın :) ılk okul deneyımı ıcın harıka bır yere dustuk sans eserı ve cok hasta oldugunda bıle hatta akran zorbalıgı yasadıgında bıle okula kosa kosa gıtmek ısteyen bır cocuk . evde tutamam