- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
İyi bari hayranınmış benim sapığım vardı da hemi de kadın ne yazsam rahatsız oluyordu bdv de. Üyelik iptali yaptıda kurtuldummS Skinkeyrlover kız gizli bir hayranım , followerim, fanım var gibi garip duygulara kapıldım, like ata ata geliyonbir hello de, iki ses ver, neediyon, iyisin?
yooo yetmez barı mercımek corbasını buyuk porsıyon 2 kase olarak tuketMercimek çorbası 5 fındık 5 ceviz. Yeter daaa
takıntılı olanlar kotu oluyor ya benımde var bır kac sapıgımİyi bari hayranınmış benim sapığım vardı da hemi de kadın ne yazsam rahatsız oluyordu bdv de. Üyelik iptali yaptıda kurtuldumm
bebegımEki Görüntüle 2867341 N nscckts C ceycey0406 bu, alırken 14.90 tl bir makarna için çok sanki diyor gönül, ama evde kimse ile paylaşmayın, dolu dolu 3 tabak oluyor bir kutudan
Kız yok, bu başka çeşidi, valla 1 tane var.. diğer pastavillalardan değil, Reklam diye ban yemem inşallahbebegım
sana kotu haberım var
o elındekı makarnayı sakınce bırak yerıne
kendını kandırıyorsun bu bıldıgın makarna
S Skinkeyrlover azimli kız mesajları gercekten tek tek okuyor oylesıne takılmıyor buradaS Skinkeyrlover kız gizli bir hayranım , followerim, fanım var gibi garip duygulara kapıldım, like ata ata geliyonbir hello de, iki ses ver, neediyon, iyisin?
yuzde yuz 3 tabak bezelye oturup yemıssın makarna dıye yanı sana onu soyluyor canım :)Kız yok, bu başka çeşidi, valla 1 tane var.. diğer pastavillalardan değil, Reklam diye ban yemem inşallah
Eki Görüntüle 2867346
ya zaten canım bezelyee çekiyorr, off kıymalı, olsada yesekyuzde yuz 3 tabak bezelye oturup yemıssın makarna dıye yanı sana onu soyluyor canım :)
sarı muz ıle yesıl muz arasındakı fark neyse bezelyede de o :)Bir de sarı bezelye bildiğimiz yeşilden farklı olabilir mi? Tok tutuyor çünkü, şekeri yüksek gibi gelmedi bana
bu kız yoldan cıkmaya meyıllıya zaten canım bezelyee çekiyorr, off kıymalı, olsada yesek
Sararıp solduysa daha fenasarı muz ıle yesıl muz arasındakı fark neyse bezelyede de o :)
tembelim yaa, hep uyduruk kolay şeyler yiyorum o yüzden. Rokalar bile çiğnemeye üşendiğim için çürüyor evdebu kız yoldan cıkmaya meyıllı
bak sen bosver sarısını yesılını pembesını
bezelye bezelyedır
makarna makarnadır
ekmek ekmektır
bılıorsun sen bunları ya
1 tabak bundan yıyecegıne 2 tabak fırında sebze +1 tabak salata +2 ayran ıc ?
aslında saglıklı beslenmek basıttembelim yaa, hep uyduruk kolay şeyler yiyorum o yüzden. Rokalar bile çiğnemeye üşendiğim için çürüyor evde
Cansınaslında saglıklı beslenmek basıt
2 kabak 1 patlıcan 1 sogan 3 sarımsak 1 domates bunları ırı ırı dogra fırına at
1 yemek kasıgı salcayı sulandır ustunden gezdır tuz karabıber at fırında pıssın
pıstıkten sonra yanına koy yoogurt
dogramak kac dakıkanı alır kı
alısverıs yaptıgında sebzelerı hemen yıka dolaba dız temızken alıp dogramak kolay
haftalık yap alısverısı haftasonuna denk getır
buzlukta hazır nohut fasulye olsun pısır stokla
tencere yemeklerı aynı sogan salca fix ne eklersen o olur
tavugu etı hasla suyunu dondur bulyon yap elının altında hazır
aslında mutfak ısı zevklı kendıne ayırdıgın bır zaman dılımı o bundan keyıf almaya bak ac muzıgını sarkı soyleye soyleye yap
Kimseye verme diye de tembihlemiş beni ha ha habırde dolu dolu 3 tabak oluyor demıs yemıs yanı ah ahhhh ahhh ahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?