Mantar doyurur mu? Kesin bunun arkası gelecek. TakipdeyizNisa dan korkumdan fırın mantar yapıyorumyanına sadece domates ve ayran yiyeceğim. Bu da uygun değilse
cok az fırında mantarı sebzelı yap barı kabak karnabahar brokolı ne varsa at fırına da yanında yıyecek olsun tek mantar ve domates den yemek mı olur hıc saglıklı guzel yedın de ben mı yeme dedımNisa dan korkumdan fırın mantar yapıyorumyanına sadece domates ve ayran yiyeceğim. Bu da uygun değilse
nasılda tanıyor benıMantar doyurur mu? Kesin bunun arkası gelecek. Takipdeyiz
Mantar doyurur mu? Kesin bunun arkası gelecek. Takipdeyiz
mola verdıysen bır sade turk kahvesı veya fıltre kahve ıcseneDaha cıkıp turluyacağımsabah kalan yumurtamin gerisini huplettim
Ay ben mantar normalde sevmem ama bi sote yapiyorim bol sogan biber domates salça öff meze gibi ister soğuk ister aıcak ye buzdolabimda hazir kesilmiş var yapicimMantar doyurur mu? Kesin bunun arkası gelecek. Takipdeyiz
Öncesinde kahve ictim çikmam lazım birsey yiyonce ustüme birsey icemiyorum ben canım daha o kadar buyumedi midecik farkındaysan hiç birsey icmiyorum hala birsey yerkenmola verdıysen bır sade turk kahvesı veya fıltre kahve ıcsene
oncesı spor kahve molası sonrası spor seklınde
maksımum yag yakımı ekstra kas uyarımı
ınanılmaz olacak bombastık
ben suan bır kasım
kasların adına konusuyorum
Yapan olsa ben de yerim yaatavuk suyuna da corba yapardım yanında
hasladıgım tavugun suyundan da frına verdıgım karısık bol sebzelı mantarlara salcalı sos yapar pısırırdım
yanında yogurt
bunları yedıkden sonra lımonlu maden suyu ıcerdım 1 avucta badem
ben mantar olsam boyle yenmek ısterdım boyle pısmek ısterdım
he kahve ıcmıssın zaten cok ıyı yapmıssın boyle zamanların en guzelı kahvedır zatenÖncesinde kahve ictim çikmam lazım birsey yiyonce ustüme birsey icemiyorum ben canım daha o kadar buyumedi midecik farkındaysan hiç birsey icmiyor hala birsey yerken
makarna ?Yapan olsa ben de yerim yaaoff canım çekti ama kim yapacak böyle gerçek yemekler. Gidip bir domates salatalık doğrayayım makarnaya barii... ama glutensiz sebze makarnası en azından
ya şu istiride mantarlar var ya, onu şöyle bol biberli, domatesli, acılı et sote yapınca hangisi et hangisi mantar anlaşılmıyor yerken.Ay ben mantar normalde sevmem ama bi sote yapiyorim bol sogan biber domates salça öff meze gibi ister soğuk ister aıcak ye buzdolabimda hazir kesilmiş var yapicim
tövbe est.ya şu istiride mantarlar var ya, onu şöyle bol biberli, domatesli, acılı et sote yapınca hangisi et hangisi mantar anlaşılmıyor yerken.
senin tarifinde tam ekmek banmalık sanki ..off
Yok kız, marka vermesem, migrosa geliyor anında bitiyor, geçen stokladım. İçinde sadece sarı bezelye unu ve su var, ve gerçek makarnadan bile güzelmakarna ?
glutensız ?
asla ınanmam ıcınde un var mı
Mercimek çorbası 5 fındık 5 ceviz. Yeter daaatavuk suyuna da corba yapardım yanında
hasladıgım tavugun suyundan da frına verdıgım karısık bol sebzelı mantarlara salcalı sos yapar pısırırdım
yanında yogurt
bunları yedıkden sonra lımonlu maden suyu ıcerdım 1 avucta badem
ben mantar olsam boyle yenmek ısterdım boyle pısmek ısterdım
Neymiş markası ben de alayımmmYok kız, marka vermesem, migrosa geliyor anında bitiyor, geçen stokladım. İçinde sadece sarı bezelye unu ve su var, ve gerçek makarnadan bile güzel
yooo marka vermelısınYok kız, marka vermesem, migrosa geliyor anında bitiyor, geçen stokladım. İçinde sadece sarı bezelye unu ve su var, ve gerçek makarnadan bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?