Sağlıklı beslenirken;

Nisa dan korkumdan fırın mantar yapıyorumyanına sadece domates ve ayran yiyeceğim. Bu da uygun değilse
cok az fırında mantarı sebzelı yap barı kabak karnabahar brokolı ne varsa at fırına da yanında yıyecek olsun tek mantar ve domates den yemek mı olur hıc saglıklı guzel yedın de ben mı yeme dedım

hıc ortanız yok he
ya ac kalıyorsunuz ya da gluten bombası

basıt ya saglıklı ye herseyı ye doya doya ye
bız cıvcıvmıyız tek mantar ne kız sadece mantarla doyandan korkarım ben

Mantar doyurur mu? Kesin bunun arkası gelecek. Takipdeyiz

tavuk suyuna da corba yapardım yanında
hasladıgım tavugun suyundan da frına verdıgım karısık bol sebzelı mantarlara salcalı sos yapar pısırırdım
yanında yogurt
bunları yedıkden sonra lımonlu maden suyu ıcerdım 1 avucta badem

ben mantar olsam boyle yenmek ısterdım boyle pısmek ısterdım

Daha cıkıp turluyacağım sabah kalan yumurtamin gerisini huplettim
mola verdıysen bır sade turk kahvesı veya fıltre kahve ıcsene
oncesı spor kahve molası sonrası spor seklınde
maksımum yag yakımı ekstra kas uyarımı

ınanılmaz olacak bombastık

ben suan bır kasım
kasların adına konusuyorum

Öncesinde kahve ictim çikmam lazım birsey yiyonce ustüme birsey icemiyorum ben canım daha o kadar buyumedi midecik farkındaysan hiç birsey icmiyorum hala birsey yerken

Yapan olsa ben de yerim yaa off canım çekti ama kim yapacak böyle gerçek yemekler. Gidip bir domates salatalık doğrayayım makarnaya barii... ama glutensiz sebze makarnası en azından

Öncesinde kahve ictim çikmam lazım birsey yiyonce ustüme birsey icemiyorum ben canım daha o kadar buyumedi midecik farkındaysan hiç birsey icmiyor hala birsey yerken
he kahve ıcmıssın zaten cok ıyı yapmıssın boyle zamanların en guzelı kahvedır zaten suan ne harıka calısıyor hucrelerın damarlarının ıcınden gecen kana pompolanan oksıjenlerın bıle mekık cekıyor kosu yapıyor hepsı calısıyor suan hepsı calıskan emeklerını hızla tasıyorlar

Yapan olsa ben de yerim yaa off canım çekti ama kim yapacak böyle gerçek yemekler. Gidip bir domates salatalık doğrayayım makarnaya barii... ama glutensiz sebze makarnası en azından
makarna ?
glutensız ?
asla ınanmam ıcınde un var mı

Ay ben mantar normalde sevmem ama bi sote yapiyorim bol sogan biber domates salça öff meze gibi ister soğuk ister aıcak ye buzdolabimda hazir kesilmiş var yapicim
ya şu istiride mantarlar var ya, onu şöyle bol biberli, domatesli, acılı et sote yapınca hangisi et hangisi mantar anlaşılmıyor yerken.

senin tarifinde tam ekmek banmalık sanki ..off

ya şu istiride mantarlar var ya, onu şöyle bol biberli, domatesli, acılı et sote yapınca hangisi et hangisi mantar anlaşılmıyor yerken.

senin tarifinde tam ekmek banmalık sanki ..off
tövbe est.

çıkar aklından

Mercimek çorbası 5 fındık 5 ceviz. Yeter daaa

Yok kız, marka vermesem, migrosa geliyor anında bitiyor, geçen stokladım. İçinde sadece sarı bezelye unu ve su var, ve gerçek makarnadan bile güzel
yooo marka vermelısın

gluten freee yazanların arkasını okudugumda kendımı yenı açmış başak tohumu gıbı hıssettıren glutenden hallıce maddeler okuyorum da . beyaz un yokda muadılı un oluyor onu aratmayacak baska bırsey oluyor

hanı yulafı cekmıs un halıne getırmıs onu erıste makarna gıbı yapmıs satıyorlar desen onu bıle dıkkatlı tuket derım cunku
bezelye de seker ayrıca un yemıyorsun saglıksız dıye seker yıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…