Sağlıklı beslenirken;

Bizde de çay akşam içilir zaten napıyım herkes yerken ben bakıyım mı
yemek ıcın bahaneleeer bahaneler

gozumun ustunde kaş var o yuzden yıyorum bende

demın kılo verımesı ıcın yol arkadaslıgı ettıgım sadece kk ozel mesajla gorustugum bır uye arkadas da dayanamadım bır dondurma yedım nasılsa dıyet bozuldu deyıp allah ne verdıyse mıdeye gomdum dedı ona da aynı seyı dedım

suan tamamıyle hepınızın midesi adına konusuyorum onları temsıl edıyorum ben bir mideyım

Bendeki zihniyette tam olarak bu ya... mesela 2 ay boyunca 1 gram şeker un yemedim, süperim zaten canım görsede çekmez oldu hiçbirini...sonra bir arkadaşla lahmacun yedim. Lahmacum yerken ki düşüncem şu, "karatay bile ok diyor" kırk yılda bir lahmacundan bişey olmaz...ama devamında ne yaptım, nasılsa bir kere bozdun haftaya yeniden başlarsın diyerekten Allah ne verdiyse, canım istiyor istemiyor çok da önemli değili herşeyi o hafta yendi bitti listesine eklemeye çalışıyorum. Rezalet...al kek yedim şimdi de resmen enerjim düştü, başım dönüyor yinee

Filtre kahve yapıcam kendime gelmek için...

offffffffffffffff tariflere bak kesin anteplisin sen

Nisa hanımcığım akşam covid aşısı olacağım. Hani ölümmm var kalımmm var. Bugün canım ne isterse yesem miki?
midelerin gücü adına hergun benı sasırtıyorsunuz su bahanelerı covıdı de eklemedınız demem artık
semsıye cıkolata da alım mı sana ası olucan ya

midelerin gücü adına hergun benı sasırtıyorsunuz su bahanelerı covıdı de eklemedınız demem artık
semsıye cıkolata da alım mı sana ası olucan ya
Neyyyyy yok artık sünnet çocuğu gibi altın da takın diyeceğim de kıyamadım sizlere. Malum çok pahalandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…