- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.876
- 548
Ne diyorsun burası kesinlikle bana göreymiş. Nisanın evini de görmüştüm yıllar önce. Çok zevkli döşenmişti.Hassas ciltliler için peeling ceyceyim, burada hepsini konuşuyoruz yemek, dekorasyon (eşittir nisa), cilt bakımı, arada giyim kuşam vs
Yakın memleketler o yüzden annene sorsana sulu tarlanın dönümü aşağı yukarı ne kadardır? 7 dönüm var annemde satmak istiyoruzBu arada sabah bir kase yeşil zeytin, bir avuç karışık kuruyemiş, 3 salatalık, 1 büyük domates, kaşarlı tereyağlı omlet yedim. Akşam uskumru ve salata var. 2 kg fazlanın biri gitti biri kaldı. Bu hafta ailemin yanında olduğumdan düzenim şaştı (akşam geç yeniyor+bizim evde çok abur cubur var), o yüzden 2 kg verme vademi mayıs sonundan haziran ilk haftaya aldım :))
Ya Mihoo, ben hayatta baklava, kadayıfa aş ermezdim biliyor musun? Ben daha çok vişneli turtalar, cheesecakeler, browniler insanıydım... künefe sadece arasıra aradığım bir Türkish tattı.... ta ki o Koçak maceramaa kadar! Fenaydı yaa, bana şimdiye kadar baklava diye ne yedirmişler dedimBunlar ecnebi tatlıları samsonum benim gözümü bunlar doyurmuyoriyi yapılmış tereyağlı baklava olsun, bol peynirli künefe olsun, kaymaklı fıstıklı katmer olsun, öleceksek bunlarla ölelim
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu küçük kızımı doğum yaptığımda çok unutkanlık vardı doktor ekmeğin üstüne dök yedi bayağı iyi gelmişti bir dahakine damardan yaptırayımbırde senede 2 kere d ıgnesı ol demıstı eylul sonu ve kıs ortası tavsıye etmıstı 10 gun arayla 2 tane doz ıgne olarak sart koydu
yok ekmege kır ye yok bılmemne yap dıyecekler oyle olmaz dırekt damar yoluyla en etkılısı demıstı
d deposu bossa asla kaslanamazsınız yag oranınız artar ve hasta olursunuz
bırde saclar uzun ve regl oldugunuz ıcın hormonlarınızdan dolayı kadınlar duzenlı vıtamın takvıye almalı demıstı multıpluslar varya ıcınde hersey olan demır bıotın cınko gıbı ondan da alman gerek demıstı
gece uyumadan once ıc eger ıstahını actıgını dusunuyorsan demıstı
bunu da uygularsanız daha ıyı olur
Üffff hiç sevmem künefe ama kaymaklı kadayıf ve soğuk baklavaya bayılırımKaymaklı künefe düştü aklıma
aa yakın zamanda yeniledi, çok daha güzel oldu. Tekrar bak paylaştığı topiğe derimNe diyorsun burası kesinlikle bana göreymiş. Nisanın evini de görmüştüm yıllar önce. Çok zevkli döşenmişti.
Burası ne biçim diet topiği baklava künefe turta derken ağzımın suları aktıYa Mihoo, ben hayatta baklava, kadayıfa aş ermezdim biliyor musun? Ben daha çok vişneli turtalar, cheesecakeler, browniler insanıydım... künefe sadece arasıra aradığım bir Türkish tattı.... ta ki o Koçak maceramaa kadar! Fenaydı yaa, bana şimdiye kadar baklava diye ne yedirmişler dedimBir baklava aşkım eksikti, o da tamam oldu, ötesi nirvanaa
Şimdi yeni arkadaşlar yanlış anlamasın (nisanın dayağından korkuyorum demenin kibarcasıYa Mihoo, ben hayatta baklava, kadayıfa aş ermezdim biliyor musun? Ben daha çok vişneli turtalar, cheesecakeler, browniler insanıydım... künefe sadece arasıra aradığım bir Türkish tattı.... ta ki o Koçak maceramaa kadar! Fenaydı yaa, bana şimdiye kadar baklava diye ne yedirmişler dedimBir baklava aşkım eksikti, o da tamam oldu, ötesi nirvanaa
ayy benım kafadasınhe ya, bir de yiyemeyip seni eleştiren insanlar var ya, ben onlara da fitil olurdum.
Bir resto'da 2 farklı şey söyledim, birini ye sonra diğerini söyle diyorlar, yaw ben kendimi bilmiyor muyum, niye yarım saatte diğeri hazır olsun diye bekleyeyim ki.
Ya seninle gezilmez, senin yüzünden biz de kilo alıyoruz derler, yemeyin kardeşim, ağzı kulağında yiyenin de keyfini kaçırmayın
Yanlış anlaşılmasın, bunlar dünyayı yiyen bir benken olağan şeylerdi... arınınca aramıyorsun eskisi gibi şükür.
Şunu biliyor musun Nisa? Böyle saçma bişey yok, arası kremalı sıcak sıcak o wafflımsı şeyler, tuhaf bir güzellikti ....kadiköy'den aklımda kalan son tat bu
Tam benim merakım. Ne işe yarıyorhyrolonik asit kullanıyorum en son saçıma saf keratinde yükledim . Peki bu ne bu ne?
sen son halını gormedın pandemı ılk basladıgında can sıkıntısından eve sardım bak sana lınkını atayımNe diyorsun burası kesinlikle bana göreymiş. Nisanın evini de görmüştüm yıllar önce. Çok zevkli döşenmişti.
Adeta bir amerigalıYa Mihoo, ben hayatta baklava, kadayıfa aş ermezdim biliyor musun? Ben daha çok vişneli turtalar, cheesecakeler, browniler insanıydım... künefe sadece arasıra aradığım bir Türkish tattı.... ta ki o Koçak maceramaa kadar! Fenaydı yaa, bana şimdiye kadar baklava diye ne yedirmişler dedimBir baklava aşkım eksikti, o da tamam oldu, ötesi nirvanaa
ha ha, ama adamların tek becerdiği şey tatlı vallaa, hakkaten güzel bütün seçeneklerAdeta bir amerigalı
sımdı sen o kekı yerseeeennGidemde kek yiyem bari iki okuyayım dedim agzimim suyu aktı manyak mısinız ulan
Kahvemi zaten yapiyorum simdi bugun zaten biz biz değiliz esime biraz önce sey yazdım bu aksam nerde yemek yicezsımdı sen o kekı yerseeeenn
dıye nisa iç sesın konusacaksende gozlerını bana belerteceksın
ıcındekı seker ve una degınmek bıle ıstemıyorum gıdıp uyusturucu kullanmakla es deger
ha bısıklete falan bınıyorsun kıpır kıpır hareketlısın bırsey demek ıstemıyorum sen hem yerım hem hareket ederım sıkıntı yok dıyorsun ama bence ne yap bılıyor musun o kek ıstegını al koy kenara
bı kahve yap
badem fındık yok mu evde
1 avuc onu ye
e mı ?
Gidemde kek yiyem bari iki okuyayım dedim agzimim suyu aktı manyak mısinız ulan
tamam heryerın acılmasını fındıkla kutlaKahvemi zaten yapiyorum simdi bugun zaten biz biz değiliz esime biraz önce sey yazdım bu aksam nerde yemek yicezacildı res. Kendimi kaybettim o ladar bezdim
Valla yemedim kahve içiyorum düz düzFit kek mi bibi hahhahahaahh
işte bibim yaaValla yemedim kahve içiyorum düz düz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?