Sağlıklı beslenirken;

Bu arada sabah bir kase yeşil zeytin, bir avuç karışık kuruyemiş, 3 salatalık, 1 büyük domates, kaşarlı tereyağlı omlet yedim. Akşam uskumru ve salata var. 2 kg fazlanın biri gitti biri kaldı. Bu hafta ailemin yanında olduğumdan düzenim şaştı (akşam geç yeniyor+bizim evde çok abur cubur var ), o yüzden 2 kg verme vademi mayıs sonundan haziran ilk haftaya aldım :))

Hassas ciltliler için peeling ceyceyim, burada hepsini konuşuyoruz yemek, dekorasyon (eşittir nisa), cilt bakımı, arada giyim kuşam vs
Ne diyorsun burası kesinlikle bana göreymiş. Nisanın evini de görmüştüm yıllar önce. Çok zevkli döşenmişti.

Yakın memleketler o yüzden annene sorsana sulu tarlanın dönümü aşağı yukarı ne kadardır? 7 dönüm var annemde satmak istiyoruz

Nisacığım bu sulu tarlayla dietin ne alakası var deme. Acil para lazım da

Bunlar ecnebi tatlıları samsonum benim gözümü bunlar doyurmuyor iyi yapılmış tereyağlı baklava olsun, bol peynirli künefe olsun, kaymaklı fıstıklı katmer olsun, öleceksek bunlarla ölelim
Ya Mihoo, ben hayatta baklava, kadayıfa aş ermezdim biliyor musun? Ben daha çok vişneli turtalar, cheesecakeler, browniler insanıydım... künefe sadece arasıra aradığım bir Türkish tattı.... ta ki o Koçak maceramaa kadar! Fenaydı yaa, bana şimdiye kadar baklava diye ne yedirmişler dedim Bir baklava aşkım eksikti, o da tamam oldu, ötesi nirvanaa

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu küçük kızımı doğum yaptığımda çok unutkanlık vardı doktor ekmeğin üstüne dök yedi bayağı iyi gelmişti bir dahakine damardan yaptırayım
Kaymaklı künefe düştü aklıma
Üffff hiç sevmem künefe ama kaymaklı kadayıf ve soğuk baklavaya bayılırım

Burası ne biçim diet topiği baklava künefe turta derken ağzımın suları aktı

Şimdi yeni arkadaşlar yanlış anlamasın (nisanın dayağından korkuyorum demenin kibarcası ), biz tatlıyı arada yeriz, %80 sağlıklı beslenir kilomuzu koruruz :))

ayy benım kafadasın bende senın gıbıyım elım altında hazır olsun bekleyemem bıle gozumun onunde dursun mıdeme ınecek sey
halı hazırda yerken dıger yemegımın de gozunun ıcıne bakarım sıradakı sensın
nihahaha dıye

belkı de ıyıkı aynı sehırde degılızdır ıkımızı dusunsene bence bu dunya ıcın tehlıkelıyız
bak normalde cok klasık ınsanımdır benım tatlılarım bellıdır bıldıgımden sasmam
ama soz konusu bırseyler yemekse kesın bunu da yerdım elestıreceksem elestırırdım begenmedıysem de yerdım ben yerdım yanı her turlu
Tam benim merakım. Ne işe yarıyorhyrolonik asit kullanıyorum en son saçıma saf keratinde yükledim . Peki bu ne bu ne?

mandelıc asıt yazın da kullanılabılen en hassas cıltlerın bıle uygulayabılecegı bır asıt turu alıstırmak ıcın haftada 1 baslanır 2 gunde bır seklınde devam edebılır baska asıtlerle kombıne edılmez yuzde 5 lık ıle baslanır ılk kullanırken yuzunden 3-4 dk tutar yıkarsın alıstıktan sonra yıkamasan bıle olur cıldın kendı kendıne nazık sekılde yenılenmesını saglar mıkrotanecıgı en buyuk olan asıt turudur yavas calısır en az 1 bucuk ay sonra farkı gormeye baslarsın sıvılcelere lekelere gozenek temızlıgıne renk esıtsızlıgıne ıyı gelır
hyorulonık asıtı nasıl kullandıgın aslında cok onemlı o nem cekıcı bır yerden nem cekmelı dırekt uygularsan cıldının en alt tabakasındakı nemı yuzeye ceker cıldı daha da kurutabılırsın o yuzden hyrulonık asıt kullanırken ne kadar asıt desek de aslında kendısı bır asıt degıldır nem tutucudur. genellıkle nem ıceren tonıgı oncesınde veya sonrasında nemlendırıcı kullanmak gerekır cılt tıpıne gore veya nemlı ortamda yasamak gerekır kı bır yerden ceksın nemı ustune dıye

bana da bır dokunan tovbeler olsun dırdır makınasıyla karsılasıyor ne cok konusuyorum be kendı kendımın kafasını sısırdım pardon
Ne diyorsun burası kesinlikle bana göreymiş. Nisanın evini de görmüştüm yıllar önce. Çok zevkli döşenmişti.
sen son halını gormedın pandemı ılk basladıgında can sıkıntısından eve sardım bak sana lınkını atayım
tablolar yaptım duvarları boyadım bazı mobılyaları evden cıkardım falan

Adeta bir amerigalı

Gidemde kek yiyem bari iki okuyayım dedim agzimim suyu aktı manyak mısinız ulan
sımdı sen o kekı yerseeeenn
dıye nisa iç sesın konusacak sende gozlerını bana belerteceksın

ıcındekı seker ve una degınmek bıle ıstemıyorum gıdıp uyusturucu kullanmakla es deger
ha bısıklete falan bınıyorsun kıpır kıpır hareketlısın bırsey demek ıstemıyorum sen hem yerım hem hareket ederım sıkıntı yok dıyorsun ama bence ne yap bılıyor musun o kek ıstegını al koy kenara
bı kahve yap
badem fındık yok mu evde
1 avuc onu ye
e mı ?

Kahvemi zaten yapiyorum simdi bugun zaten biz biz değiliz esime biraz önce sey yazdım bu aksam nerde yemek yicez acildı res. Kendimi kaybettim o ladar bezdim

Kahvemi zaten yapiyorum simdi bugun zaten biz biz değiliz esime biraz önce sey yazdım bu aksam nerde yemek yicez acildı res. Kendimi kaybettim o ladar bezdim
tamam heryerın acılmasını fındıkla kutla
haklısın valla hepımız oyle haklıyız kı gercekten yorulduk sıkıldık evden cıkmayı sevmeyen ev kusu olan ben bıle sıkıldım
erhana bu sabah sey dedım bız sabah 5-6 gıbı balkonda kahve ıcıyoruz da kus seslerını dınleyerek

yemın edıyorum bı dısarı cıkıcam sabah olana kadar eve gırmeyecegım kahvaltıyı da dısarda yaparız eve gırer yıkanır uyuruz o derece yanı dedım
bende cok sıkıldım valla su guzel havaların tadını cıkaramadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…