Sağlıklı beslenirken;

Yaa benim önce Almanca ve Arapça’yı halletmem lazım:/ Alfabe de tanıdık, dediğin gibi ortak kelime de çok, kalıplar da Arapça’ya çok benziyor ama sırası gelir inşallah

Şehrazad dizi evet ben çok beğendim. Bi bak derim

İzmir için ben de çok heyecanlıyım yurtdışına çıkmadan da ordaydık, iş çıkışı koştur koştur Kuşadasına denize giderdik, ilçeleri zaten cennet, merkezine de ayrı aşığım. Ama bir köyüne tayinim çıksa, şöyle şirin, kendi halinde müdürü, öğretmenleri olan, huzurla çalışabileceğim mutluluktan bayılırım walla:)

Evet benim de gönlümün asıl sultanı arapça. İnşallah özel ders alicam onun için. Kendi başıma asla disiplinli olamıyorum.
İnşallah tayin tam gönlünce olur canım ya. Sen ne öğretmeniydin? Ben eşinin tayini sanmıştım

Allahımmmm, muhteşem olmuş Nisa

güle güle oturun, bol keyifli

ben ev düzerken senin fikrine başvurayım mı
canım cok tesekkur ederım

en sevdıgım sey evle ugrasmak 4 kısının evıını odaların yerlesım seklı ve aksesuarlar dahıl ben dokunuslar yaptım cok eglencelı olur bence... burada kızlara ben soruyorum nasıl olmus sızce boyle ıyı mı dıye ...eger işini kolaylastıracaksa bır yardımım olacaksa cok mutlu olurum

aslında balkona cok bırsey yapmadım
dolap vardı kullanılmıyordu demonte yaptım erhan garaja koydu guzelce sardım yanı dolabı cıkardım
onun yerıne ahsenın akülü arabasını daha rahat koydum ferahladı

asma yapraklı çit yerınde perde vardı ,perdeyı cıkarıp sarmasık koydum sadece o alana... cam balkon zaten komple perde taktım

gerı kalan hersey hepsı vardı
tabloları da kendım yapmıstım gecen sene...

Çok güzel olmuş ki

ben bi geleyim, inşallah çocuklara göre güzel bi yere konarız da keyifle döşeriz

artık bayram da oldu ıyı bayramlar ramazan bayramımız mubarek olsun
gecen sene de bu sene de alıstıgımız bayram olmadı ama onemlı olan bayramı bayram yapan bızlerız
saglıgımız yerınde olsun da en onemlısı bu
normalde pasta tatlı falan yapmam
bu bayram yaptım ahsen ve erhan kurabıye ıstedı
bu bayram mideye gelıyor daha cok yanı
resımler paylasırım mamalardan :) anlardan bırseyler

Samsonn samsonum ramazan ayında evde dizi canavarı oldum çıktım shtisel de bitti ve çok güzel diziydi, karakterler çok tatlıştı unorthodoxtaki kız ve toksik anası hariç dizide görünürde hiçbir ekşın yok gibi (türk dizilerinin tam tersi) ama kendini içine çekiyor garip şekilde. ortodox yahudiler bizde garip garip tarikatların mensupları olur ya onlara çok benziyormuş yaw :))

Şimdi ne izleyim?

Günlük hayatı, o hayatta yaşanan hisleri böylesine ustalıkla yansıtan bir dizi izlememiştim daha önce, dizide büyük büyük hikayeler yok ve bu haliyle büyük bir dizi bence, çok beğendim gerçekten teşekkür edeirm samsonum izlememe vesile olduğun için

Canım ya, çok sevindim beğenmene. Evet ben de çok seviyorum böyle hayattan dizileri, filmleri. Fransız üçleme var ya 3 colors onun bleu olanı bir kaç kez seyrettim, ama çoğu seyirci sevmiyor hiç bişey olmadı diye oysa insanı duyguların hası var işte, bağ kurmak kolay oluyor.
Evet ya, Giti den sonra Baba Shtisel e de uyuz oldum ben, ama ne kadar bizden o da değil mi aslında?
Şu an aklıma gelen başka dizi yok, ama düşüneceğim, olursa mutlaka yazarım. Seyretmediysen film olarak bab'a aziz güzel bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…