Sağlıklı beslenirken;

Aynen canım ya, çok mantıklı dediklerin. Hayır 2 saatte bir yeniliyorsa kaç saat güneş altında ne kadar bir sıcaklıkta ne yaptı diye benim de aklıma takılmadı değil, kafana güneş geçer zaten

Ben de hep minarel krem kullandım, hani koronadan önce hafta sonu tüm gün dışarda olduğum çok olurdu. Hiç yenilediğimi bilmem. Koruyordu ya, en fazla burnum hafif pembeleşirdi. Ah eski güzel günler.

20 li yaşlarda hiç umursamadan ıstakoz olduğum zamanlar da oldu, hala lekeleri benimle . Bence de kullanmaktan vazgeçilmemeli, çok haklısın

Kore markasının birinde yakın zamanda olmuştu böyle bişey ama lrp falanda mı var ya, ben açıkçası güneş kreminde avrupa markası tercih ediyordum ama bunlara da mı güvenmeyeceğiz artık ay :))

dizide betimlenen lenny ile gerçek hayattaki biraz farklı diyiler samsonum. dizide daha soft, daha centilmenmiş ama gerçek hayatta baya pislikmiş suçlar muhbirlikler, zaten genç yaşta overdose olup ölmüş odasında, bildik hikaye :))

Kore markasının birinde yakın zamanda olmuştu böyle bişey ama lrp falanda mı var ya, ben açıkçası güneş kreminde avrupa markası tercih ediyordum ama bunlara da mı güvenmeyeceğiz artık ay :))
Trukid daily çok severek kullanıyorum ben canım. Nisa'nı attığı videolar da çok güzeldi, Soltis'i çok merak ettim. Kız da epey övdü. Benzer fiyatlar ama gramaj Trukid'in tam yarısı tek kararsızlığım bu konuda. Yine de hem uygulaması çok kolay hem de mineral diye deneyeceğim sanırım

Ben eski marka iyidir felsefesinden hareketle avene, bioderma, heliocare, lrp o dönem hangisini daha ucuz bulduysam alıyorum samsonum

fiyatlar cok zalım cok fıyatlar oyle yuksek kı küfür gibi
gecen gun bır sayfa hesap yapmıstı instagramda eczacı sayfası

ortalama 40 ml gunes kremı 2 parmak kuralı gunde 2 kere sursek ortalama 110 tl falan olsa fıyatı yıllık 3000 bin kusur tutuyor sadece gunes kremı demıstı

Ya o iki parmağı da anlamadım gitti nisam, kimi yabancı dermatologlar diyo ki o miktar yüz boyun için, kulak arkasına bile süren var kimi diyo ki sadece yüz için, ben şimdi tesettürlüyüm yani yüzümün az da olsa bir kısmı kapalı sonuçta, öyle büyük suratlı da sayılmam yani iki parmak güneş kremi benim yüzüme fazla geliyor emilmiyor, iki parmaktan daha az sürüyorum ben, göz kararı işte.

balım tesetturlulere 1 parmak olacak
2 parmak boyun ense tum yuz ıcın tesetturlu olmayanlara

ben enseme surmuyorum cunku evdeyım ama gogus dekolteme suruyorum boyun cene altı tum yuz kulakda dahıl

dısarı cıkıyor olsam enseme de surerdım hep tepeden at kuyrugu yapıyorum ensem tam şaplaklık amele yanıgı olur hep orası benım

Yok canım ya, abartıyorlar bence. Hani hergün evden çıkıp 3-5 saat tam güneş altında dursan anlarım. Ben anca hafta sonu gezerim, 1 tüp 1 sene rahat gidiyor. Evde falan uğraşamam valla. Sürekli camın dibinde, perdeler full açık oturmuyoruz ki.

Tüketim gazı biraz da sanki.

ya vebal almayayım ama, boş işlere mi teşvik ediyorum seni?

neyse alternatiflerinden çok daha edepli, belki ordan yırtarım
Ahahah evet tüm hayatım faydalı işlerle geçiyordu şimdiye kadar, vebal alıyorsun şu an
Senin dizi önerilerin güzel samsonum, bu bitince gelirim yine hani yenisi nerde diye :))

Tam şaplaklık mı hoyyt hacı naber diye vurmalık mı yani :))

Tam şaplaklık mı hoyyt hacı naber diye vurmalık mı yani :))

aynen oyle
omuz ense kısmım genıs sacım da tepeden sıkı at kuyruk hep

zaten bır boyun kısmım hep v yaka gıydıgımden dekoltem kızarır
bırde ensem cok kızarır
ıstakoz gıbı olur yazın
o yuzden cıkacak olursam bol surerım oraya

Güzel Nisam çok sağol, inşallah kolay kolay atlatırız

ben sevmiyorum yaa sürekli kapalı havayı:/

bir de küçük dışarı delisi, sürekli yağmurlu hava. Çıkartayım diyorum, her gördüğü su birikintisinde şapkayı çıkartıp çamaşır yıkama moduna giriyor:) evde de zor zapt ediyoruz. Az güneş açınca ormanda takılıyoruz, iyi oluyor.

beni de heyecanlandırıyor bir yandan yeni herşey ama vakit çok dar yaa:/ ağustosun sonunda tam yerlerimiz belli olacak, max 1 eylülde iş başı. Geçen yıl 24 ağustosta iş başı yaptırmışlardı. Zaman darlığı sıkıntı. Bir de eşyalarımızı küçük bir ev kiralayıp oraya koymuştuk, adam 6 aylık kira aldı. Biz Almanya’ya gelir gelmez %20 zam yapmış arkamızdan “eşyaları alacak mısınız, zam yaptım” diye..6 ay olmamıştı kiralayalı da..gelince ağustosta çıkarmasak eşyaları yine 6 ay diye diretecek potansiyelde gibi gibi:/Tr’deki çirkin işler işte..bol bol onlarla çarpışıcaz işte yüksek ihtimal.

Burdaki hayatımız çok duru, evimiz, bahçemiz, komşularımız çok güzel. Bütün komşular müstakil evlerde, maskesiz rahat rahat dolaşıyoruz dışarda, sokaklar, yollar çok geniş. Gayet ferah bi hayatımız var. Gelince o kadar dar vakitte çocuklar için en yakın konforda bir yaşamı bulmaya çalışmak derdimiz olacak bakalım

Son düzenleme:
Samsonn kıııız, naber dedim sana yukarda da tekrar diyim, naber naber

queen gambit i izlemiş miydin? Ben de onu önereyim
Fitsy baby!! Çok şükür kuzum ya, ekstra bir durum yok. İşler anormal yoğundu, iftarı yapar yapmaz bayılıyorum genelde. Ramazan istediğim kadar verimli geçmedi yine. Ufaktan Farsça yapıyorum şu sıralar. Hayatımda ki tek heyecan bu diyebilirim
Şimdi sizin nereye geleceğiniz hiç mi belli değil? Şu 3 şehirden biri olacak gibi bir durumu? Çok heyecanlı

Yok canım, hiç duymadım bile. Bakacağım mutlaka

Farsça mıııı

benim için de öğren walla Benim muradlarımdan biri de Farsça, inşallah diyim.

geçen hafta Şehrazad’ı bitirdim ben de. İzledin mi onu. İran sinemasına bayılıyorum.

Farsça Hint-Avrupa dillerinin Hint ayağındanmış. Almanca’yla biçok benzer kelime var. Hep diyordum niye bu benzerlik diye, aynı göbekten geliyorlarmış meğer:)

Ramazan benim de pert geçti yaa://

Bizim İzmir olacak ben de çok heyecanlıyım, en sevdiğim yer çünkü memlekette

Kız inan çok kolay, Arapça'nın yanında çocuk oyuncağı gibi. Almanca bilmiyorum ama Fransızca ile çok benzerlikler görüyorum. Türkçe ile ortak kelime zaten bir sürü. Cümle yapısı da Türkçeye benziyor. Ben de sadece genel bir fikrim olsun diye başladım ama bu kadar zevkli olduğunu görünce biraz daha ilerlesin diye niyet ettim bakalım. Yok ilk defa duydum, dizi mi? Ama evet sinemada gerçekten ustalar. Çok kaliteli yapımlar var.

Şahane olmuş ya. İzmir, vays, bir sürü tatil beldesi gözümde canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…