- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.876
- 548
izlememiştim vallahi oyle bır anlattın kı cok merak ettımNisam izlemediysen sen de izle çok tatlış dizi
Ay hoşuma gitti valla nisam izle bence :)) öyle yerlere yatıran türden komedi değil ama sanatsal bi dizi bence işlediği ayrıntıları falan :))izlememiştim vallahi oyle bır anlattın kı cok merak ettım
hazır erhanda evde lıste olusturduk bunu da ekledım lısteye :) ben zaten oyle yerlere gulmekten yatıran komedılerı hıc sevmem :) sımdıden benım tarzım bır fılm oldugu bellıAy hoşuma gitti valla nisam izle bence :)) öyle yerlere yatıran türden komedi değil ama sanatsal bi dizi bence işlediği ayrıntıları falan :))
Bence de seversin nisam benzer şeyleri seviyoruz zaten, ben kıyafetleri not almak için ayrıca tekrar izleyeceğim bi arahazır erhanda evde lıste olusturduk bunu da ekledım lısteye :) ben zaten oyle yerlere gulmekten yatıran komedılerı hıc sevmem :) sımdıden benım tarzım bır fılm oldugu bellı
canım benımKızlar selam, çok özledim burayı, sizi
Mihail Zoscenko dizi benim de çok ilgimi çekti, bakıcam ben de
Samsonn naber kız
N nscckts senden naber kuzum
Senin moduna hayranım ben yaaa her daimcanım benım
bende senı ve sohbetını ozledım valla... ıyıyım cok sukur havalar bayagı ısındı cam acık oturuluyor artık bende balkonu guzellestırme calısmalarına basladım en gec haftaya resımler gelırresmen balkonda yasıyoruz ahsenle gunes kremlerımızı surup oturuyoruz
resmen pandemıyı avantaja cevırdım onceden sık mısafır zıyaretınden evın tadını bu kadar cıkaramıyormusum evde hep bır telas oluyormus ve aslında ben hep cok yorgunmusum resmen ozellıkle 1 senedır evı yasıyorum aılemle daha fazla bırlıkte zaman gecırıyorum bırlıkte eglenıyoruz falan
bu surec bana ıyı geldı herkesın tersıne kendımı daha mutlu hıssedıyorum ve pandemı bıttıkten sonra eskısı gıbı kendımı yoracak kendımı strese sokacak ortamlara gırmeyecegım buna karar verdım kendımı tamamıyle dınlenmıs hıssedıyorum resmen ve uykumu daha ıyı alıyorum sabah daha erken ama daha mutlu uyanıyorum
yanı anlayacagın ben ıyıyım hersey de yolundaasıl senden naber
nasılsın nasıl gıdıyor
**** SPOILER İÇERİR****Samsonn um mrs maiseli dün itibariyle bitirdim ve aşık oldum diziye gerçek hayatta olamayacak kadar whole package gelen dr benjamine de ayrıca aşık oldum nasıl terk eder onu maisel, madem bana versin onu abe ve suzie de çok güzel tiplemelerdi. Şu sahnenin enfesliği de ayrı bişey, çoğu sahne böyle hoşuma gitti ama burada o ışıklar o müzik lenny ile midge arasındaki o kimya harika ya, bana bile geçti o kimya demek ki güzel oynamışlar
Ben benjamini alıyorum samsonum onu daha çok beğendim**** SPOILER İÇERİR****
Di mi, az değil Midge de! Ex'e bile 2. şans verdi de gördü günüü...Benjamin onun için harcanır mıydı?
ay bu 3. sezon mu? Bunu ben seyretmemişim daha. Kıyamadım hepsine bakmaya...
Ama Lenny efsane yaa, tam binim tipim, böyle karakterli suratlara, o şahane mimikleree bitiyorumBelki başka bir dünyada, amin
kesinlikle! romantizmi, güven verişi, çalışkanlığı senin ki ömürlük yatırım, benimki haftada 1 mapusta! Ama gönül işte, ota mota da hesabıBen benjamini alıyorum samsonum onu daha çok beğendim
Sonuç olarak ikisi de aslında olmayan karakterlerkesinlikle! romantizmi, güven verişi, çalışkanlığı senin ki ömürlük yatırım, benimki haftada 1 mapusta! Ama gönül işte, ota mota da hesabı
he ya, adamın gerçeğinden ne hayr gördük şu dünyada, fictional eğleniyoz işte aradaSonuç olarak ikisi de aslında olmayan karakterler
Unorthodox tarzı bi dizi mi samsonum? Yahudi kültürü ilgimi çeker benim ya izleyim ben de, mrs maiselda da sağlam yahudi propagandası vardı, kendisiyle beraber eğlence dünyasındaki çoğu önemli karakter (ki bir kısmı gerçek hayatta yaşamış, lenny bruce gibi) yahudi idi :))he ya, adamın gerçeğinden ne hayr gördük şu dünyada, fictional eğleniyoz işte arada
Ramazan da son çeyrek zatenDualarınıza talibim kızlar
Shtisel'i seyrettim ben en son, ilk 2 sezonu. Çok down to earth dedikleri tarz bir dizi... Orthodox yahudilerin günlük yaşamları hakkında genel bir fikr edinmek isteyen varsa, sıkılmadan seyrediliyor :)
Nİsam güneş kreminden memnun kaldın mıEki Görüntüle 2835957
Sivilceyle uyandım hadi bakalımsabah rutinimi alayım
Eki Görüntüle 2835958
Eki Görüntüle 2835959
ben cok severım almanya havasını ya :)Senin moduna hayranım ben yaaa her daimkeyfiniz bol olsun fıstığınla
fotoları dört gözle beklerim walla, gözümüz gönlümüz açılıyor
burdaki hava durumunu ekte gönderiyorum bak, haftasonları sadece Allah Almanya’nın yüzüne gülüyor güneşli günler için, harici hep yağmurlu:/
Bizim geri sayım başladı, son 2 ay belki daha erken gelmek durumunda kalabilirim ben..ev,iş, eşya telaşlarına giricem, endişeliyim biraz.
canım cok memnun kaldım bırı yaglı ve hassas cılt ıcın dıgerı yaglı ve akneye alerjıye meyıllı cılt ıcınNİsam güneş kreminden memnun kaldın mı
aynen öyle kuzu, tam bir propoganda. A Lenny'nin gerçek bir kararter olduğunu bilmiyordum! Bakıcam.Unorthodox tarzı bi dizi mi samsonum? Yahudi kültürü ilgimi çeker benim ya izleyim ben de, mrs maiselda da sağlam yahudi propagandası vardı, kendisiyle beraber eğlence dünyasındaki çoğu önemli karakter (ki bir kısmı gerçek hayatta yaşamış, lenny bruce gibi) yahudi idi :))
Kızlar güneş kremleri ile ilgili sosyal medya kaynıyor. Gördünüz mü?
Bir süre kore markası "yeterince korumuyor" diye piyasadan çekilmeye zorlandıktan sonra, amerikan ve avrupa markalarının da bir sürü ürünün çok foss olduğu meydana çıktı! La roche posay, skinceuticals, eta md gibi niceleri
evet canım gunes kremı skandalları dıye cıktı gundeme oturdu ben bu sene ılk kez kullandım baslamaya ve uzucu ınsanlar 20 sene en ıyı markalar dıye 40 ml urunlere dunyanın parasını verdı bızı koruyor dıye guvenerek belkıde yenılemeyerek kullandı ...aa no...Nisa'nın kilerde La Roche Posaymiş
Endişeye mahal vermek istemem ama 2 parmak sürüp her 2 saatte bir yenilemeye rağmen yine yüzlerinde leke oluştuğunu söyleyenler var.
Çok memnun olduklarını, testlerin yanılma payı olduğunu söyleyenler de var...aman ne bileyim, çıkamadım işin içinden. En güzeli ara vermeden 30 dk'dan fazla güneşe maruz kalmamak sanki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?