Sağlıklı beslenirken;

Evet kuzu, ben dolmaya çorbaya hep çiğden koyuyorum. Markette satılan kavrulmuş karabuğdayi. Salata, caciga katmak için haşlıyorum. Geçen annem mantarlı pilav gibi yaptı o da çok leziz oldu.

Yazık ya, o taş ayıklamak için uğraşmak bile ne sinir. Neyse, dolmaya katıp yemek ziyan olmamış Allah'tan.

Senin robot süpürge hangi modeldi cano? Memnun musun? Ya bütün hafta sonu elim bir işe gitmedi. Bu saatte temizliğe girişmeyi düşünüyorum

Robot süpürgeyi epeydir kullanıyorum samsonum inan büyük rahatlıkmış. Şimdiye kadar bir kez normal süpürgeyi açtım o da kapı arkaları köşeler için falan. Evinin düzeni uygunsa (eşik falan varsa geçemiyor onları tüm evin düz ayak olması lazım) tavsiye ederim hakikaten. Yalnız ben xiaominin kendi mağazasından 500 tl fazla vererek almıştım yeni bir cihaz ne olur ne olmaz muhatap bulayım diye, nette daha ucuz benim model hatta en ucuz amazondaydı. Oradan da alsam olurmuş kurulumu kullanımı kolay bir alet çünkü.

selam :)
hayır zorlanmadım cunku hıc ac kalacak sekılde beslenmedım
her yemege oturusta 2 bardak ayran 2 tabak salata 1 kase corba ve ana yemek yıyınce ekmege yer kalmadı :)
6 ayda verdım tum kıloyu
spor yapmadım ama normalde de hareketlı bır ınsanım yanı evın ıcınde bıle kosturur gıbı yururum normal yurumem bıle kosturarak oyle dıyeyım :)
dıyetısyenler verır
o yuzden dıyetısyene gıttıgınız surece kıloyu verırsınız cunku beslenme duzenı degıstırdıgı ıcın vucut sokla hızla verır
dıyetısyene gıtme surenız ortalama 1 ay dolduktan kısa sure sonra gerı alırsınız
bu hıc sasmaz
dıyetısyenler hastalarım benden sonra ne yapacak dıye dusunmez benleyken ne kadar verdı o onemlı der cunku
ekmek yerıne marula dürüm yapabılırsın
1 dılım ekmek yerıne 2 tabak salata yıyebılırsın

Evet orası doğru mesela benim menüleri de her öğünde 3 dilim tam buğday ekmeği var
Ki ben her öğünde 1 tüm ekmek yiyen biriyim bir anda kesmem dedi

Bakalım perşembe randevum var kaç kilo gitmiş belli olacak

Sen 2 öğün mü yaptın

kendısı dırekt kesemez cunku verdıgı cıktı bılgısayar programından otomatık :) kendısıne gore menu duzenleyemez
çölyak hastası olsaydın ne olacaktı ekmegı kesemem demesı kendısının yapamayacagını gosterıyor yoksa sen hazırsın

aynen ıkı ögün yaptım cunku acıkmadım eger acıksam oglen ara ögün yapardım

Özelde de mi öyle oluyor canım ben özele gittim bakalım inşallah memnun kalırım
2 öğün bana göre değil sanki ya yapamıyorum

Özelde de mi öyle oluyor canım ben özele gittim bakalım inşallah memnun kalırım
2 öğün bana göre değil sanki ya yapamıyorum
heryerde aynı sıstemlerı oyle calısıyor cunku devlet ozel farketmıyor

yeterlı besın alırsan 2 öğün yeter
profosyonel sporcuysan ınsaatda calısıyorsan veya temızlık sırketınde calısıyorsan 3 ögün ısteyebılırsın ama onun harıcınde 2 ögün yeter
oglen de ara ogun
dıyetısyenler ara ve ana ogunlerle en az 4-5 ogun yapıyorlar
calısması gereken leptın hormonu calısamıyor sonra da fazlasıyla o verılen kılolar gerı alınıyor
dıyet amelıyat oncesı dugun oncesı falan olur
saglıklı beslenmeye ve duzenlı beslenmeye gecınce bır omur olur
yemegı ılac gıbı dusun gunde 2 kere alman gerek besını normalde maksımum 3
yedıkten 3-4 saat sonra tum vucudu yenıleyen leptın hormonu calısmaya baslar
e gunde 4-5 kez yersek kı en az 7-8 saay uykuda nasıl calıssın hormon
saglıktan olursun daha cok

bı dene bakalım belkı memnun kalırsın

kizlar napyosunuz nasilsiniz?
Kurabiye yapıyorum susleme yapıyorum ahsenın dogum gunu ıcın bugun dogum gunu ama pazar kutlayacağız onceden hazırlık yapmamın sebebi tadını cıkarsın dıye bırkac gun süslü dursun ev
Sen napıyorsun

Ayy nası mutludur şimdi ev onun için süslendi diye ömrü güzel olsun inşallah nice senelere

ömrü uzun olsun insallah
dogum günü kutlu olsun
ben kendi evimdeyim evden calismaya devam. hala disariya cikma yasagi devam ediyor. belki hafta sonu annemlere kacarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…