Evet kuzu, ben dolmaya çorbaya hep çiğden koyuyorum. Markette satılan kavrulmuş karabuğdayi. Salata, caciga katmak için haşlıyorum. Geçen annem mantarlı pilav gibi yaptı o da çok leziz oldu.Pirinci normalde az suyla haşlayıp öyle dolma yapardım samsonum, bunu da öyle yapmıştım ama zaten artık önemi kalmadıkabuğu semsert kalınca attım karabuğdayın tamamını. Ama doğru diyosun pirinçten daha kolay pişiyor çiğden de konulur bu karabuğday. haftaiçi alacam inşallah, salataya katmalık haşlayıp buzluğa da koyacağım.
Robot süpürgeyi epeydir kullanıyorum samsonum inan büyük rahatlıkmış. Şimdiye kadar bir kez normal süpürgeyi açtım o da kapı arkaları köşeler için falan. Evinin düzeni uygunsa (eşik falan varsa geçemiyor onları tüm evin düz ayak olması lazım) tavsiye ederim hakikaten. Yalnız ben xiaominin kendi mağazasından 500 tl fazla vererek almıştım yeni bir cihaz ne olur ne olmaz muhatap bulayım diye, nette daha ucuz benim model hatta en ucuz amazondaydı. Oradan da alsam olurmuş kurulumu kullanımı kolay bir alet çünkü.Evet kuzu, ben dolmaya çorbaya hep çiğden koyuyorum. Markette satılan kavrulmuş karabuğdayi. Salata, caciga katmak için haşlıyorum. Geçen annem mantarlı pilav gibi yaptı o da çok leziz oldu.
Yazık ya, o taş ayıklamak için uğraşmak bile ne sinir. Neyse, dolmaya katıp yemek ziyan olmamış Allah'tan.
Senin robot süpürge hangi modeldi cano? Memnun musun? Ya bütün hafta sonu elim bir işe gitmedi. Bu saatte temizliğe girişmeyi düşünüyorum
selam :)Selam canım sayfanı daha görmüştüm ama ayrıntılı okumamıştım akşam kızı uyutunca ayrıntılı okuyacağım
Ekmeği tamamen kestim demişsin zorlanmadı mı
Ben diyetisyene başladım geçen hafta her öğünde 3 dilim ekmek verdi 10. Günde kontrole gideceğim çok ekmek yediğim için bir anda azaltamam dedi
Sen toplam kilonu ne kadar sürede verdin ve spor yaptın mı
Şimdiden teşekkürler
Evet orası doğru mesela benim menüleri de her öğünde 3 dilim tam buğday ekmeği varselam :)
hayır zorlanmadım cunku hıc ac kalacak sekılde beslenmedım
her yemege oturusta 2 bardak ayran 2 tabak salata 1 kase corba ve ana yemek yıyınce ekmege yer kalmadı :)
6 ayda verdım tum kıloyu
spor yapmadım ama normalde de hareketlı bır ınsanım yanı evın ıcınde bıle kosturur gıbı yururum normal yurumem bıle kosturarak oyle dıyeyım :)
dıyetısyenler verır
o yuzden dıyetısyene gıttıgınız surece kıloyu verırsınız cunku beslenme duzenı degıstırdıgı ıcın vucut sokla hızla verır
dıyetısyene gıtme surenız ortalama 1 ay dolduktan kısa sure sonra gerı alırsınız
bu hıc sasmaz
dıyetısyenler hastalarım benden sonra ne yapacak dıye dusunmez benleyken ne kadar verdı o onemlı der cunku
ekmek yerıne marula dürüm yapabılırsın
1 dılım ekmek yerıne 2 tabak salata yıyebılırsın
kendısı dırekt kesemez cunku verdıgı cıktı bılgısayar programından otomatık :) kendısıne gore menu duzenleyemezEvet orası doğru mesela benim menüleri de her öğünde 3 dilim tam buğday ekmeği var
Ki ben her öğünde 1 tüm ekmek yiyen biriyim bir anda kesmem dedi
Bakalım perşembe randevum var kaç kilo gitmiş belli olacak
Sen 2 öğün mü yaptın
kendısı dırekt kesemez cunku verdıgı cıktı bılgısayar programından otomatık :) kendısıne gore menu duzenleyemez
çölyak hastası olsaydın ne olacaktı ekmegı kesemem demesı kendısının yapamayacagını gosterıyor yoksa sen hazırsın
aynen ıkı ögün yaptım cunku acıkmadım eger acıksam oglen ara ögün yapardım
Özelde de mi öyle oluyor canım ben özele gittim bakalım inşallah memnun kalırımkendısı dırekt kesemez cunku verdıgı cıktı bılgısayar programından otomatık :) kendısıne gore menu duzenleyemez
çölyak hastası olsaydın ne olacaktı ekmegı kesemem demesı kendısının yapamayacagını gosterıyor yoksa sen hazırsın
aynen ıkı ögün yaptım cunku acıkmadım eger acıksam oglen ara ögün yapardım
heryerde aynı sıstemlerı oyle calısıyor cunku devlet ozel farketmıyorÖzelde de mi öyle oluyor canım ben özele gittim bakalım inşallah memnun kalırım
2 öğün bana göre değil sanki ya yapamıyorum
Mune ye mesaj at kuzu, o yardımcı olurSu doğurma şeyini bir türlü silemedim
Bir deneyeyim samsonum sağolMune ye mesaj at kuzu, o yardımcı olur
Asla ev alamayacak olmak konusu yuzunden maalesefHayırlı haftalar topiğimizin güzel hatunları
Mihocan niye banlandı yine ya?
O nasıl konu öyle, beynim döndü ne olduğunu çözemedim. Uzun sürmez ban inşallah.Asla ev alamayacak olmak konusu yuzunden maalesef
Kurabiye yapıyorumkizlar napyosunuz nasilsiniz?
Ayy nası mutludur şimdi ev onun için süslendi diyeKurabiye yapıyorumsusleme yapıyorum ahsenın dogum gunu ıcın bugun dogum gunu ama pazar kutlayacağız onceden hazırlık yapmamın sebebi tadını cıkarsın dıye bırkac gun süslü dursun ev
Sen napıyorsun
İyidir canım ailemin yanına geldim birazdan kendi evime geçecem haftalık göçebeliklerkizlar napyosunuz nasilsiniz?
ömrü uzun olsun insallahKurabiye yapıyorumsusleme yapıyorum ahsenın dogum gunu ıcın bugun dogum gunu ama pazar kutlayacağız onceden hazırlık yapmamın sebebi tadını cıkarsın dıye bırkac gun süslü dursun ev
Sen napıyorsun
bende iyiyim evdeyim calisiyorum, belki hafta sonu ailemin yanina giderim bakalim.İyidir canım ailemin yanına geldim birazdan kendi evime geçecem haftalık göçebeliklersen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?