Sağlıklı beslenirken;

Ben kestaneyi öyle pek aramıyorum ama canım çekti konusunca
Şöyle soba üstünde çıtır çıtır geçen de benim canım salep istedi, süt aldım evde salep yok, annemden şüphe ediyorum karbonat falan sanıp sebze mi yıkadı acep
N nscckts 35 Gr 58 TL normal mi?

Herşeyin geçtim senin profilin altında niye hamile günlüğü var? aypare ackerman hemde doğmuş bile bebe

fıyatı normal canım

gercekten hamılelık takvımı neden var ya benım dogurdugum gunle tekabul edıyor mu hesaplamadım aypare ne ara dogurmus aypare ackerman bu kk hamılelık takvım nediiyy?

fıyatı normal canım

gercekten hamılelık takvımı neden var ya benım dogurdugum gunle tekabul edıyor mu hesaplamadım aypare ne ara dogurmus aypare ackerman bu kk hamılelık takvım nediiyy?
forumu yenilemişler herhalde zamanında hamileyken takvim yaptıysan şimdi doğumun üstünden x gün geçti diye yazıyordur. mesajlara da beğeniye göre sıralama gelmiş en beğenilenler en üstte oluyor falan. ben de yeni farkettim :))

Samsonn um kestaneyi ben de çok severim ama bu sezon daha yemedim. çiğ de severim haşlanmış da sobada yapılmışını da, kalorisi baya sağlam onun da he :))
He canım ya, 3 tanesi 1 dilim ekmeğe denk diye dedikodular dönüyor. 20 tanenin altına fırın bile açmam ben
Çiğ de yenir mi ya, ay yok aklım almadı... kereviz, havuç çiğnemeye üşeniyorum ben. Bu soğuklarda önce avucunu sonra içini ısıtacak

Kütür kütür çok tatlış samsonum çiğ de dene, ama bazıları insanın ağzını buruyor cinsiyle mi olgunlaşmasıyla mı alakalı bilmiyorum. Hani bazı ayva tatlı tatlı yenir de bazısı boğazına oturur ya onun gibi

Kerevizin de pişmişini hiç sevmem misal çiğ yemesi güzel onun da. ama kestane reyiz her türlü gider

Kerevizin de pişmişini hiç sevmem misal çiğ yemesi güzel onun da. ama kestane reyiz her türlü gider
İlk fırsatta denicem, senin hatrin için çiğ kestane yicem
Aaa şimdi kerevizi küp küp doğruyoruz, bol soğan, 1 havuç ile soteliyoruz. Indirmeye yakında 1 portakal suyu ekleyip fokurdatiyoruz. Afiyetle yemezsen, gel beni bul burada

Aynı şekilde bezelye ile de çok leziz oluyor.

Denedim denedim samsonum hepsini, portakal suyunu dikip içeydim daha iyidi kesif bir kokusu oluyo ya pişince kerevizin, onun hoşuma gitmemesini kabullendim artık, yoksa sağlıklı faydalı diye baya direndim. hatta bigün işyerinde odamın kapısını kapatıp yiyordum öğlen, kapıyı açıp kapatırken kokusu yayılmış koridora arkadaş bu koku ne ya diye söylene söylene gidiyordu

Kızlarımm günaydın herkesler iyi mi
Nisam evde form çayı vardı a101den almıştım arada kabızlık sorunu yaşarsam bi tane içerdim (sinameki varmış içinde). Son bir haftadır her akşam içmeye başladım bağırsaklarımı biraz fazla hareketlendirdi aslında son dönem kabızlık sorunum olduğu için rahat ettim yalnız sinameki çayı bağırsak florasını bozduğu için uzun dönemli kullanımı iyi değilmiş öyle mi, bi bilginiz var mı kızlar

sinameki kesınlıkle onermem
bagırsakların ıcınde bır mukoza var kucuk tuycukler var bunlar rahat tuvalete cıkabılmemızı saglar
sınamekı onlarıda yok edıyor bagırsakları şoka sokuyor o yuzden tuvalete cıkıyorsun
ılerde lavman yaptırır senede toplam 2 kere kullansan bırsey olmaz ama 1 hafta hergun dıyorsun hemen bırakmalısın

1 bardak ılık suya 1 tatlı kasıgı bal
veya
turk kahvelı süt
veya
erik
bunlar daha cabuk cıkarır
cok zordaysan eczaneden duphalac surup alırsın kucuk cocuklarda bıle kullanılabılır bır suurp
oda hemen cıkartır

Aaa sakın sakın!! Nisa çok güzel özetlemiş, Saraçoğlu kaç kez uyardı bu sinameki için. Çok zararlı bağırsak çepherinee.

Normal ekmek yerine yulaf unundan ekmek yapabilirsin. Çok leziz oluyor.
Bir de filtre kahveye yarım tatlı kaşığı hindistancevizi yağı kat, hem enfes hem bağırsakların yumusamamak gibi bi şansı yok.

Öyleymiş hakkaten de kızlar bırakayım ben bunu en iyisi, bi de anneme de götürdüm çayı anne çok iyi bundan iç diye aldığı ilaçlar yüzünden o da kabız olmuştu ama ilaçları bırakınca geçti çayı içmedi.

Şu aralar düzensiz beslendim hareketsizdim de bu çay halletti problemi ama pek tekin bişey değilmiş neyse eski düzene döndüm geçer zaten, en kötü kayısı rezene falan içerim artık saolun kızlar :))

Selam canım sayfanı daha görmüştüm ama ayrıntılı okumamıştım akşam kızı uyutunca ayrıntılı okuyacağım

Ekmeği tamamen kestim demişsin zorlanmadı mı

Ben diyetisyene başladım geçen hafta her öğünde 3 dilim ekmek verdi 10. Günde kontrole gideceğim çok ekmek yediğim için bir anda azaltamam dedi

Sen toplam kilonu ne kadar sürede verdin ve spor yaptın mı

Şimdiden teşekkürler

Karabuğday maceram başlamadan bitti
İşyerinden bi arkadaş kendi ektiği karabuğdayı getirmişti dışındaki o posa mıdır sert kabuk mu ayıklanmamış çiğne çiğne bitmiyor satın aldıklarımda böyle olmuyor, bir kiloluk rahat vardı allahtan denemek için bir kase kadar yapmıştım onun da içindeki taşları ayıklarken kör olmuştum Tarladan hasadı yaptığı gibi getirmiş anlaşılan :)) deneme amacıyla ekmişti değirmene verecekti ekmeklik un için

Haslamana gerek yoktu ki cano, normal iç ile pişiyor. Pirinç gibi. Kii bu pirinçten çok daha çabuk pişen bişey zaten
Pirinci normalde az suyla haşlayıp öyle dolma yapardım samsonum, bunu da öyle yapmıştım ama zaten artık önemi kalmadı kabuğu semsert kalınca attım karabuğdayın tamamını. Ama doğru diyosun pirinçten daha kolay pişiyor çiğden de konulur bu karabuğday. haftaiçi alacam inşallah, salataya katmalık haşlayıp buzluğa da koyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…