- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ben kestaneyi öyle pek aramıyorum ama canım çekti konusuncabende bu sene hıc kestane yemedım
yersem ahsenın dogum gununde yerım bakalım kısmet
Kestanebende bu sene hıc kestane yemedım
yersem ahsenın dogum gununde yerım bakalım kısmet
Şöyle soba üstünde çıtır çıtırBen kestaneyi öyle pek aramıyorum ama canım çekti konusunca
fıyatı normal canımŞöyle soba üstünde çıtır çıtırgeçen de benim canım salep istedi, süt aldım evde salep yok, annemden şüphe ediyorum karbonat falan sanıp sebze mi yıkadı acep
N nscckts 35 Gr 58 TL normal mi?
Herşeyin geçtim senin profilin altında niye hamilegünlüğü var? aypare ackerman hemde doğmuş bile bebe
forumu yenilemişler herhalde zamanında hamileyken takvim yaptıysan şimdi doğumun üstünden x gün geçti diye yazıyordur. mesajlara da beğeniye göre sıralama gelmiş en beğenilenler en üstte oluyor falan. ben de yeni farkettim :))fıyatı normal canım
gercekten hamılelık takvımı neden var yabenım dogurdugum gunle tekabul edıyor mu hesaplamadım aypare ne ara dogurmus aypare ackerman bu kk hamılelık takvım nediiyy?
He canım ya, 3 tanesi 1 dilim ekmeğe denk diye dedikodular dönüyor. 20 tanenin altına fırın bile açmam benSamsonn um kestaneyi ben de çok severim ama bu sezon daha yemedim. çiğ de severim haşlanmış da sobada yapılmışını da, kalorisi baya sağlam onun da he :))
Kütür kütür çok tatlış samsonum çiğ de dene, ama bazıları insanın ağzını buruyor cinsiyle mi olgunlaşmasıyla mı alakalı bilmiyorum. Hani bazı ayva tatlı tatlı yenir de bazısı boğazına oturur ya onun gibiHe canım ya, 3 tanesi 1 dilim ekmeğe denk diye dedikodular dönüyor. 20 tanenin altına fırın bile açmam ben
Çiğ de yenir mi ya, ay yok aklım almadı... kereviz, havuççiğnemeye üşeniyorum ben. Bu soğuklarda önce avucunu sonra içini ısıtacak
Kerevizin de pişmişini hiç sevmem misal çiğ yemesi güzel onun da. ama kestane reyiz her türlü giderHe canım ya, 3 tanesi 1 dilim ekmeğe denk diye dedikodular dönüyor. 20 tanenin altına fırın bile açmam ben
Çiğ de yenir mi ya, ay yok aklım almadı... kereviz, havuççiğnemeye üşeniyorum ben. Bu soğuklarda önce avucunu sonra içini ısıtacak
İlk fırsatta denicem, senin hatrin için çiğ kestane yicemKerevizin de pişmişini hiç sevmem misal çiğ yemesi güzel onun da. ama kestane reyiz her türlü gider
Denedim denedim samsonum hepsini, portakal suyunu dikip içeydim daha iyidi kesif bir kokusu oluyo ya pişince kerevizin, onun hoşuma gitmemesini kabullendim artık, yoksa sağlıklı faydalı diye baya direndim. hatta bigün işyerinde odamın kapısını kapatıp yiyordum öğlen, kapıyı açıp kapatırken kokusu yayılmış koridora arkadaş bu koku ne ya diye söylene söylene gidiyorduİlk fırsatta denicem, senin hatrin için çiğ kestane yicem
Aaa şimdi kerevizi küp küp doğruyoruz, bol soğan, 1 havuç ile soteliyoruz. Indirmeye yakında 1 portakal suyu ekleyip fokurdatiyoruz. Afiyetle yemezsen, gel beni bul burada
Aynı şekilde bezelye ile de çok leziz oluyor.
sinameki kesınlıkle onermemKızlarımm günaydın herkesler iyi mi
Nisam evde form çayı vardı a101den almıştım arada kabızlık sorunu yaşarsam bi tane içerdim (sinameki varmış içinde). Son bir haftadır her akşam içmeye başladım bağırsaklarımı biraz fazla hareketlendirdiaslında son dönem kabızlık sorunum olduğu için rahat ettim yalnız sinameki çayı bağırsak florasını bozduğu için uzun dönemli kullanımı iyi değilmiş öyle mi, bi bilginiz var mı kızlar
Aaa sakın sakın!! Nisa çok güzel özetlemiş, Saraçoğlu kaç kez uyardı bu sinameki için. Çok zararlı bağırsak çepherinee.Kızlarımm günaydın herkesler iyi mi
Nisam evde form çayı vardı a101den almıştım arada kabızlık sorunu yaşarsam bi tane içerdim (sinameki varmış içinde). Son bir haftadır her akşam içmeye başladım bağırsaklarımı biraz fazla hareketlendirdiaslında son dönem kabızlık sorunum olduğu için rahat ettim yalnız sinameki çayı bağırsak florasını bozduğu için uzun dönemli kullanımı iyi değilmiş öyle mi, bi bilginiz var mı kızlar
sinameki kesınlıkle onermem
bagırsakların ıcınde bır mukoza var kucuk tuycukler var bunlar rahat tuvalete cıkabılmemızı saglar
sınamekı onlarıda yok edıyor bagırsakları şoka sokuyor o yuzden tuvalete cıkıyorsun
ılerde lavman yaptırır senede toplam 2 kere kullansan bırsey olmaz ama 1 hafta hergun dıyorsun hemen bırakmalısın
1 bardak ılık suya 1 tatlı kasıgı bal
veya
turk kahvelı süt
veya
erik
bunlar daha cabuk cıkarır
cok zordaysan eczaneden duphalac surup alırsın kucuk cocuklarda bıle kullanılabılır bır suurp
oda hemen cıkartır
Öyleymiş hakkaten de kızlar bırakayım ben bunu en iyisi, bi de anneme de götürdüm çayı anne çok iyi bundan iç diyeAaa sakın sakın!! Nisa çok güzel özetlemiş, Saraçoğlu kaç kez uyardı bu sinameki için. Çok zararlı bağırsak çepherinee.
Normal ekmek yerine yulaf unundan ekmek yapabilirsin. Çok leziz oluyor.
Bir de filtre kahveye yarım tatlı kaşığı hindistancevizi yağı kat, hem enfes hem bağırsakların yumusamamak gibi bi şansı yok.
Haslamana gerek yoktu ki cano, normal iç ile pişiyor. Pirinç gibi. Kii bu pirinçten çok daha çabuk pişen bişey zatenBu arada karabuğday haşlıyorum dolma yapmayı deneyecem inşallah güzel olur :))
Pirinci normalde az suyla haşlayıp öyle dolma yapardım samsonum, bunu da öyle yapmıştım ama zaten artık önemi kalmadıHaslamana gerek yoktu ki cano, normal iç ile pişiyor. Pirinç gibi. Kii bu pirinçten çok daha çabuk pişen bişey zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?