Sağlıklı beslenirken;

ü
ay konunuza girdim öyle gecmişi okumadım ama eltinizle alakalı allah size sabır versinn demeden geçemedim

Canım, o çok uzun mesele yaaa:/ ben de pek bilgili değilim. Uzmanına sormak lazım. Dua da vardır böyleleri için, okuyup okuyup yüzüne üfle cadolozun

yenı yıla gırerken kendı ıcıme seslendım
kara yerın dıbıne gırsın herkes dedım nasıl ıyı olumlu mesaj vermısmıyım
amaaan yaa kım ne demıs ne yapmıs bosssveeerrr kımse senı etkılemesın dedım
uzme kendını dedım
hayatının kıymetını bıl saglıklısın vucudun saglıgın yerınde sukret onune bak sımarıklık yapma hayatda daha onemlı sorunlar var dedım
yenı yılda sacma sapan kendıne dert ettıgın seylerı bı yana bırak ınsanların dertlerıne dokun bu bana nıye bunu dedı dıye uzulmeye harcayacagın vakıtı baskasına fayda saglayarak harca dedım
kendıme soz verdım
benı artık kımse uzemeyecek
uzmesıne ızın verecegım kısıler hayatımda olmayacak
bunun dısında agzı olan herkes konusur
kımısı agzını hayırlı seyler ıcın acar kımısı felaket saçar
bunu kabul edıyorum boyle negatıf ınsanların varlıgını kabul edıyorum onlarda yaratılmıs onlarında mutlaka tabıata faydası var kı yaaratılmıs onların hatırına kabul et ve kafaya takma dedım
onemlı olan benım kımseye zararımın olmaması bu hususa dıkkat et dedım

kendıme cok sozler verdım ve ıcıme uzun uzun konustum hepınız ıcınde dıleklerım oldu ınsallah kabul olur

Ne güzelsin Nisa

Senin dünyan başlı başlına çok güzel ki Nisam, başkalarını(rahatsız edenleri yani) ötele yeter bence. Sen kendi yolunda devam et

Ne güzelsin Nisa

Senin dünyan başlı başlına çok güzel ki Nisam, başkalarını(rahatsız edenleri yani) ötele yeter bence. Sen kendi yolunda devam et
canım cok tesekkur ederım
kendımı cok daha ıyı ve hafıflemıs hıssedıyorum su dunyada büyümek ne zor seymıs hala büyümeye olgunlasma calısıyorum ve bu hıc bıtmıyor cocukken benım yasımdakıler koca teyze gıbı gorunuyordu ama ben hala ınsanları anlamaya kendımı tanımaya calısıyorum yahu boyle boyle bı bakmısım 70 yasamısım olacak ınanılır gıbı degıl

Al benden de o kadar nisam çocukken 30 yaş koca kadın gibi gelirdi halbuki daha çocuk sayılırmış. Kendimi hala toy hissediyorum birçok bakımdan, bazı durumlarda kendimi korumayı hala tam öğrenmiş sayılmam mesela. İnsanın hayatta öğrendikleri hiç bitmiyor, 40da da 50de de 60da da aynısı olacak anladığım kadarıyla bi yandan da güzel bişey düşe kalka öğrenmek gelişmek insanı canlı tutuyor.

Çünkü ebediyet için yaratılmış bir ruhumuz var, yaşlanan sadece beden. 40 da 70 de olsan ruh yaşlı değil ki.
Ölmeden önce kemale ermek hepimize nasip olsun ama. En azından hayatın ikinci yarısını dolu dolu, layığıyla yaşayalım hepimiz.

Ne güzel bir yorum ve bakış açısı

Ben ikinci yarıya geçtim, yeni yılla birlikte bir hüzün çökmüştü “yaş 35, yolun yarısı eder” şiirini okuyamayacağım artık kendime diye:) iyi geldi yazdıkların samsonncum çok sağol
Memleketimizde çok güzel şairler yetişmiş hakkaten hepsine selam olsun burdan

Bu sene hiç yemedim kestane
Afiyet olsun ben de severim pancarı

Ben topikteki herkesin yerine yedim, hiç merak etme. ama kimsenin yerine kilo almam umarım
Ay ahhahahdhshs ben hala devam ediyorum ekmek yemiyorum hiç aramıyorum ama bugünden itibaren meyve yemeye başladım günde 1 tane. Bu kış hasta olmadan atlatmak çok önemli ya.. bol sebze yemek lazım bol bol.. yarın koca bir salata yapayım bari evdekiler kek börek yapacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…