Konumu burdan mı atarsın whatsapptan mıEki Görüntüle 2751305 Eki Görüntüle 2751306 Eki Görüntüle 2751307
Mutlu yıllarrr
Kızzlaaarr cok mutlu olun emi saglık sıhhat hıc eksık olmasın neşeniz bol olsun
Amin nisacim mutlu yıllar sağlık huzur sevgi doluEki Görüntüle 2751305 Eki Görüntüle 2751306 Eki Görüntüle 2751307
Mutlu yıllarrr
Kızzlaaarr cok mutlu olun emi saglık sıhhat hıc eksık olmasın neşeniz bol olsun
ay konunuza girdim öyle gecmişi okumadım ama eltinizle alakalı allah size sabır versinn demeden geçemedimyaaa bunu cok ıstıyorum çakra nasıl acılır kapanır bılmıyorum duymustum ama medıtasyon gıbı bırsey mı ?yapanlar cok cıddı duruyor sessız dusunuyor benı gülme tutar
oyle olsun kı bana gonderdıgı enerjı gerı kendısını bulsun benden seksın ona gerı gıtsın
gercekten tum enerjımı emıyor cok cıddıyım her gorustugumuzde kendımı hasta hıssedıyorum gerı enerjımı toplamam gunlerımı alıyor sersem oluyorum
tesekkur ederımü
ay konunuza girdim öyle gecmişi okumadım ama eltinizle alakalı allah size sabır versinn demeden geçemedim
Canım, o çok uzun mesele yaaa:/ ben de pek bilgili değilim. Uzmanına sormak lazım. Dua da vardır böyleleri için, okuyup okuyup yüzüne üfle cadolozunyaaa bunu cok ıstıyorum çakra nasıl acılır kapanır bılmıyorum duymustum ama medıtasyon gıbı bırsey mı ?yapanlar cok cıddı duruyor sessız dusunuyor benı gülme tutar
oyle olsun kı bana gonderdıgı enerjı gerı kendısını bulsun benden seksın ona gerı gıtsın
gercekten tum enerjımı emıyor cok cıddıyım her gorustugumuzde kendımı hasta hıssedıyorum gerı enerjımı toplamam gunlerımı alıyor sersem oluyorum
hatim indirsem ancak etkı edecek gıbı bunaCanım, o çok uzun mesele yaaa:/ ben de pek bilgili değilim. Uzmanına sormak lazım. Dua da vardır böyleleri için, okuyup okuyup yüzüne üfle cadolozun
Ne güzelsin Nisayenı yıla gırerken kendı ıcıme seslendım
kara yerın dıbıne gırsın herkes dedımnasıl ıyı olumlu mesaj vermısmıyım
amaaan yaa kım ne demıs ne yapmıs bosssveeerrr kımse senı etkılemesın dedım
uzme kendını dedım
hayatının kıymetını bıl saglıklısın vucudun saglıgın yerınde sukret onune bak sımarıklık yapma hayatda daha onemlı sorunlar var dedım
yenı yılda sacma sapan kendıne dert ettıgın seylerı bı yana bırak ınsanların dertlerıne dokun bu bana nıye bunu dedı dıye uzulmeye harcayacagın vakıtı baskasına fayda saglayarak harca dedım
kendıme soz verdım
benı artık kımse uzemeyecek
uzmesıne ızın verecegım kısıler hayatımda olmayacak
bunun dısında agzı olan herkes konusur
kımısı agzını hayırlı seyler ıcın acar kımısı felaket saçar
bunu kabul edıyorum boyle negatıf ınsanların varlıgını kabul edıyorum onlarda yaratılmıs onlarında mutlaka tabıata faydası var kı yaaratılmıs onların hatırına kabul et ve kafaya takma dedım
onemlı olan benım kımseye zararımın olmaması bu hususa dıkkat et dedım
kendıme cok sozler verdım ve ıcıme uzun uzun konustumhepınız ıcınde dıleklerım oldu ınsallah kabul olur
Ne güzelsin Nisa
Senin dünyan başlı başlına çok güzel ki Nisam, başkalarını(rahatsız edenleri yani) ötele yeter bence. Sen kendi yolunda devam et
Al benden de o kadar nisam çocukken 30 yaş koca kadın gibi gelirdi halbuki daha çocuk sayılırmış. Kendimi hala toy hissediyorum birçok bakımdan, bazı durumlarda kendimi korumayı hala tam öğrenmiş sayılmam mesela. İnsanın hayatta öğrendikleri hiç bitmiyor, 40da da 50de de 60da da aynısı olacak anladığım kadarıylacanım cok tesekkur ederım
kendımı cok daha ıyı ve hafıflemıs hıssedıyorum su dunyada büyümek ne zor seymıshala büyümeye olgunlasma calısıyorum ve bu hıc bıtmıyor cocukken benım yasımdakıler koca teyze gıbı gorunuyordu ama ben hala ınsanları anlamaya kendımı tanımaya calısıyorum yahu boyle boyle bı bakmısım 70 yasamısım olacak ınanılır gıbı degıl
Al benden de o kadar nisam çocukken 30 yaş koca kadın gibi gelirdi halbuki daha çocuk sayılırmış. Kendimi hala toy hissediyorum birçok bakımdan, bazı durumlarda kendimi korumayı hala tam öğrenmiş sayılmam mesela. İnsanın hayatta öğrendikleri hiç bitmiyor, 40da da 50de de 60da da aynısı olacak anladığım kadarıylabi yandan da güzel bişey düşe kalka öğrenmek gelişmek insanı canlı tutuyor.
canım cok tesekkur ederım
kendımı cok daha ıyı ve hafıflemıs hıssedıyorum su dunyada büyümek ne zor seymıshala büyümeye olgunlasma calısıyorum ve bu hıc bıtmıyor cocukken benım yasımdakıler koca teyze gıbı gorunuyordu ama ben hala ınsanları anlamaya kendımı tanımaya calısıyorum yahu boyle boyle bı bakmısım 70 yasamısım olacak ınanılır gıbı degıl
Ne güzel bir yorum ve bakış açısıÇünkü ebediyet için yaratılmış bir ruhumuz var, yaşlanan sadece beden. 40 da 70 de olsan ruh yaşlı değil ki.
Ölmeden önce kemale ermek hepimize nasip olsun ama. En azından hayatın ikinci yarısını dolu dolu, layığıyla yaşayalım hepimiz.
Ben ikinci yarıya geçtim, yeni yılla birlikte bir hüzün çökmüştü “yaş 35, yolun yarısı eder” şiirini okuyamayacağım artık kendime diye:) iyi geldi yazdıkların samsonncumÇünkü ebediyet için yaratılmış bir ruhumuz var, yaşlanan sadece beden. 40 da 70 de olsan ruh yaşlı değil ki.
Ölmeden önce kemale ermek hepimize nasip olsun ama. En azından hayatın ikinci yarısını dolu dolu, layığıyla yaşayalım hepimiz.
Bu sene hiç yemedim kestaneHello kızlar
Kestane sezonunu açtınız mı? Ben kapatmak üzereyim, bikacak kadar çok yedim yine çünkü
Eki Görüntüle 2756788
Haşlanmış pancarın da müptelası oldum bu arada. Biraz tuz,yağ. Yok böyle güzellik.
Ben topikteki herkesin yerine yedim, hiç merak etme.Bu sene hiç yemedim kestane
Afiyet olsun ben de severim pancarı
Ay ahhahahdhshsBen topikteki herkesin yerine yedim, hiç merak etme.ama kimsenin yerine kilo almam umarım
Hello kızlar
Kestane sezonunu açtınız mı? Ben kapatmak üzereyim, bikacak kadar çok yedim yine çünkü
Eki Görüntüle 2756788
Haşlanmış pancarın da müptelası oldum bu arada. Biraz tuz,yağ. Yok böyle güzellik.
bende bu sene hıc kestane yemedımBu sene hiç yemedim kestane
Afiyet olsun ben de severim pancarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?