- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Neden evlenmek istemedigimin nedenlerini siralamissin bir birŞahsen öyle eltim olsa ben böyle tatlı tatlı verirdim zehiribidaha bulaşamazdı bana.Benim düşüncem bu,çalışan bir kadınım, hemde iyi bir işim var, türkiyede standartların üstünde bir konum, ama benle aynı konumda olan evli arkadaşlarımda da bu durumu gözlemliyorum.Malesef modern köle halindeyiz çoğumuz evlilikte, işin kötüsü bunu bize çok büyük iş başarıyorsunuz gazı vererek yaptırıyorlar aslında çok acınası bi durum.
Neden evlenmek istemedigimin nedenlerini siralamissin bir bir
5 sene sonra hala burda olursan ev arkadaşı olalım bir de kedi alırızsanırım bende bu yüzden evlenemiyorum
5 sene sonra hala burda olursan ev arkadaşı olalım bir de kedi alırız
Düzgün biri var mı yaah be canım benim durum vahim ben müzmin bekarlardanım.ayıptır söylemesi yaş 38 sen gençsin galiba benden sana tavsiye sen yinede beni örnek alma düzgün birini bul evlen
Ahahaha:) çok numunelermiş.işin kotu kısmı ne bılıyor musun
ben buyuk gelınım bız buyuk evız dıyen tayfa bunlar benle aynı yasta ama erhandan 4 yas buyuk abısıyle evlı dıye bu aılenın reısı bızız dıye ılan edenler anne babanın da buna destek verdıgı kısıler
cocugumun egıtım seklıne bıle mudahale etme hakları varmıs gıbı davranıyorlar ornek verıyorum hangı okula gondermeyı dusunuyorsunuz dedı
şu dedım
neden ? dedı
cunku bende o sekmende bır egıtım aldım kendım gordugum seyden cocugumu gerı tutmak ıstemıyorum 1 tane evladım var gonlumun ıstedıgı sekılde sartlar sunmak ıstıyorum herkes kendı cocugunu tanır bana gore bu uygun dedım
nıye paranız mı var kendınızı sıkıntıya sokuyorsunuz bu kadar ınce ıscılıkle buyuteceksınız ama bılemıyorum dedıben cok karsıyım o tıp okullara cocugun kapasıtesı varsa devlet ozel farketmez falan dıye ekledı
bunu dedıkten sonra kendı cocuklarını benım cocugum ıcın ıstedıgım okula yerlestırdıler
Selam Y YuppiyayyeŞahsen öyle eltim olsa ben böyle tatlı tatlı verirdim zehiribidaha bulaşamazdı bana.Benim düşüncem bu,çalışan bir kadınım, hemde iyi bir işim var, türkiyede standartların üstünde bir konum, ama benle aynı konumda olan evli arkadaşlarımda da bu durumu gözlemliyorum.Malesef modern köle halindeyiz çoğumuz evlilikte, işin kötüsü bunu bize çok büyük iş başarıyorsunuz gazı vererek yaptırıyorlar aslında çok acınası bi durum.
Nisacım, adını daha fazla anmak istemiyorum ama asalak sensin, sığır diyceksin öylesine.kkızlaaaarrr yenı yıl gelıyor ben cok heyecanlıyım her yenı yılda kendıme bır plan program yapıp ona uymaya calısıyorum hep yıllık plan yaparım ben
yenı planlarımı yazmaya basladım ınsallah buyuk enerjıyle guzel bır yıla merhaba derız
Ahahaha:) ay çok güldüm bunaDüzgün biri var mı yaHadi diyelim bulduk düzgün kalacak mı? bir de o saydığın nedenler misal ev işinin çocuk bakımı vs hep kadına yüklenmesi, sanırım ben kediyle evlenicem
yaaa bunu cok ıstıyorum çakra nasıl acılır kapanır bılmıyorum duymustum ama medıtasyon gıbı bırsey mı ?yapanlar cok cıddı duruyor sessız dusunuyor benı gülme tutarNisacım, adını daha fazla anmak istemiyorum ama asalak sensin, sığır diyceksin öylesine.
Bak yeni yılda böyleleriyle enerji akışını da kapa. Onun negatifi senin pozitifine savaş açmış. Sen kanallarını kapat. Nette biraz araştır sen bunu
Gerçekten bazılarının enerjisi itip/çekiyor bazılarını.
Herşey maddi imkan değil bilirsin. İç huzurunu, ev huzurunu kıskanmıştır manyak. Kapat çakralarını, pisliğini aktarmasın sana. Laflarına bak, sinir oldum walla.
Öyle ama hakikatenAhahaha:) ay çok güldüm buna
Ooooo afiyet olsun, bizde pasta ve elmalı kurabiye var ama ben yemicem kuruyemiş aldım kendime onları yicemakşam günahlara girilecekyemekler tatlılar yapıyorum
masaya koyucam ne kadar yerım ne yerım bellı olmaz
sarma yapıcam ama sarma nasıl sarma oyle pırınclı yag bombalı degıl
salcalı soganlı bır bulgur pılavı dusunun burda pılavlık ot satılır otlu pilav derız hatta resmını gostereyım bahsettıgım pilavın Eki Görüntüle 2751078
sarma olarak bunu iç yapıp sardım aslında cok lezzetlı oluyor boyle yapınca ırı ırı borek gıbı sarıyorum gorursunuz resmını aksam
ayrıca fırında tavuk bud var
yanında yogurt meze ve
tabıkı yesıllık salata
tatlı olarak tartolet yaptım onu da su sekılde yaptım
kuvertur cıkolatalar var gercek cıkolata... onun bıtter olanını mermari usulu erıttım onunla fıstık bademle falan susledım
pasta olarak da burda ılk sayfada tarıfını verdıgım unsuz sekersız brownı tarıfı var
onu yaptım kucuk tek porsıyonluk
ustune de mermarı usulu erıttıgım cıkolatadan doktum
belkı kremsantı cırparım ustune koyacagım meyvelerı tutsun dıye bır cay kasıgı ustune koyarım yapıstırma maksatlı
bırde gecen gunku fıstıklı muska , cevızlı sucuk ve meyve tabagı var
bu kadar
abur cubur yaptım ama yıne olabıldıgınce saglıklı olmasına dıkkat ettım cocugumda yıyor cunku
hatta pastaları bırlıkte yaptık kuzumun elı degdı o yuzden emınım cok lezzetlı olmustur
Hof inşallah sonuncusuna çok aminOoooo afiyet olsun, bizde pasta ve elmalı kurabiye var ama ben yemicem kuruyemiş aldım kendime onları yicemhepimize sağlıklı huzurlu bir yeni yıl olsun ben gibi bekarlara tutkulu aşk diliyorum bı manitamiz olsun biraZ değişiklik
amin canım ısteyen herkese en helalınden yakısıklı akıllı kulturlu bırını diliyorumOoooo afiyet olsun, bizde pasta ve elmalı kurabiye var ama ben yemicem kuruyemiş aldım kendime onları yicemhepimize sağlıklı huzurlu bir yeni yıl olsun ben gibi bekarlara tutkulu aşk diliyorum bı manitamiz olsun biraZ değişiklik
bi koşu sherlock olup gelıcem
Amin diyelim ne diyelim ben de aynı şeyi diliyorum merhametli her şeyden öte ama nasipHof inşallah sonuncusuna çok amintutkulu sadık dürüst efendi kariyeri iyi bir aşk istiyorum çok mu? Çok gibi sanki ama inşallah
Amiiiin Nisamm :))amin canım ısteyen herkese en helalınden yakısıklı akıllı kulturlu bırını diliyorumneredeyse o gızlı hazıneler cıksın da gonullerınıze gırsın ınsallah
bellıkı tanısıyoruz ama nıck degısmıs
Evet çaktırma shhsjsshjsamin canım ısteyen herkese en helalınden yakısıklı akıllı kulturlu bırını diliyorumneredeyse o gızlı hazıneler cıksın da gonullerınıze gırsın ınsallah
bellıkı tanısıyoruz ama nıck degısmıs
Tam bunu diyecektim, beni kıskanacağı bişey yok aslında demişsin ama haset insan için her şey sebeptir, böyle insanların bakış açısı sürekli karşılaştırma yapmak üzerine oluyor. Sahip olduklarıyla nispet yapıp komplekslerini örtmek sahip olmadıklarıyla da hırslanmak üzerine yani. Senin elti hanım da ister dünyanın tüm nimetlerine sahip olsun sendeki huzurlu dingin üretken hayatı veya eşinin arkanda durmasını kıskanmıştır. Zaten haset insanlardaki en büyük eksiklik o iç huzuru :)) ayhh herkesler beni kıskanıyor tribini sevmem normalde ama senin durumun öyle bişey değil nisam, eltin pek tekin gözle bakmıyor sana :)) hiçbir şey için büyütüyor muyum kafama mı takıyorum diye iç güdülerini susturma, rahatsızlık hissediyorsan emin ol o his doğrudur yanlış anlamamışsındır yani. Çünkü sen normalde dengeli, bazı yönlerinle dalga geçecek kadar kendiyle barışık, ona buna alınmayan bir insansın rahatsız olduysan boşa değildir, elti ya da başkası kim olursa olsun.Nisacım, adını daha fazla anmak istemiyorum ama asalak sensin, sığır diyceksin öylesine.
Bak yeni yılda böyleleriyle enerji akışını da kapa. Onun negatifi senin pozitifine savaş açmış. Sen kanallarını kapat. Nette biraz araştır sen bunu
Gerçekten bazılarının enerjisi itip/çekiyor bazılarını.
Herşey maddi imkan değil bilirsin. İç huzurunu, ev huzurunu kıskanmıştır manyak. Kapat çakralarını, pisliğini aktarmasın sana. Laflarına bak, sinir oldum walla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?