- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
aa verıyor mu verıyorsa ordan alalımHani saglik ocagi hap veriyor diyorlardi vermiyor mu
Kiz ama insan azcik saca da yapardi heralde yuzumden basladi bu etkiye. Sonra gene denerim olmadi. Napalim dokulsun mi bide lazerliyim ben baska yere etki eder mi diye korktumayyfena olmus
dusun yuze degen suyu boyle yapmıs
Cok eskiden duymustum. Bizimki vermez bazısı prezervatif bile veriyormus. Benim saglik ocagim asiri ilgisiz. Bende parayla almistim ama duydum bir sormak lazim.aa verıyor mu verıyorsa ordan alalım
bır kutuyu komple ezıp katıyorum bır tane bepanten ve evıgen de ampul kırıp katıyorumne kadar katiyorsun dogum kontrol hapini yazdin mi acaba kacirdim
Bende öyle yaptım acaba fazla mi kattim dedimbır kutuyu komple ezıp katıyorum bır tane bepanten ve evıgen de ampul kırıp katıyorum
sorayım ben bızımkıne arada bır arıyor halımı hatırımı soruyor cocugun boy kılosunu soruyor falan ama hıc sormak aklıma gelmedıCok eskiden duymustum. Bizimki vermez bazısı prezervatif bile veriyormus. Benim saglik ocagim asiri ilgisiz. Bende parayla almistim ama duydum bir sormak lazim.
cok uzun zamandır kullanıyorum ben senelerdır hıc ara vermedım sampuan bıttıkce alıp yapıyorumBende öyle yaptım acaba fazla mi kattim dedimyerse deneyeceğim ilerde tekrar ama onlar aklima geliyor vazgeçiyorum
Sende yeni sac cikardi mi birde surekli mi boyle kullaniyorsun
Evet baya pahalisorayım ben bızımkıne arada bır arıyor halımı hatırımı soruyor cocugun boy kılosunu soruyor falan ama hıc sormak aklıma gelmedıaıle planlaması kısmıyle da ılgılenseler bılgılendırseler keske hınzır haplar pahalıda
bırde ben ampullerden alıyorum bemıks evıgen bepanten cıfter cıfter saca maske yapmak ıcı
Bence ilgisiz bir doktormuş. İnsanlar diş tedavisi bile oluyor, ki saçına ellemesine dahi gerek yoktu..büyüteçleri oluyor, öyle bakıyorlar. Ondan mı virus bulaşacaktı? Demirin daha önce 4 çıktıysa yine düşüktür. Bana da doktor kutu kutu şu meşhur ferrum hapından vermişti, ama onları kullanamıyorum ben. Rahatsız ediyor. Eğer takviye alacaksan Demir + C olan bir tane var, onu tavsiye ederim canım.Kizlar bugun doktora gittim sacima bakamadi virusten dolayi ama arkadan fotosunu cekmistim onlara bakti ben acilma falan gormedim gayet iyi duruyor dedi bende incelmis saclar geliyor elime dedim o baska bisydir dedi bise anlamadim kan tahlili yapti sonuc daha cikmamis e nabizdan baktim eski tahlillerime bi bakayim dedim gecen yil ferritin degerim 4 e dusmus o zamanda sacim icin gitmistim doktor demisti demirin dusuk diye ama anlamadigim demir hapi vermemisti dermoskin sampuan ve vitamin hapini kullanmistim bu doktorlar benm kafami karistirdi :)
sanirim sorunumu cok onemsemedi evet insanlar öluyor su donem belki dert degil ama benm icin gercekten cok onemli bi sorun.suan sac dibim oyle bi kasiniyorki kasirsam da yaniyor gibi agriyor dokuluyor aglamamak icin kendimi zor tutuyorum.bu arada suan kayinvalidemdeyim 1 ay kalacaz eve donunce elbistanda ozelde bi doktor varmis arkadasim onu cok ovdu ona gitmeyi dusunuyorum.Bence ilgisiz bir doktormuş. İnsanlar diş tedavisi bile oluyor, ki saçına ellemesine dahi gerek yoktu..büyüteçleri oluyor, öyle bakıyorlar. Ondan mı virus bulaşacaktı? Demirin daha önce 4 çıktıysa yine düşüktür. Bana da doktor kutu kutu şu meşhur ferrum hapından vermişti, ama onları kullanamıyorum ben. Rahatsız ediyor. Eğer takviye alacaksan Demir + C olan bir tane var, onu tavsiye ederim canım.
bilmiyorum ki hiç bu amaçla gitmedimHani saglik ocagi hap veriyor diyorlardi vermiyor mu
Canım kuruluk, egzama gibi bişey de olabilir o zaman. Doktora gidene kadar bulabilirsen hakiki bıttım sabunu da bir dene derim. Kepek, egzama, dökülme için çok övüyorlar. Ama iyisini al, içinde en az %30 bıttım olmalıymış, öyle kalıbı 5 tl ye satılanlar hikaye yani.sanirim sorunumu cok onemsemedi evet insanlar öluyor su donem belki dert degil ama benm icin gercekten cok onemli bi sorun.suan sac dibim oyle bi kasiniyorki kasirsam da yaniyor gibi agriyor dokuluyor aglamamak icin kendimi zor tutuyorum.bu arada suan kayinvalidemdeyim 1 ay kalacaz eve donunce elbistanda ozelde bi doktor varmis arkadasim onu cok ovdu ona gitmeyi dusunuyorum.
Tamm o sabunu bi arastiracam ben saclarimi kurutmadan yatiyorum bu da sac nezlesine neden oluyormus o da yapabiliyormus sacimi kurutmaya falan dikkat edeyim sonra gecmezse bittim sabununu bulnaya calisim bide nisanin dediklerini yapayim demir eksikligi cikarsa takviye kullanirim insallah toparlar genetik bi dokulme degilse caresi bulunur insallahCanım kuruluk, egzama gibi bişey de olabilir o zaman. Doktora gidene kadar bulabilirsen hakiki bıttım sabunu da bir dene derim. Kepek, egzama, dökülme için çok övüyorlar. Ama iyisini al, içinde en az %30 bıttım olmalıymış, öyle kalıbı 5 tl ye satılanlar hikaye yani.
Bir de argan ya da hindistan cevizi ile de masaj deneyebilirsin. Argan özellikle saça çok iyi geliyor
merhabaaMerhaba hanımlar, öncelikle hepinize sağlıklı günler diliyorum.
Bir süredir sayfayı sessiz bir seyirci olarak takip ediyorum, bundan 2 sene önce ben de sağlıklı beslenme konusuna fazlasıyla takılmıştım zaten o zaman sağlık bilgisi dersi de veriyordum ben de çok çok dikkat ediyordum. O zaman 72 kilodan 58 kiloya düşmüştüm ve kendimi çok iyi hissediyordum. Evde kendim keçi boynuzu özünden çikolata, olgunlaşmış muzdan browniler yapıyordum sonra işlerim yoğunlaştıkça yapamadım ara ara şeker tüketmeye başladım sonra araya evlilik hazırlıkları girdi, benim de stres anlarında fazla yeme durumum oluyor bir de kayınvalidem de annem de yemeyi yedirmeyi seven insanlar olunca daha nişan döneminde bile dikkat edemedim şimdi de 1 aylık evliyim ve gerçekten evlenince kilo alınıyormuş bir kez daha teyit edilmiş oldu eşim de ben de kilo almaya başladık. En sıkıntılısı da akşam yemeği sonrası çay ve yanındakiler..
Beni üze şey kilo almaktan ziyade sağlık sorunlarının artması oluyor çünkü şu anda çok şükür ki hiçbir stresim, derdim, kaygım olmamasına rağmen ürtiker bir diğer adıyla kurdeşen hastası oldum. Tahliller sonucu kortizon iğne, hap falan kullandım ama ilacı bırakınca hafif kaşınmalar başlıyor yine. Daha önceki sağlık bilgilerimden biliyorum ki sebebi karaciğerime çok kötü davranmış olmam bunu yüzümde çıkan ufak tefek sivilcelerden de anlıyorum. Tartıdaki sayıyı soracak olursanız geçen baktım 68 kilo olmuşum ama benim için kilo vermekten ziyade sağlıklı yaşamı sürdürebilmek zaten sağlıklı beslenirsem kilo vermek bonusu oluyor.
Bu sebeple ben de bu sürdürülebilirliğin önemli olduğu süreçte sizler gibi sağlıklı beslenme konusunda titiz davranan kişilerin arasında olmak isterim. Nerede yolumu şaşırırsam beni uyarın değerli dostlar :)
Yaşasın sağlıklı yaşam diyerek şimdilik sonlandırıyorum bu uzun mesajımı..
merhabaave hoşgeldin
geçmiş olsun öncelikle uzucu ve yorucu ürtiker tahmın edebılıyorum sıkıntıyı , evlılıgını de tebrık ederım bır omur saglık huzur neşeyle yaşayın ınsallah
burda olmana sevındım hepımızın bırbırımıze faydası destegı olacagını dusunuyorum hele şu son cumle yaşasın saglık tam aradıgımız kan
Canim saglik 9cagi dogum kontrol hapi veriyor sende artik ordan al :)sorayım ben bızımkıne arada bır arıyor halımı hatırımı soruyor cocugun boy kılosunu soruyor falan ama hıc sormak aklıma gelmedıaıle planlaması kısmıyle da ılgılenseler bılgılendırseler keske hınzır haplar pahalıda
bırde ben ampullerden alıyorum bemıks evıgen bepanten cıfter cıfter saca maske yapmak ıcın
ay sevındım vallaCanim saglik 9cagi dogum kontrol hapi veriyor sende artik ordan al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?